- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Yaa Deniz yerim yeerrKızlar bende yeni pp bırakıyorum
Maşallah yaKızlar bende yeni pp bırakıyorum
Kuzum we baby ile r bebek almıştım.Kızlar diş kaşıyıcı olarak neler kullanıyorsunuz? Çok rahatsız kızım ve elimizde bir diş kaşıyıcı yokalayım diyorum artık
Hadi inşallah canım geçmiş olsunKızlar biz bugün 4. ay aşılanı yaptırdık İdil’inhafif huzursuzluk dışında hiçbir şey yok şimdilik inşallah ilerleyen saatlerde de ateş vs olmaz
En kıymetli probiyotik anne sütü canim harikasın bol bol emzorKizlar biz dun ciktik evde agizdan antibiyotige devam ediyoruz. Antibiyotikten dolayi sanirim hala ishal devam ediyor. Doktorumuz 10 bez olursa haberim olsun dedi. Bende oglene kadar 5 bez degistirince yazdim. Kendisi bu kaka bile degil bulaş demiş. Ne demek istemis hic anlamadim.
Canım bizim akşam falan yoktu ateşi ama gece bi uyandım ki ateşi var yavrumunKızlar biz bugün 4. ay aşılanı yaptırdık İdil’inhafif huzursuzluk dışında hiçbir şey yok şimdilik inşallah ilerleyen saatlerde de ateş vs olmaz
Hımm bakayım kuzum. Jel diş kaşıyıcılar nasıl acaba bir kaç kişi söyledi ama ben hiç bilmiyorum onlarıMaşallah ya
Kuzum we baby ile r bebek almıştım.
Hadi inşallah canım geçmiş olsun
Insallah canim. Bende hastayim sutumde azaldi doymuyor hicKorkarsın tabi kuzum kim olsa korkar
Bol bol emmeye devam Allahın izniyle bir şeycik kalmaz yakında
Oyyyy nasıl büyümüş yaaa yerim maşallah
Deniiizçok yakışıklısın maşallah sana kuzum
Yaa Deniz yerim yeerr
Maşallah kuzuma
Sağolun kızlar büyüyor ya hem seviniyorum hem üzülüyorumMaşallah ya
Çok geçmiş olsun canım salgınlara hastalıklara dikkat edip şu kışı atlatmak lazım inşallah hep sağlıklı olsun bebişlerİkisinde burnu akıyor tekim eşim yoğun çalışıyor bilmiyorum nasılım
Bizde öyle kucakta sallayarak uyutuyoruz. Ki bazen kucakta da asla uyumayıp ağladığında çarşafta bile sallıyoruz. Onda hiç gıkı çıkmıyor sallarken sallarken hop gözler yumuluyor ama hiç alıştırmak istemediğim için çok nadir yaptık. Bunlara rağmen 2-3 kere de beşiğinde kendi kendine uyumuşluğu var.
Uyku eğitimi konusunda kızlar naçizane şunu söyliyim. Uyku rutini (Işık’ların kapatılması-evin sessizleştirilmesi - temiz bez-temiz kıyafete geçilmesi-uyunacak odada vakit geçirilmesi-masaj/kitap/duş gibi öncesi etkinliğinin veya uyku müziğinin oluşturulması) tavsiye ediliyor. Ancak uyku eğtimi çok zorda kalmayan ailelerin pek tercih etmemesi gereken birşey savaş dönemi annelerinin yalnız kaldığı tarihlere denk geliyor bunun başlangıcı ve aslında eşinden uzak eşini kaybetmiş hatta birde çalışmak zorunda olan kadınların hedeflendiği şuan ise bir çok uzmanın bunu günümüz ihtiyaçlarına uyarlamasıyla evrimleşmiş bir konu yani azıcık fırsatınız enrrijiniz ve vaktiniz varsa bunu tercih etmeyinUyku konusundasoyasosu @Papatyamaviss size katılıyorum destek lazımsa vermek en iyisi bence de. Ama ne yalan söyleyim şöyle bi deliksiz uyumaya ihtiyacım var yaaaa.
