- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Kayıyor canım bir süredir kullanıma kapandı yaraya düşüyor kayıyor bir anlamı kalmadıReflu yatagi kullanan var mı hala?
Vallahi en azından önlere bir tutam rica edebilirizYok küçük geliyor artık
Biz verelim size saç
@malaguenaa yaa yicem bu çocukların hepsiniii
Hemen nazar kalkanları devreye girsin
Ya bu bebeler nasıl güzel maşallahhhhhh1
Yaaa çok sevindim kuzum inşallah artık hep böyle devam eder.Kızlar Aybar bugün iki kere emdi çok şükür yeni silikon uç aldım biraz ağlıyor ama sonra tuttu çok şükür
Çok sevindimKızlar Aybar bugün iki kere emdi çok şükür yeni silikon uç aldım biraz ağlıyor ama sonra tuttu çok şükür
Kuzum iğne oldum 5/6 saat emzırme dedıler mama aldımNaproxeno sódico: Nivel de riesgo para la lactancia según e-lactancia.org
<p>Es un antiinflamatorio no esteroideo (AINE) utilizado para tratar artritis, espondilitis, tendinitis, bursitis, gota, dismenorrea primaria y dolor leve a moderado. Administración oral cada 4, 6, 8 o 12 horas.</p> <p>Su muy elevado porcentaje de fijación a proteínas explica el pequeño paso a...www.e-lactancia.org
KuzuPapatyamaviss çocuk doktorlarının yararlandığı site bu. Benim doktorum öyle söylemişti. Ara sıra kullanımının etkisinin düşük olduğuyla söylüyor ve süte az geçtiğinin.
Low risk olarak değerlendirmiş. Ben yerinde olsam 4 saat kadar emzirmezdim hiç risk almayıp.
İlaçların yarılanma ömrü daha uzun olmuyor.
İğneden sonra nasıl oldun canım? Çok büyük geçmiş olsun yaKuzum iğne oldum 5/6 saat emzırme dedıler mama aldım
İğne çok iyi geldi ama etkisi gecınce görücez tabı Lina huzursuz memesını istiyoooİğneden sonra nasıl oldun canım? Çok büyük geçmiş olsun ya
İster tabi. Ne kadar oldu iğne olalı?İğne çok iyi geldi ama etkisi gecınce görücez tabı Lina huzursuz memesını istiyooo
Kuzum salyası akıyosa veya devamlı eli ağzındaysa ıslaklıktan dolayı oluyor bu kızarıklıklarKızlar ağız kenarlari böyle oldu neden acaba bu ne anlamadım
Normalde uykunun ağır basması gerek normal olan o ama bir süredir 3-4 saat uykuyla yaşıyorum onun da yarısında tavana kadar zıplıyorum valla canımdan bezdim artık bu saat oldu başım dönüyor uykusuzluktan çocuk melek gibi uyuyor ben iki kere sıçradım daha da uyuyamıyorum kalktım soda açtım sigara yaktım oturuyorum balkonda cinlenmiş gibiAyy tüh. Belki yatmadan bir ılık duş iyi gelebilir, bir de kafeinsiz sıcak bir çay. Belki kısa birkaç yoga esneme hareketi ile nefes egzersizi. Anksiyete kötü. Bebeklerle anksitetesiz hayat da zor yaben de gece her uykuya tekrar dalarken, ha uyandı uyanacak ha gazı başlayacak anksiyetesi yaşıyorum, sonra yorgunluk ve uyku ağır basıyor
Canım uykuya geçişi kolaylaştırmak için yastığa sıkılan lavanta kokulu vs spreyler var. Benim ihtiyacım olmadı ama bir alıp dene istersen belki bir işe yarar. Linkini ekliyorum güzel yorumları var.Normalde uykunun ağır basması gerek normal olan o ama bir süredir 3-4 saat uykuyla yaşıyorum onun da yarısında tavana kadar zıplıyorum valla canımdan bezdim artık bu saat oldu başım dönüyor uykusuzluktan çocuk melek gibi uyuyor ben iki kere sıçradım daha da uyuyamıyorum kalktım soda açtım sigara yaktım oturuyorum balkonda cinlenmiş gibi
Canım uykuya geçişi kolaylaştırmak için yastığa sıkılan lavanta kokulu vs spreyler var. Benim ihtiyacım olmadı ama bir alıp dene istersen belki bir işe yarar. Linkini ekliyorum güzel yorumları var.
Celenzea Lavanta Doğal Lavanta Uyku Ve Yastık Spreyi Lavender Sleep And Pıllow Spray 50 ml - Fiyatı, Yorumları
Celenzea Lavanta Doğal Lavanta Uyku Ve Yastık Spreyi Lavender Sleep And Pıllow Spray 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
5.30 da oldum sütümü yeni sağdım iki memeyi de 10 ar dk yeter diye düşünüyorum mama verdim yine uyutuyorum şimdi bidahaki seansa memesi var kuzumuunİster tabi. Ne kadar oldu iğne olalı?
Salyadan dicem ama değil gibi döküntü kabarıklık daha çok herhangi bi süt ürünü değdimiKızlar ağız kenarlari böyle oldu neden acaba bu ne anlamadım
Gayet normal kilo alımı zaten bundan sonra artık 500-600-400 gibi gider ek gıda da 10 aylık falan anca oturuyorKızlar bu arada ne dicem
Bugün 4. ay kontrolünde doktorumuza rüya öğününün gerekliliğini sordum. Bebek acıktığında zaten kendisi uyanır, uykusunda rahatsız etmenize hiç gerek yok dedi. Sizin doktorlar ne düşünüyor bu konuda?
İdil bazen çok uzun gece uykuları yapıyor. 7-8 saat uyanmadığı zamanlar oluyor. Hiç beslenmemesi normal mi bilemedim. Kilo alımı normal, son 1-2 haftadır rüya öğünü yapıyor sadece. Geçen aydan bu aya 760 gr aldı.
Kafam karıştı eskiden rüya öğünü mü varmış diyorum bazen
Her ikisi de olabilir kuzum.. düzenin bozulması hiç iyi olmuyor ya umarım erkene çekebilirsin tekrar. Umarım sprey de işe yararÇok teşekkür ederim canım bunu da bir deneyeyim belki işe yarar. Çocuğun uyku ritüellerini her şeyini tam ettim benimki bozulduo da benden mi etkileniyor uyku regresyonuna mı girdi nedir, geç saatlere kaydı uykuları.
Her ikisi de olabilir kuzum.. düzenin bozulması hiç iyi olmuyor ya umarım erkene çekebilirsin tekrar. Umarım sprey de işe yarar
Oh süper kuzum5.30 da oldum sütümü yeni sağdım iki memeyi de 10 ar dk yeter diye düşünüyorum mama verdim yine uyutuyorum şimdi bidahaki seansa memesi var kuzumuun
Çok şükür kuzum arada güldürüyor yüzümü darısı başına vallahi.Gayet normal kilo alımı zaten bundan sonra artık 500-600-400 gibi gider ek gıda da 10 aylık falan anca oturuyor
Bu arada bak uykularına maşallah subanallah berekallah tütütütü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?