- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ya ben hep uyutmaya yardımcı olacak bana dıye kendımı kandırdım resmen yalan olduYa Deniz de atak mı kendi huysuzluğu mu tavan yaptı nedir.Uykuları çok kötü.
Bir de grip bulaştı babadan onun huysuzluğu da var gece 15 dk uyuyup uyandı sabaha pertim çıktı gündüz bir şekilde geçiyor da gece uyumayınca çok zor ya
Off bizde 2 hafta kadar oldu bıraktık zaten bir tek pusette alıyordu şimdi onu da almıyor off keşke bu kadar erken bırakmasaydı
Anlam esmer sanırım ona çekti@dra21 de öyle diyordu eşimde bende beyaz tenliyiz Aslan esmer oldu diyegenlerde vardır belki ya da daha çok değişir diyorlar ya bence simaları oturmadı daha değişecekler
Genler de bi karışıklık varBen esmerler esmeriyim bizimki de beyaz oldu
Bencede daha çokmdeğişecekler. Buarada içimden bir ses atak haftası yaklaşıyor diyor. Sağolsun paşacık 8-10 arası 3 kere uyandı 20dk arayla tekrar tekrar uyandı en son memede uyudu ve şuan uykusunda söylenip ağlama sesleriyle beni tedirgin ediyor
Aman iyi bence emzik çok da hijyenik değil ya keşke benim ki de bıraksaBende uyurken kandırıyorum hanı sakinleşene kadar tak çıkar tak çıkar ama yok tamamen bırakması yakındır
Bebişkoluğu fotokopı zaten şuanda da görenler direk ve net bana benzetiyorAnlam esmer sanırım ona çektikız deniz de büyümüş yavrum benim yaaaa maşallah
Genler de bi karışıklık varama isterdim çocuğum bana benzesin yok sıfır bu kadar alakasız olunur
Aman iyi bence emzik çok da hijyenik değil ya keşke benim ki de bıraksapp yakıyor maşallah ikimize de kız lina senin kızın belli yaaaa andırıyor seni
Bir ara ağlarken güzel susturuyordu ama o kadar ile kaldı güzel zamanlardıYa ben hep uyutmaya yardımcı olacak bana dıye kendımı kandırdım resmen yalan oldu
Büyümez mi teyzesiAnlam esmer sanırım ona çektikız deniz de büyümüş yavrum benim yaaaa maşallah
Ben de aldım pirinçliden papatyacım sen söyleyince. Emzirme danışmanım verme ek gıdayla verirsin dedi ama ben çok az vereceğim sanırım@ebru_can_ebru sağdaki arkadaşla ilk denememizi yaptıkne kadar verılmelı bundan
Ben oioi den iki tabak, bardak ve kaşık aldım. 2 önlük, silikon bir önlük, yere sermelik örtü, meyve süzgeci, bebek irmiği tarhanası muhallebisi yulafı gibi şeyler de aldım onlar biraz bekleyecek. Sadece mama sandalyesi kaldı onu da annem alacak ikea istiyorum ben de. İlla hantal olanlardan alalım diyor ama noKızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Gerek yok kuzum bence deRüya öğünü değil de gece memeye yapışık yaşıyo kızım yabi de şu baby jem mama oturakları 250₺ye düşmüş alınır mı alsam mı? Büyük mama sandalyesi ikea düşünüyorum ama eşim o ne öyle lokanta usulü dedi icabında banyoya sokar ciflerim diye onu düşünüyodum öyle çok büyük hantal bişe istemiyorum gerek var mı sizce?
Sen nasıl oldun kuzum, bebiş nasıl?Kizlarr iyi geceler nasilsiniz hastane hastalik vs derken giremedim cok fazla. Insallah bebisler iyidir
Ben de aldım pirinçliden papatyacım sen söyleyince. Emzirme danışmanım verme ek gıdayla verirsin dedi ama ben çok az vereceğim sanırımsonuçta koskoca 4 aylık oldu benim oğlum adam oldu adam
Ben oioi den iki tabak, bardak ve kaşık aldım. 2 önlük, silikon bir önlük, yere sermelik örtü, meyve süzgeci, bebek irmiği tarhanası muhallebisi yulafı gibi şeyler de aldım onlar biraz bekleyecek. Sadece mama sandalyesi kaldı onu da annem alacak ikea istiyorum ben de. İlla hantal olanlardan alalım diyor ama noyerim de var ama kalabalık yapar ya kocaman şeye gerek yok
Gerek yok kuzum bence de
Sen nasıl oldun kuzum, bebiş nasıl?
