2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok küçük geliyor artık

Biz verelim size saç

@malaguenaa yaa yicem bu çocukların hepsiniii
Hemen nazar kalkanları devreye girsin
Vallahi en azından önlere bir tutam rica edebiliriz
Ya bu bebeler nasıl güzel maşallahhhhhh1

Kızlar Aybar bugün iki kere emdi çok şükür yeni silikon uç aldım biraz ağlıyor ama sonra tuttu çok şükür
Yaaa çok sevindim kuzum inşallah artık hep böyle devam eder.

Kuzum iğne oldum 5/6 saat emzırme dedıler mama aldım

Kızlar bu arada ne dicem
Bugün 4. ay kontrolünde doktorumuza rüya öğününün gerekliliğini sordum. Bebek acıktığında zaten kendisi uyanır, uykusunda rahatsız etmenize hiç gerek yok dedi. Sizin doktorlar ne düşünüyor bu konuda?
İdil bazen çok uzun gece uykuları yapıyor. 7-8 saat uyanmadığı zamanlar oluyor. Hiç beslenmemesi normal mi bilemedim. Kilo alımı normal, son 1-2 haftadır rüya öğünü yapıyor sadece. Geçen aydan bu aya 760 gr aldı.
Kafam karıştı eskiden rüya öğünü mü varmış diyorum bazen

Normalde uykunun ağır basması gerek normal olan o ama bir süredir 3-4 saat uykuyla yaşıyorum onun da yarısında tavana kadar zıplıyorum valla canımdan bezdim artık bu saat oldu başım dönüyor uykusuzluktan çocuk melek gibi uyuyor ben iki kere sıçradım daha da uyuyamıyorum kalktım soda açtım sigara yaktım oturuyorum balkonda cinlenmiş gibi

Canım uykuya geçişi kolaylaştırmak için yastığa sıkılan lavanta kokulu vs spreyler var. Benim ihtiyacım olmadı ama bir alıp dene istersen belki bir işe yarar. Linkini ekliyorum güzel yorumları var.

Çok teşekkür ederim canım bunu da bir deneyeyim belki işe yarar. Çocuğun uyku ritüellerini her şeyini tam ettim benimki bozuldu o da benden mi etkileniyor uyku regresyonuna mı girdi nedir, geç saatlere kaydı uykuları.

Gayet normal kilo alımı zaten bundan sonra artık 500-600-400 gibi gider ek gıda da 10 aylık falan anca oturuyor
Bu arada bak uykularına maşallah subanallah berekallah tütütütü yani

Her ikisi de olabilir kuzum.. düzenin bozulması hiç iyi olmuyor ya umarım erkene çekebilirsin tekrar. Umarım sprey de işe yarar

Her ikisi de olabilir kuzum.. düzenin bozulması hiç iyi olmuyor ya umarım erkene çekebilirsin tekrar. Umarım sprey de işe yarar

Pp’nin tatlışlığına bittim yaa o şaşkın bakışlar neyy maşallah
Yedi buçuk sekiz dedi mi pıt diye uyuyan gece ikiye kadar mışıl mışıl devam eden çocuk onlara kadar uyumuyor valla çıldırmaya az kaldı bir de o kadar neşeli ve canlı ki o saatte muhabbet istiyor oyun istiyor kıyamıyorum hiç

5.30 da oldum sütümü yeni sağdım iki memeyi de 10 ar dk yeter diye düşünüyorum mama verdim yine uyutuyorum şimdi bidahaki seansa memesi var kuzumuun
Oh süper kuzum
Gayet normal kilo alımı zaten bundan sonra artık 500-600-400 gibi gider ek gıda da 10 aylık falan anca oturuyor
Bu arada bak uykularına maşallah subanallah berekallah tütütütü yani
Çok şükür kuzum arada güldürüyor yüzümü darısı başına vallahi. 9-9 buçuk gibi uyutuyorum derin uykuya geçene kadar uyanıyor tekrar uykuya geçiriyorum. Bazen 4-5 kez uyanıyor bu süreçte ama sabırla devam ediyorum. Şimdi aldım memeye gece bir süre rahat edeyim diye. Muhtemelen 5 e doğru emmeye kalkar
Hoş bu gece ateşi çıkacak mı diye çok uyuyamam ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…