2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlarrr benim bebe hic durmuyor,ne gece uyuyor ne gunduz .az once bi kustu yikadim simdi yikanmadqn dolayi uyudu biraz.yemeside azaldi.hep kucak istiyor.eller devamli agizda nasil vazgecircem eldiven taksam onuda sokcak agzina.
Ellerini sokması gelişimsel güzel bişey benımkıde durmuyor cok valla

Bizim ki de pet şişe ile oynuyor kitap okuyoruz kartlara bakıyoruz 3 dk tummy time ama bazen kendi kendine bırakıyorum. O zaman da vicdan yapıyorum acaba az mı ilgileniyorum diye.

Kızlar, gün içinde kaç saat aktivite yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
Sabah en keyifli olduğu saatte biz kahvaltı hazırlarken ve yaparken bizi izliyor o sırada müzik açıyorum sonra sıkıldığını anladığım an kartları gösterip konuşuyorum onunla sonra kısacık kitap okuyorum sonra emzirme uyuma sonra uyanıyor masaj yapıyorum Hindistan cevizi yağıyla o sırada konuşuyorum yakın mesafeden şarkı falan sonra biraz oyun matındaki oyuncaklar/ biraz sulu tummy time yatağı/sonra azıcık çıngırak sallayıp takip ettiriyorum/sonra emer uyur uyanınca biraz dans biraz sohbet biraz kitap okuma yaparım sonra yine emer evde kucakta gezeriz oda oda sonra emer ve kucakta uyur genelde güzel bir günde bunları yapıyoruz

Hahahaha gülün diye koydum hahahah daha çok var öğrenmeye deneme 1 2
Yaaaa çok tatlı
At çok güldüm ya

Kizlarrr benim bebe hic durmuyor,ne gece uyuyor ne gunduz .az once bi kustu yikadim simdi yikanmadqn dolayi uyudu biraz.yemeside azaldi.hep kucak istiyor.eller devamli agizda nasil vazgecircem eldiven taksam onuda sokcak agzina.
Evet Papatyamaviss in dediği gibi ellerini sokması hem normal hem güzel 2 nedeni var biri ilk dişlere hazırlık diş etleri ve damakta çok erken başlıyor 2-3ay sonraya hazırlanıyor kaşıntı-tükürük vs ikincisi ek gıda dönemi için çok faydalı tıpkı elini ayağını keşfetmek gibi ağzını da tanıyor keşfediyor sınırlarını dokusunu herşeyini

Muhteşem enerji valla kuzum tebrik ederim bazen ana kucağına koyup ev işi yapıyorum yoksa her yer heryerde oliyor.. o zamn da çok yanlız mi bıraktım diye kendime kızıyorum..

Bebek masajı linki vb var mı biz hiç yapmadik daha

Çift yemek koyabılmek yada yanına kase almadan da kullanmak cok guzel
Sen bilirsin balım beslenme seklını az cok bılıyorum zor ne dıyım ben yınede dayandım ağlaya ağlaya vicdanım elvermedı
Valla o vicdan eminim bende de olacak ama işte bu ay kilo alımı da az oldu ya sanırım sütün kalitesi düşüyor bilmiyorum zamanla göreceğiz ben de sonuna kadar emzirme tarafındayım açıkçası verdim sipariş termosu D dra21

Ben de baba da esmer değiliz oysa ki
Ben esmerler esmeriyim bizimki de beyaz oldu
D dra21 de öyle diyordu eşimde bende beyaz tenliyiz Aslan esmer oldu diyegenlerde vardır belki ya da daha çok değişir diyorlar ya bence simaları oturmadı daha değişecekler
Bencede daha çokmdeğişecekler. Buarada içimden bir ses atak haftası yaklaşıyor diyor. Sağolsun paşacık 8-10 arası 3 kere uyandı 20dk arayla tekrar tekrar uyandı en son memede uyudu ve şuan uykusunda söylenip ağlama sesleriyle beni tedirgin ediyor

Ya Deniz de atak mı kendi huysuzluğu mu tavan yaptı nedir.Uykuları çok kötü.
Bir de grip bulaştı babadan onun huysuzluğu da var gece 15 dk uyuyup uyandı sabaha pertim çıktı gündüz bir şekilde geçiyor da gece uyumayınca çok zor ya
Bende uyurken kandırıyorum hanı sakinleşene kadar tak çıkar tak çıkar ama yok tamamen bırakması yakındır
Off bizde 2 hafta kadar oldu bıraktık zaten bir tek pusette alıyordu şimdi onu da almıyor off keşke bu kadar erken bırakmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…