Biz iyiyiz 4 aylık olduk 6 kilo 62 cm çıktık, aşıları da vurulduk rotayla birlikte, ateş yapmadı
Maşallah Ege boy koca adam olunca annesi ek gıda için her şeyini almışBen ek gıda hazırlamak için kiwinin buharda pişiricisini aldım bir de kızlar, pratik buldum baya blender da var hem ikisi bir arada kolay olabilir
Geçmiş olsun canım neyiniz vardı? Şimdi nasılsınızKizlarr iyi geceler nasilsiniz hastane hastalik vs derken giremedim cok fazla. Insallah bebisler iyidir
Oy maşallah Durucuğuma , güzellikBi foto güncellemesi de bizden
İyi olmaya çalışıyoruz canım oğluş da grip oldu hafif öksürük burun tıkanıklığı var babasından bulaştı muhtemelenKizlarr iyi geceler nasilsiniz hastane hastalik vs derken giremedim cok fazla. Insallah bebisler iyidir
Bebis cok iyi sukur. Bizimde yarin var kontrolumuz en son kilo alimimiz durmustu yemedigimiz icin simdi insallah almistirBen de aldım pirinçliden papatyacım sen söyleyince. Emzirme danışmanım verme ek gıdayla verirsin dedi ama ben çok az vereceğim sanırımsonuçta koskoca 4 aylık oldu benim oğlum adam oldu adam
Ben oioi den iki tabak, bardak ve kaşık aldım. 2 önlük, silikon bir önlük, yere sermelik örtü, meyve süzgeci, bebek irmiği tarhanası muhallebisi yulafı gibi şeyler de aldım onlar biraz bekleyecek. Sadece mama sandalyesi kaldı onu da annem alacak ikea istiyorum ben de. İlla hantal olanlardan alalım diyor ama noyerim de var ama kalabalık yapar ya kocaman şeye gerek yok
Gerek yok kuzum bence de
Sen nasıl oldun kuzum, bebiş nasıl?
Biz iyiyiz 4 aylık olduk 6 kilo 62 cm çıktık, aşıları da vurulduk rotayla birlikte, ateş yapmadı
Oksuruk burun akintisi ishall. Kaninda enfeksiyon cikti. Doktor ilk rotavirusten suphelendi allahtan degilmis sukur atlattikGeçmiş olsun canım neyiniz vardı? Şimdi nasılsınız
Insallah ya. Bu sefer ciddi anlamda huysuz oluyorlar. Gecmis olsun kuzuİyi olmaya çalışıyoruz canım oğluş da grip oldu hafif öksürük burun tıkanıklığı var babasından bulaştı muhtemelen
Sürekli huysuz mız mız eğlendiremiyoruz çocuğuİnşallah hafif bir şekilde atlatır
Bence gereksiz bir şey. Yoğurt yapmak çok kolayYoğurt yapma makinesi alan var mı? Gerekli birşey mi? Yoksa yogurt yapmak kolay mı?
Ben birde bardak almadım kızlar ne alayım?
Ay ben hiç yapmadım bay zor birsey gibi geliyor amaBence gereksiz bir şey. Yoğurt yapmak çok kolay
Küçük kavanozlara yapmak önemli. Bebekler aynı gün bitirmeli ve ertesi güne kalmamalı. Açılmamış kavanoz kalabilir tabi
Şu Philips in alıştırma suluğundan aldım ama bardak için daha erken değil midir?Ay ben hiç yapmadım bay zor birsey gibi geliyor ama
Bardak aldın mı canım?
Teşekkür ederiz teyzesiBu kiz tam bir guzellik olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?