2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Kuzu Papatyamaviss çocuk doktorlarının yararlandığı site bu. Benim doktorum öyle söylemişti. Ara sıra kullanımının etkisinin düşük olduğuyla söylüyor ve süte az geçtiğinin.

Low risk olarak değerlendirmiş. Ben yerinde olsam 4 saat kadar emzirmezdim hiç risk almayıp.
İlaçların yarılanma ömrü daha uzun olmuyor.

Bende öyle yapıyorum valla birazcık geciksin kıyamet kopuyor evde çaktırmadan uyutmaya çalışıyorum sessiz sessiz pışpış diyorum uyuttugumu anlarsa çok kötü oluyor habfha

Kizlar biz dun ciktik evde agizdan antibiyotige devam ediyoruz. Antibiyotikten dolayi sanirim hala ishal devam ediyor. Doktorumuz 10 bez olursa haberim olsun dedi. Bende oglene kadar 5 bez degistirince yazdim. Kendisi bu kaka bile degil bulaş demiş. Ne demek istemis hic anlamadim.

Geçmiş olsun miktar olarak önemsiz demek istemiş kuzu

Canım çok geçmiş olsun
Gaz çıkarırken yaptığı ufak kakalardansa eğer onu önemsememiş olabilir

Çok geçmiş olsun canım bol bol emzir bir an evvel toplansın iyileşsin kuzum

Ben hiç kovalamıyorum vallahı meme bıter delıksız uyur emen bebek gece kalkar 2 kere 2 4 aşkım
Ya bir de bebek yani koca insan değil ki yatsın uyusun. Ek gıda ya geçince belki karnı iyice tok olur da uyursa bilemem
Kızlar acıl cevap nolursunuz
Keşke bilsem de söylesem ama genelde 4 saat derler
Kızlar bende yeni pp bırakıyorum
Oyyyy nasıl büyümüş yaaa yerim maşallah

Kızlar diş kaşıyıcı olarak neler kullanıyorsunuz? Çok rahatsız kızım ve elimizde bir diş kaşıyıcı yok alayım diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…