2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen bensin bende sabah anlattığın ruh hali içindeydim kızım oyalanırken gittim bir güzel üstümü değiştirdim saçımı düzleştirdim yüzüme maske yaptım birde regliyimmodum yükseldi ama hava bozuk zaman geçmiyor sürekli bebekle ilgilenmek tv açık ama sesini bile açamıyorum asla uyanıyor en ufak bi sese bütün gün tel elimde kızım uyurken mal gibiyim

Regl oldun mu ya? Bende tık yok daha hatta geçen eşime dedim ya tekrar hamile kaldıysam hiç regl olmadan diye bayaa da korktum yani. Bi rahatlama geldi mi ya regl olunca keşke ben de olsam. Kilolarım da gitmedi onu da ara ara kafaya takıyorum zaten. Aldığım 18 kilonun 10’u gitti gerisi yapıştı kaldı

Ah sıpalar herşeyi anlıyorlar. Kuzey Ata mesela yoğun bakımdan galiba kan almayı anladı gibi. Hemşireye gülüyordu taa ki kan almak için kola yakılan sıkıştırmayı yapana kadar,onu taktı ağlamaya başladı kuzum.
Bi instagram videosunda gördümhttps://www.instagram.com/reel/C1zXVlbMDbK/?igsh=MXhuZDhmbDQ0OXU5cQ== böyle diyor. Ben görüntülü konuşurken baktırıyorum ekrana. TV ye de ara ara bakıyor ama çok sık değil. Zaten boynu uzuyor TV açıksa görücem diye

Kızlar biz iyiyiz çok şükür. Calpol vermemeyi denedim 7 saat oldu 37,5 oldu en fazla. Şimdi uyuyacak diye verdim ağrısı olursa uyanmasın. Sabah da baya oynaştık, ppdeki foto bugün sabahtan Kaka yapmayan çocuğum ishal oldu 2 gündür kaka yapıyor belki bu vesileyle bağırsakları alışır diye umuyorum. İlk sırta kadar kaka maceramızı yaşadık Hatta hiç alışık değilim ya düşünmedim altını çıkartırken genelde oyun yapıyorum hooop diye hızlı çekip havaya kaldırıyorum susuyor ağlıyorsa öyle yaptım anam bi baktım her yer nokta nokta kaka Bi güzel sıçratmışım

Evet ben 40 ım bittikten hemen sonra oldum bu 3. doğumdan önce ağrı çekerdim ama şükür birşey hissetmiyorum resmen ağrım yok benimde kilom kaldı bebeğim de emmiyor full mama veriyorum onun da ayrı stresi var analık ne zor ya sigara kullanıyordum içmemek için kendimi aşırı zorluyorum

Çekme boşver vakıt bulduğunda hepsını toplamak bıbsaat gozune batmasın hıc batıyor haklısın ama oldugu kadar benım ev bır gun bıle toplu kalmıyor devamlı bıseyler çıkaran oğlum ortada hep legolar ıncık cıncık oyun kurmalar dıyorum lına yerlerde emeklemeye baslayınca yandım ben o zaman sıkıyorsa toplama hep gözüm üstünde , çamaşır kurutmaya atıyorum onu bıle ıkı gun sepette katlanmadan beklıyor bak bugun cıkarttım kırlı yıne agzına kadar dolmuş ben hızına yetısemıyorum robotu suputturim desem etrafın toplanması lazım yemek desen bı gun var bı gun yok bazen basıyor ama bosver

Bendede aktivite masasi var ama henuz kurmadim.erken diye

Marakasi bugunverdim eline tutuyor arada kafasina vuruyor

Bende sen gibiydim simdi cevremde benle birlikte dogum yapan bir kac kisiyle gidip geliyoruz o bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Sonra bi guc geliyor evi falan hallediyorum sabahtan yetiyor. Birde esim sagolsun ona toplatiyorum ya da o cocuga bakiyor ben yapiyorum. Diger turlusu hayal gormeye basladim gozlerim acikken yorgunluktan

Benimkide sessizlikte uyumuyor. Evde cumbus varsa asla kalkmiyor

Vlla yemegi bosverdim artik ya. Hepsine yetismeye calisirken kendimizi unutup mahfediyoruz o yuzden dolmusluk oluyor zaten. Gidiyorum cikiyorum geziyorum bir gun kaliyor ev oyle ertesi gun temizliyorum banada basmamis oluyorlar

S sadeetelvee kuzum Kuzey de covidmiş. Sizin nasıl geçti? Ateş harici bi sıkıntımız yok bizim çok şükür sizde de bitek ateş mi çıkmıştı başında
İnliyordu vücudu agriyordu ateş çıkmadı çok şükür öksürüyordu ilaçsız bir hafta sonra geçti. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Vlla yemegi bosverdim artik ya. Hepsine yetismeye calisirken kendimizi unutup mahfediyoruz o yuzden dolmusluk oluyor zaten. Gidiyorum cikiyorum geziyorum bir gun kaliyor ev oyle ertesi gun temizliyorum banada basmamis oluyorlar
Ben saldım zaten oyle bı hedefım yok yapamıyorum yanı ben evı bırakıp cok çıkarım yeterkı gezme olsun bana

Ben de aynı durumdayım. Geçen paylaşmıştım. Tükenmiş annelik sendromu gibi birşey yaşıyorum sanırım. Herşeye normalmiş gibi devam etmek sanırım yoruyor. Bazı şeyleri es geçmek lazım herhalde. Yoksa gün içinde koşturmaktan bitap düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…