- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ellerini sokması gelişimsel güzel bişeyKizlarrr benim bebe hic durmuyor,ne gece uyuyor ne gunduz .az once bi kustu yikadim simdi yikanmadqn dolayi uyudu biraz.yemeside azaldi.hep kucak istiyor.eller devamli agizda nasil vazgecircem eldiven taksam onuda sokcak agzina.
Teşekkür ederimExtra kase taşırsın yanında sadece termosun varsa alma bunun bı ozellıgı kapağına da baska yıyecek koyabılıyorsun ıkısı ayrı kapaklı
Teşekkür ederimBen kızımda aldım 4 senedir hem mama suyumu sıcak tuttu hem de çorba yemek parka inerken yanıma aldim ağzı geniş olduğu için yemek saklamaya da çok iyi oluyor celik olması da artı.tabi
Bizim ki de pet şişe ile oynuyorŞarkı açıp şarkı söylüyorum, tummy time, çıngırak falan oynuyoruz, babası evi gezdirirken montları falan dokunduruyorGeçen eline cips paketi vermiş onunla baya vakit geçirdi. Dışarı çıkmak bile bi aktivite. Öyle dikkatli izlemeye başladı ki artık özellikle kanguruyla çıktığımda hiç sesi çıkmıyor etrafa bakmaktan Normalde kanguruda çok sıkılıyordu ama dışarda sus pus oldu.
Ya bizimki de iyice abarttı bugün hastaneye gittik baktım arabadan kalkmaya çalışıyor, hayır hadi kalktın nereye gidiceksin
Sabah en keyifli olduğu saatte biz kahvaltı hazırlarken ve yaparken bizi izliyor o sırada müzik açıyorum sonra sıkıldığını anladığım an kartları gösterip konuşuyorum onunla sonra kısacık kitap okuyorum sonra emzirme uyumaKızlar, gün içinde kaç saat aktivite yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
Yaaaa çok tatlıHahahaha gülün diye koydum hahahah daha çok var öğrenmeye deneme 1 2
At çok güldüm yaŞarkı açıp şarkı söylüyorum, tummy time, çıngırak falan oynuyoruz, babası evi gezdirirken montları falan dokunduruyorGeçen eline cips paketi vermiş onunla baya vakit geçirdi. Dışarı çıkmak bile bi aktivite. Öyle dikkatli izlemeye başladı ki artık özellikle kanguruyla çıktığımda hiç sesi çıkmıyor etrafa bakmaktan Normalde kanguruda çok sıkılıyordu ama dışarda sus pus oldu.
Ya bizimki de iyice abarttı bugün hastaneye gittik baktım arabadan kalkmaya çalışıyor, hayır hadi kalktın nereye gidiceksin
EvetKizlarrr benim bebe hic durmuyor,ne gece uyuyor ne gunduz .az once bi kustu yikadim simdi yikanmadqn dolayi uyudu biraz.yemeside azaldi.hep kucak istiyor.eller devamli agizda nasil vazgecircem eldiven taksam onuda sokcak agzina.
Muhteşem enerji valla kuzum tebrik ederimSabah en keyifli olduğu saatte biz kahvaltı hazırlarken ve yaparken bizi izliyor o sırada müzik açıyorum sonra sıkıldığını anladığım an kartları gösterip konuşuyorum onunla sonra kısacık kitap okuyorum sonra emzirme uyumasonra uyanıyor masaj yapıyorum Hindistan cevizi yağıyla o sırada konuşuyorum yakın mesafeden şarkı falan sonra biraz oyun matındaki oyuncaklar/ biraz sulu tummy time yatağı/sonra azıcık çıngırak sallayıp takip ettiriyorum/sonra emer uyur uyanınca biraz dans biraz sohbet biraz kitap okuma yaparım sonra yine emer evde kucakta gezeriz oda oda sonra emer ve kucakta uyur genelde güzel bir günde bunları yapıyoruz
Valla o vicdan eminim bende de olacak ama işte bu ay kilo alımı da az oldu ya sanırım sütün kalitesi düşüyorÇift yemek koyabılmek yada yanına kase almadan da kullanmak cok guzel
Sen bilirsin balım beslenme seklını az cok bılıyorum zor ne dıyım ben yınede dayandım ağlaya ağlaya vicdanım elvermedı
Kalem kaşlımBi foto güncellemesi de bizden
Kaşlar konuşuyor vallaKalem kaşlımbizimkisi emzik emmiyor artık zorla tıksamda dıs kaşıyıp atıyor
Oooyy maşallah Duru kuşa ya saçlar kaşlar esmer güzeliBi foto güncellemesi de bizden
Ben de baba da esmer değiliz oysa kiOooyy maşallah Duru kuşa ya saçlar kaşlar esmer güzeli
Ben esmerler esmeriyim bizimki de beyaz olduBen de baba da esmer değiliz oysa ki
Bencede daha çokmdeğişecekler. Buarada içimden bir ses atak haftası yaklaşıyor diyor. Sağolsun paşacık 8-10 arası 3 kere uyandı 20dk arayla tekrar tekrar uyandı en son memede uyudu ve şuan uykusunda söylenip ağlama sesleriyle beni tedirgin ediyor
Bende uyurken kandırıyorum hanı sakinleşene kadar tak çıkar tak çıkar ama yok tamamen bırakması yakındırKaşlar konuşuyor vallabizimki uykuya hala emzikle gidiyor ama gün içinde emzikle pek işi yok. Diş problemi arttıkça emzik kesmiyor galiba bebişleri
Ya Deniz de atak mı kendi huysuzluğu mu tavan yaptı nedir.Uykuları çok kötü.Ben esmerler esmeriyim bizimki de beyaz oldu
Bencede daha çokmdeğişecekler. Buarada içimden bir ses atak haftası yaklaşıyor diyor. Sağolsun paşacık 8-10 arası 3 kere uyandı 20dk arayla tekrar tekrar uyandı en son memede uyudu ve şuan uykusunda söylenip ağlama sesleriyle beni tedirgin ediyor
Off bizde 2 hafta kadar oldu bıraktık zaten bir tek pusette alıyordu şimdi onu da almıyor off keşke bu kadar erken bırakmasaydıBende uyurken kandırıyorum hanı sakinleşene kadar tak çıkar tak çıkar ama yok tamamen bırakması yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?