2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
10 lar mı asla görmediğim saatler yeni uyuyoruz

Bizim 4.ay asılarında bişey olmadı hiç ya ben düzenli iki üç gün calpol verıyorum ama
Şanslı şey senııı

İlk kez koltuğa oturdu bugün onun şaşkınlığı teşekkürler teyzesi
Muhtemelen uyku gerilemesi başladı kuzu bizimkinin de özellikle gündüz uykuları öyle. Uykusu var gözlerini kaşıyor, beşiğe alıyorum gülüyor hele emziği ağzına veriyorum hehe diye gülüp pıt atıyor
Şirinlikleriyle parmaklarında oynatıyolar vallahi

10 lar mı asla görmediğim saatler yeni uyuyoruz
Oyyy çok geç yaa. Valla gecenin onunda
cinli gibi parklarda geziyoruz çekirdek aile olarak hanfendi uyuyacak diye. Bazen arabaya binip mahallede geziyoruz. Tipe baksana çoğunlukla böyle bir uyanıklık halinde oluyor bayaa dışarı çıkalım diye yaptığını düşünmeye başladım çünkü bütün mızırdanması geçiyo dışarı çıkınca

Eklentiler

• IMG_9395.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 59
Bizim köşe minderini de koyayımmı

Bizim 4.ay asılarında bişey olmadı hiç ya ben düzenli iki üç gün calpol verıyorum ama
Şanslı şey senııı
Ben ateşlenmeye başlamadan vermiyorum kuzu. 2. ayda ateşi çıkmamıştı, gece mızırdanmasın rahat uyusun diye vermiştim calpol. Hiçbir işe yaramamıştı

Bücürüğüm benim düşün bence çünkü onlar çok akıllı bakma el kadar olduklarına

Hahahahs hep aynılar yaa. Ben de oturtuyorum ufaktan artık, yatırdığımda kafasını kaldırıyor ellernden tuttuğumda oturur pozisyona geliyor arkasına yastık koyunca bir keyifleniyor ki. Aslında biraz erken ama yine de yapıyoruz inşallah bir zarar vermeyiz

Onun boncuk gözlerini yierimm evet özellikle yapıyor olabilir. Bu bebişler sandığımızdan çok daha akıllı
Bizim köşe minderini de koyayımmı
Allahımm Lina gülüyor
İlk bebemde vermedim bende genelde yanı bu seferki modelde boyle deniyorum
Benimki aksine aşı olunca uyuyor o gece
Farkını ortaya koyuyor fıstığım

Bugün doktora sordum ben. Bebek kendini kaldırıyorsa destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi. Ama kaldırmıyosa zorla oturtmaya çalışmayın hazır değildir dedi. Bizimkiler hazır artık bence

Onun boncuk gözlerini yierimm evet özellikle yapıyor olabilir. Bu bebişler sandığımızdan çok daha akıllı

Allahımm Lina gülüyor

Farkını ortaya koyuyor fıstığım
Bak valla 9-10 da kac kez uyudu desem oda alı zamanlarıdır
Evet gülüyor adamına göre edepli kızım benim anasına hep güler

Ya yok bebek anlamasa kucağı nasıl ayırt etcek ayakta uyumayı nasıl ayırt etcek dısarı çıktığında degısen hava yüzüne çarpan rüzgar bebek arabasının konforu herseyı bılıyolar valla
Koydum bak kaldırıcam

Kızlar ağız kenarlari böyle oldu neden acaba bu ne anlamadım
Salyasindan kurumuş olabilir ek bir şey denemediysen az egzama olmuş ama krem filan yalar kendi sütünü sür emzirme bitince ama yağlı kısım kalıyor ya oradan sür
Maşallah ya anam bırak uyusun çocuk pupupuuuuuu Maşallah

Bugün doktora sordum ben. Bebek kendini kaldırıyorsa destekli oturtmaya başlayabilirsiniz dedi. Ama kaldırmıyosa zorla oturtmaya çalışmayın hazır değildir dedi. Bizimkiler hazır artık bence
Yani kafasını kaldırıyor, öyle tam bi doğrulma değil tabii ki ama omuzları falan kalkıyor. Destekleyince tam doğruluyor. Bana zamanı geldi gibi geliyor. Bir de bugün ilk defa bilinçli bir şekilde bir şeye uzandı. Uzandığı şeyin yüzüm olması
Bak valla 9-10 da kac kez uyudu desem oda alı zamanlarıdır
Evet gülüyor adamına göre edepli kızım benim anasına hep güler
Ya bu cidden tam yemelik bir köşe minderi yalnız hallam bu tip ne
Geçen bir arkadaşım kedisinin fotosunu atmış bana diyor ki ben evde kedimin tatlılığından bazen çıldırcak gibi oluyorum sen evde bebişle nasıl aklını kaçırmadan ölüvermeden yaşayabiliyosun aklım almıyo hepinizin bebişlerine bakarken dişlerim kamaşıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…