2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ana kucağı hakikaten küçük gelecek sanki kız bebek erkek bebek farkı heralde daha mı sakinler derli toplular bilmem öyle derler horon mu tepeceksin uşağum

Bence gereksiz bir şey. Yoğurt yapmak çok kolay
Küçük kavanozlara yapmak önemli. Bebekler aynı gün bitirmeli ve ertesi güne kalmamalı. Açılmamış kavanoz kalabilir tabi
Yoğurt yapmak kolay da tutturmak ve unutmamak zor benim yoğurtlar hep bi gece bekliyor ekşi ekşi yiyoruz şimdi yoğurdu pastörize sütten yapıcaz mayayı da hazır mayalardan mı kullanalım, yoksa activia falan mı?
Bardak da alışsın diye kullanıyorlar munchkinde akıtmayan ağızlı bardaklar vardı, oioinin de silikon bardağı var ama normal bizim bardaklar da olur bence abis66

Kuzum activia kullancam sanırım ben. Markette satılan hazır mayaya pek güvenmiyorum.
Ya da kendimize yaptığım mayadan kullanırım.
Yoğurt dediğin 4-5 saate olur tüm gece beklerse ekşir tabi
Valla alarm kurmak en mantıklısı. Ben ekşi yoğurt da çok severim ama bebeler sevmeyebilir ve evet tabiki pastörize süt olmalı hatta günlük sütler varya cam şişede satılan ama onlarda pastörize oluyor. Onlar daha da iyi olur

Biliyorum ama o yoğurt hep unutuluyor Bebeğe yaparken alarm kurarız artık. Ben de activia ve kendi mayamla denerim o zaman. Bi kere activia ile yaptım böyle kıvamı bi tuhaf oldu, krema gibiydi ve çok tatlıydı

Ben ıkı gun oldu verıyorum kaşık adabını ogrensın maksat zaten ıkı yemek kaşığı anca biz bes aylık olcaz nerdeyse bi hafta sonra sonra essah baslıcaz

Ben oyle kutu sütten yaptıklarım boyle sumuk gıbı oldu hep hazır sut hazır maya oyuzden gıder inek sutumu alır yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…