2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben hep uyutmaya yardımcı olacak bana dıye kendımı kandırdım resmen yalan oldu

@dra21 de öyle diyordu eşimde bende beyaz tenliyiz Aslan esmer oldu diyegenlerde vardır belki ya da daha çok değişir diyorlar ya bence simaları oturmadı daha değişecekler
Anlam esmer sanırım ona çekti kız deniz de büyümüş yavrum benim yaaaa maşallah
Genler de bi karışıklık var ama isterdim çocuğum bana benzesin yok sıfır bu kadar alakasız olunur
Bende uyurken kandırıyorum hanı sakinleşene kadar tak çıkar tak çıkar ama yok tamamen bırakması yakındır
Aman iyi bence emzik çok da hijyenik değil ya keşke benim ki de bıraksa pp yakıyor maşallah ikimize de kız lina senin kızın belli yaaaa andırıyor seni

Bebişkoluğu fotokopı zaten şuanda da görenler direk ve net bana benzetiyor hatta bazıları abartıp çocukları tek mi yaptın falan diyor ama oğlum büyüdükçe babasına benzemeye başladı biraz andırıyor yine oğlanın da bebekliği benim aynım zaten Linayı görenler de direk aha geldi küçük Ertuğrul diyo öylede bi döngü Ertuğrul biraz sarı kumral yanı , Lina daha esmer gibi duruyor

Ya ben hep uyutmaya yardımcı olacak bana dıye kendımı kandırdım resmen yalan oldu
Bir ara ağlarken güzel susturuyordu ama o kadar ile kaldı güzel zamanlardı
Bebeler bizi parmağında oynatıyor canım senlik bir şey yok

Anlam esmer sanırım ona çekti kız deniz de büyümüş yavrum benim yaaaa maşallah
Büyümez mi teyzesi benim oğlum minik dedik de hiç büyümeyecek demedik ki
Sence Sarper Deniz bana benziyor mu

@ebru_can_ebru sağdaki arkadaşla ilk denememizi yaptık ne kadar verılmelı bundan
Ben de aldım pirinçliden papatyacım sen söyleyince. Emzirme danışmanım verme ek gıdayla verirsin dedi ama ben çok az vereceğim sanırım sonuçta koskoca 4 aylık oldu benim oğlum adam oldu adam
Kızlar ek gıda alışverişi için neler alalım yaaa? Çok doldurmak istemiyorum en elzem şeyler
Ben oioi den iki tabak, bardak ve kaşık aldım. 2 önlük, silikon bir önlük, yere sermelik örtü, meyve süzgeci, bebek irmiği tarhanası muhallebisi yulafı gibi şeyler de aldım onlar biraz bekleyecek. Sadece mama sandalyesi kaldı onu da annem alacak ikea istiyorum ben de. İlla hantal olanlardan alalım diyor ama no yerim de var ama kalabalık yapar ya kocaman şeye gerek yok
Gerek yok kuzum bence de
Kizlarr iyi geceler nasilsiniz hastane hastalik vs derken giremedim cok fazla. Insallah bebisler iyidir
Sen nasıl oldun kuzum, bebiş nasıl?
Biz iyiyiz 4 aylık olduk 6 kilo 62 cm çıktık, aşıları da vurulduk rotayla birlikte, ateş yapmadı

Son düzenleme:

Ben ek gıda hazırlamak için kiwinin buharda pişiricisini aldım bir de kızlar, pratik buldum baya blender da var hem ikisi bir arada kolay olabilir
Maşallah Ege boy koca adam olunca annesi ek gıda için her şeyini almış

Bi foto güncellemesi de bizden
Oy maşallah Durucuğuma , güzellik
Ne güzel bakmış Ana kucağına da sığmamaya ramak kalmış

Yalnız o ayakların aynı hizada durduğu fotoları nasıl yakalıyorsunuz kızlar Bizimkinin hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde şekil a'da görüldüğü gibi 5.ay fotosunu bornozlu çektim bez alttan görünmesin dedim çıkardım çırpınıp pipiyi açtı durdu canım çıktı kapatıp çekicem diye en sonu bornoz takımının havlu kesesini pipiye kapadım öyle ayarladım

Kizlarr iyi geceler nasilsiniz hastane hastalik vs derken giremedim cok fazla. Insallah bebisler iyidir
İyi olmaya çalışıyoruz canım oğluş da grip oldu hafif öksürük burun tıkanıklığı var babasından bulaştı muhtemelen
Sürekli huysuz mız mız eğlendiremiyoruz çocuğu İnşallah hafif bir şekilde atlatır

Bebis cok iyi sukur. Bizimde yarin var kontrolumuz en son kilo alimimiz durmustu yemedigimiz icin simdi insallah almistir

Insallah ya. Bu sefer ciddi anlamda huysuz oluyorlar. Gecmis olsun kuzu

Yoğurt yapma makinesi alan var mı? Gerekli birşey mi? Yoksa yogurt yapmak kolay mı?

Ben birde bardak almadım kızlar ne alayım?

Yoğurt yapma makinesi alan var mı? Gerekli birşey mi? Yoksa yogurt yapmak kolay mı?

Ben birde bardak almadım kızlar ne alayım?
Bence gereksiz bir şey. Yoğurt yapmak çok kolay
Küçük kavanozlara yapmak önemli. Bebekler aynı gün bitirmeli ve ertesi güne kalmamalı. Açılmamış kavanoz kalabilir tabi

Bence gereksiz bir şey. Yoğurt yapmak çok kolay
Küçük kavanozlara yapmak önemli. Bebekler aynı gün bitirmeli ve ertesi güne kalmamalı. Açılmamış kavanoz kalabilir tabi
Ay ben hiç yapmadım bay zor birsey gibi geliyor ama

Bardak aldın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…