Çok güzel bir duygu değil mi?Daha çok birlikte olup oynadığı günler de gelecek umuyorum bizim çocuklarımız patili abla ve abileri ile çok mutlu bir çocukluk yaşayacaklar
Annem aldı sandalyemizi ebebekin sandalyelerinden biri canım. Hala getirmedi eve o yüzden tam modelini bilmiyorum
Ben süt atmıyorum ya sağmıyorum artık bıraktım o işleri devam edene başarılar diliyorum o meyve süzgeçleri baya kullanılıyor sanırım oioi marka aldım bakalım inşallah severler
Yok bende 8:30 gibi alt değiştirip emzirip yatırıyorum. 11.15-11:30 gibi uykusunda emziriyorum sonra 3:30-3:45 gibi tekrar uyanıyor emip uyuyor ama o çok kısa bir emme oluyor muhtemelen kessek kesilir pış pışla dalar ama insan kıyamıyor ya
ben istiyorum bir türlü güvenilir yer bulup alamadım
inşallah severler bende doğru düzgün 1 aydır sağıyorum zaten ya bakalım gittiği yere kadar biriktireyim diyorum görücez ne kadar çıkarsa bahtımıza geçen AVM de bir kadın 2,5 yaşına kadar emzirdim dedi. Benim hedef 12. Ayında doğum günü sonrası vedalaşmak anne sütüyle tamamen
Bunu hangi amaçla kullanıyorsunuz acaba bende stanley termos var ama ek gıdada çorba va evde olmadığım zamanlarda ihtiyacım olur mu acaba almalı mıyım sizce
Bunu hangi amaçla kullanıyorsunuz acaba bende stanley termos var ama ek gıdada çorba va evde olmadığım zamanlarda ihtiyacım olur mu acaba almalı mıyım sizce
Ben kızımda aldım 4 senedir hem mama suyumu sıcak tuttu hem de çorba yemek parka inerken yanıma aldim ağzı geniş olduğu için yemek saklamaya da çok iyi oluyor celik olması da artı.tabi
Başta çok kolay olmadı benim için. Köpek oğlan baya tepki verdi. Bebeğe hiç yanaşmadı ama emziğini biberonu parçaladı. Eşyalarını eşeledi. Havladı falan. 0 çocuktan iki çocuklu anneye dönüşmüştüm birden ve zor geliyordu artık köpeğim bari sakinleşir
Başta çok kolay olmadı benim için. Köpek oğlan baya tepki verdi. Bebeğe hiç yanaşmadı ama emziğini biberonu parçaladı. Eşyalarını eşeledi. Havladı falan. 0 çocuktan iki çocuklu anneye dönüşmüştüm birden ve zor geliyordu artık köpeğim bari sakinleşir
Şarkı açıp şarkı söylüyorum, tummy time, çıngırak falan oynuyoruz, babası evi gezdirirken montları falan dokunduruyor Geçen eline cips paketi vermiş onunla baya vakit geçirdi. Dışarı çıkmak bile bi aktivite. Öyle dikkatli izlemeye başladı ki artık özellikle kanguruyla çıktığımda hiç sesi çıkmıyor etrafa bakmaktan Normalde kanguruda çok sıkılıyordu ama dışarda sus pus oldu.