2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok güzel bir duygu değil mi?Daha çok birlikte olup oynadığı günler de gelecek umuyorum bizim çocuklarımız patili abla ve abileri ile çok mutlu bir çocukluk yaşayacaklar
Öyle güzel ki valla çıkıp balkondan bağıracaktım mutluluktan

Travazol sürdüm bende mecburen. Açık bırakıyorum ama çok kötü oldu ne sürsem geçirmiyor yarın doktora götüreceğim
Çok geçmiş olsun
Güle güle kullansın beyfendi
Güle güle kullansın canım
Bizimkide aynı dediğin gibi bu aralar cok sık uyanıyor atağa bağlıyorum bakalım
Aynısını kullanıyorum gayet iyi

Bunu hangi amaçla kullanıyorsunuz acaba bende stanley termos var ama ek gıdada çorba va evde olmadığım zamanlarda ihtiyacım olur mu acaba almalı mıyım sizce
Ben kızımda aldım 4 senedir hem mama suyumu sıcak tuttu hem de çorba yemek parka inerken yanıma aldim ağzı geniş olduğu için yemek saklamaya da çok iyi oluyor celik olması da artı.tabi

Ne güzel böyle hissetmeniz ya gözünüz aydın olsun o zaman bol oyunlar şimdiden
Başta çok kolay olmadı benim için. Köpek oğlan baya tepki verdi. Bebeğe hiç yanaşmadı ama emziğini biberonu parçaladı. Eşyalarını eşeledi. Havladı falan. 0 çocuktan iki çocuklu anneye dönüşmüştüm birden ve zor geliyordu artık köpeğim bari sakinleşir

Ay ne zormuş ya insan yapamayınca tahmin edemiyor tabi

Bunu hangi amaçla kullanıyorsunuz acaba bende stanley termos var ama ek gıdada çorba va evde olmadığım zamanlarda ihtiyacım olur mu acaba almalı mıyım sizce
Extra kase taşırsın yanında sadece termosun varsa alma bunun bı ozellıgı kapağına da baska yıyecek koyabılıyorsun ıkısı ayrı kapaklı

Kizlarrr benim bebe hic durmuyor,ne gece uyuyor ne gunduz .az once bi kustu yikadim simdi yikanmadqn dolayi uyudu biraz.yemeside azaldi.hep kucak istiyor.eller devamli agizda nasil vazgecircem eldiven taksam onuda sokcak agzina.

Kızlar, gün içinde kaç saat aktivite yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
Şarkı açıp şarkı söylüyorum, tummy time, çıngırak falan oynuyoruz, babası evi gezdirirken montları falan dokunduruyor Geçen eline cips paketi vermiş onunla baya vakit geçirdi. Dışarı çıkmak bile bi aktivite. Öyle dikkatli izlemeye başladı ki artık özellikle kanguruyla çıktığımda hiç sesi çıkmıyor etrafa bakmaktan Normalde kanguruda çok sıkılıyordu ama dışarda sus pus oldu.
Pp olay ne var su one egılmede arkadas hep bı bıyerlere yetısme merakı
Ya bizimki de iyice abarttı bugün hastaneye gittik baktım arabadan kalkmaya çalışıyor, hayır hadi kalktın nereye gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…