2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bende yeni pp bırakıyorum
Maşallah ya
Kızlar diş kaşıyıcı olarak neler kullanıyorsunuz? Çok rahatsız kızım ve elimizde bir diş kaşıyıcı yok alayım diyorum artık
Kuzum we baby ile r bebek almıştım.
Kızlar biz bugün 4. ay aşılanı yaptırdık İdil’in hafif huzursuzluk dışında hiçbir şey yok şimdilik inşallah ilerleyen saatlerde de ateş vs olmaz
Hadi inşallah canım geçmiş olsun

En kıymetli probiyotik anne sütü canim harikasın bol bol emzor

Kızlar biz bugün 4. ay aşılanı yaptırdık İdil’in hafif huzursuzluk dışında hiçbir şey yok şimdilik inşallah ilerleyen saatlerde de ateş vs olmaz
Canım bizim akşam falan yoktu ateşi ama gece bi uyandım ki ateşi var yavrumun çok üzülmüştüm. İlk aşılarda ateşi olmadı bunda da olmaz sanmıştım ama oldu ara ara mutlaka ölç ateşini
Maşallah ya

Hımm bakayım kuzum. Jel diş kaşıyıcılar nasıl acaba bir kaç kişi söyledi ama ben hiç bilmiyorum onları görmedim bile

İkisinde burnu akıyor tekim eşim yoğun çalışıyor bilmiyorum nasılım
Çok geçmiş olsun canım salgınlara hastalıklara dikkat edip şu kışı atlatmak lazım inşallah hep sağlıklı olsun bebişler
Uyku konusunda soyasosu @Papatyamaviss size katılıyorum destek lazımsa vermek en iyisi bence de. Ama ne yalan söyleyim şöyle bi deliksiz uyumaya ihtiyacım var yaaaa.
Uyku eğitimi konusunda kızlar naçizane şunu söyliyim. Uyku rutini (Işık’ların kapatılması-evin sessizleştirilmesi - temiz bez-temiz kıyafete geçilmesi-uyunacak odada vakit geçirilmesi-masaj/kitap/duş gibi öncesi etkinliğinin veya uyku müziğinin oluşturulması) tavsiye ediliyor. Ancak uyku eğtimi çok zorda kalmayan ailelerin pek tercih etmemesi gereken birşey savaş dönemi annelerinin yalnız kaldığı tarihlere denk geliyor bunun başlangıcı ve aslında eşinden uzak eşini kaybetmiş hatta birde çalışmak zorunda olan kadınların hedeflendiği şuan ise bir çok uzmanın bunu günümüz ihtiyaçlarına uyarlamasıyla evrimleşmiş bir konu yani azıcık fırsatınız enrrijiniz ve vaktiniz varsa bunu tercih etmeyin

Buarada ben iyiyim oğlum iyi sizlere yazmayı özledim ama Türkiye’ye dönünce eksik aşılar sünnnet eş dost ziyareti derken fırsat olmadı. İşin kötü tarafı birde rsv ye yakalandı bebiş Allahtan ucuz atlattık. Size uyku rutini için birşeyden bahsedeyim hızlıca EASY denen güvenli bir teknik gün boyunca eat(yedir) activity( bez değiştir, duş aldır, gezdir herşey olur uyanık kalsın yeter) sleepy( uyut) yemek minumum 20 maksimum 35 dk sürecek aktivite 35dk civarı uyku 1-1,5 saat zamanla uyku süresi uzuyor. Ayrıca mutlaka gün içinde tam doymuş olması ve yorulması gerekiyor. 2. Konu kendi yatağına geçiş bizde şu aşamada omuzda kucakta gezerek uyuyoruz ama uyuduysa dalma süresi15-20dk sonra mutlaka bırakıyorum ki uyandığında yatağında uyansın öğrensin şuan gece uykularında buna alıştı hep aynı yatakta uyanıyor. Ama gündüz uykularında hala kucaktan indiğinde kıyamet kopuyor çok normal çünkü çok ufaklar. ( ben okul öncesi mezunuyum yüksek lisansım pdr alanında bildiğim bir şey oldukça ufak tefek bilgiler paylaşabilirim herzaman)

Maşallah ya

Sağol kuşum
Bizim de ilk aşıda ateş olmadı ama bunda çoğu kişinin bebesi ateşlendi o yüzden tetikteyim kuzum çok teşekkür ederim
İnşallah çıkmaz
Insallah canim. Bende hastayim sutumde azaldi doymuyor hic
Olduğu kadar kuzum doymadığında mama ile tamamlarsın. Sık sık emzirmen bu süreçte sütünün artmasına da yardımcı olur hem
Sağolun kızlar büyüyor ya hem seviniyorum hem üzülüyorum
Ay ben de ben de
Bugün ilk kez İdil’i koltuğa oturttuk. Eşimle birbirimize bakıp nasıl bu kadar çabuk büyüdü dedik. Duygular şelale
Ay hatta profile ekleyeyim şu şapşallığa bakın

Yaa nasilds minnos. Bizimkinin saclari kizilcik serbetindeki apo gibi oldu resmen. Ustler dokuldu altlar duruyor

Amanııın yicem
Ben de koyuyorum teyzeleri

Yaa nasilds minnos. Bizimkinin saclari kizilcik serbetindeki apo gibi oldu resmen. Ustler dokuldu altlar duruyor
Ahahahah sevsinler saçlarını
Bizimkinin de aşırı seyrek. Arkası yuvarlak bir şekilde döküldü altları duruyor. Üstleri yarım yamalak döküldü ben ne zaman kızımın saçlarına toka takacağım ya
Amanııın yicem
Oyyy tam bir prenses maşallah

Reflu yatagi kullanan var mı hala?
Yok küçük geliyor artık
Biz verelim size saç

malaguenaa yaa yicem bu çocukların hepsiniii
Hemen nazar kalkanları devreye girsin

Amanııın yicem

Benden de bir pp gelsin o vakit. herkes paylaşınca canım çekti
Ya bu bebeler nasıl güzel maşallahhhhhh1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…