2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ayıptır sorması sürekli kabız olan var mı aranızda? Ben bi ishal bi kabız şeklinde gidiyodum 1 haftadır komple kabızım yaa. Normalde de saatli bomba gibiyimdir yani hiç alışık değilim ne fena böyle be.

Çok iyi benim adete göre 10, ultrasona göre 11 çıkıyor bakalım eşitlenecek mi
Benimde 5 gün önde gidiyor. Benim adetim 23 günde bir oluyordu ona göre yumurtlama tarihlerimizde değişiklik gösterdiği için normal dedi doktor. Eşitlenmez sanırım ben ultrasona göre takip ediyorum artık.

İşe yarıyor mu sizde . Ben çok fenayım inşallah biraz rahatlarım
Bende çok kötüyüm ilacı 1 aydır kullanıyorum kullanmama rağmen 4 kilo verdim. Bazen iyi oluyorum bazende çok kötü oluyorum gün içinde iyi gibiyim ama ilacın etkisi akşam bu saatlerde azalıyo ve akşam yemekleri kabus gibi oluyo

Kuru incir yada kuru kayısı yemezsem bende öyleyim zaten hamilelik öncesinde de kabızlık sorunum vardı. Şimdide zorlanmamak için böyle yapıyorım. Ama hamilelikte kabızlık normalmiş

Bende bulantı için prilam dr kullanıyorum.akşam 23.30 da 2 tane içiyorum.sabah 9.30 da da 1 tane içiyorum.bulantım hala var tamamen kesilmiyor.bugün doktora sordum 16.haftaya kadar bulantılar devam eder dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…