Sağol kuşumMaşallah ya
Kuzum we baby ile r bebek almıştım.
Hadi inşallah canım geçmiş olsun
Bizim de ilk aşıda ateş olmadı ama bunda çoğu kişinin bebesi ateşlendi o yüzden tetikteyim kuzum çok teşekkür ederimCanım bizim akşam falan yoktu ateşi ama gece bi uyandım ki ateşi var yavrumunçok üzülmüştüm. İlk aşılarda ateşi olmadı bunda da olmaz sanmıştım ama oldu ara ara mutlaka ölç ateşini
Hımm bakayım kuzum. Jel diş kaşıyıcılar nasıl acaba bir kaç kişi söyledi ama ben hiç bilmiyorum onlarıgörmedim bile
Olduğu kadar kuzum doymadığında mama ile tamamlarsın. Sık sık emzirmen bu süreçte sütünün artmasına da yardımcı olur hemInsallah canim. Bende hastayim sutumde azaldi doymuyor hic
Ay ben de ben deSağolun kızlar büyüyor ya hem seviniyorum hem üzülüyorum
Yaa nasilds minnos. Bizimkinin saclari kizilcik serbetindeki apo gibi oldu resmen. Ustler dokuldu altlar duruyorSağol kuşum
Bizim de ilk aşıda ateş olmadı ama bunda çoğu kişinin bebesi ateşlendi o yüzden tetikteyim kuzum çok teşekkür ederim
İnşallah çıkmaz
Olduğu kadar kuzum doymadığında mama ile tamamlarsın. Sık sık emzirmen bu süreçte sütünün artmasına da yardımcı olur hem
Ay ben de ben de
Bugün ilk kez İdil’i koltuğa oturttuk. Eşimle birbirimize bakıp nasıl bu kadar çabuk büyüdü dedik. Duygular şelale
Ay hatta profile ekleyeyim şu şapşallığa bakın
Amanııın yicemSağol kuşum
Bizim de ilk aşıda ateş olmadı ama bunda çoğu kişinin bebesi ateşlendi o yüzden tetikteyim kuzum çok teşekkür ederim
İnşallah çıkmaz
Olduğu kadar kuzum doymadığında mama ile tamamlarsın. Sık sık emzirmen bu süreçte sütünün artmasına da yardımcı olur hem
Ay ben de ben de
Bugün ilk kez İdil’i koltuğa oturttuk. Eşimle birbirimize bakıp nasıl bu kadar çabuk büyüdü dedik. Duygular şelale
Ayyy maşallahSağolun kızlar büyüyor ya hem seviniyorum hem üzülüyorum
Herkesin bebeleri pek büyümüş ya. Maşallah, çok tatlı bakmışAmanııın yicem
Ben de koyuyorum teyzeleri
Ahahahah sevsinler saçlarınıYaa nasilds minnos. Bizimkinin saclari kizilcik serbetindeki apo gibi oldu resmen. Ustler dokuldu altlar duruyor
Oyyy tam bir prenses maşallahAmanııın yicem
O kırmızı yanaklar yenürBenden de bir pp gelsin o vakit. herkes paylaşınca canım çekti
Yok küçük geliyor artıkReflu yatagi kullanan var mı hala?
Biz verelim size saçAhahahah sevsinler saçlarını
Bizimkinin de aşırı seyrek. Arkası yuvarlak bir şekilde döküldü altları duruyor. Üstleri yarım yamalak döküldüben ne zaman kızımın saçlarına toka takacağım ya
Oyyy tam bir prenses maşallah
Sağol kuşum
İnşallah çıkmaz
Ay ben de ben de
Amanııın yicem
Ya bu bebeler nasıl güzel maşallahhhhhh1Benden de bir pp gelsin o vakit. herkes paylaşınca canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?