Ben gece hic kalkmazsa emzirmeye kalkmiyorum ama dogru mu yapiyorum mesela dun 12 de uyudu sabah 6:30 da kalkti. Ac olur diye korkuyorumBenimki emziğide bıraktı el emişiyoruz
3.ay kontrolünde 6 saat ok demişti doktoru. Artık daha da büyüdüler normal benceBen gece hic kalkmazsa emzirmeye kalkmiyorum ama dogru mu yapiyorum mesela dun 12 de uyudu sabah 6:30 da kalkti. Ac olur diye korkuyorum
Bu mutluluk kisa surecek geliyor 4. Ay3.ay kontrolünde 6 saat ok demişti doktoru. Artık daha da büyüdüler normal bence
İnan ol kalkmasın 9 a kadar kaldırmamBen gece hic kalkmazsa emzirmeye kalkmiyorum ama dogru mu yapiyorum mesela dun 12 de uyudu sabah 6:30 da kalkti. Ac olur diye korkuyorum
Ama 4. Ay geliyor ya. Diyorum uyku gerilemesi belki bizi es gecerİnan ol kalkmasın 9 a kadar kaldırmamacıkırsa uyanır boşver o yüzden
Bize başladı ufaktanBu mutluluk kisa surecek geliyor 4. Ay
Kuzucum çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatırİyi olmaya çalışıyoruz canım oğluş da grip oldu hafif öksürük burun tıkanıklığı var babasından bulaştı muhtemelen
Sürekli huysuz mız mız eğlendiremiyoruz çocuğuİnşallah hafif bir şekilde atlatır
Gelmiş geçmiş olsun bebem bir daha uğramasınOksuruk burun akintisi ishall. Kaninda enfeksiyon cikti. Doktor ilk rotavirusten suphelendi allahtan degilmis sukur atlattik
Yalnız değilsin kız kardeşim. Gel sarılalım hdşdjdşYaaa be güzel.Yani bu da güzel bence bana benzerlik sıfır sıfır sıfır hani sen kız çocuğusun azcık anneye benzeseydin nolurdu yaniiii .
Ya yerim yerPp ekledim teyzesii ben degil mi bu ya ,
HdşdksidjBen de dünden bi fotoğraf koydum Melis Sezen gibi BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE ŞUAAĞĞĞN diyo
Benim doktorum acıkınca uyanır merak etme demişti..Ben gece hic kalkmazsa emzirmeye kalkmiyorum ama dogru mu yapiyorum mesela dun 12 de uyudu sabah 6:30 da kalkti. Ac olur diye korkuyorum
Bir ara benimde ciglik cigliga uyaniyordu o zaman miydi acaba simdi 4 e girmek uzereyiz biz ama bakalimBize başladı ufaktan
Benimki de gündüz uyumuyor artık. Direniyor epeyce. Uykuları max 40 dk. Genelde 25-30da uyanıyor.Bize başladı ufaktan
Uykusuz güzellik bu kız yaniBen de dünden bi fotoğraf koydum Melis Sezen gibi BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE ŞUAAĞĞĞN diyo
Ohoooo tatlı tosbam benimKızlar bız kundağı bıraktık benimkinin sıfatül eşgallii sabah bu şekildeydi
Yemin ederim kaynıma bile benziyor bana benzemiyorKuzucum çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatır
Gelmiş geçmiş olsun bebem bir daha uğramasın
Yalnız değilsin kız kardeşim. Gel sarılalım hdşdjdş
Ben de kocamnın ailesini doğurmuşum. Ailenin her üyesinden bir parçası var BEN HARİÇ…
Ya yerim yermaşallah benziyor vallahi
Hdşdksidj
Anne bunu elime verdin de ne bu der gibi aynı zamanda
Benim doktorum acıkınca uyanır merak etme demişti..
Hayır o kadar kahrı çileyi çekUykusuz güzellik bu kız yanihiç uyuyacak gibi de bakmıyor
Ohoooo tatlı tosbam benim
Yemin ederim kaynıma bile benziyor bana benzemiyor
Seni o kadar iyi anlıyorum kiUykusuz güzellik bu kız yanihiç uyuyacak gibi de bakmıyor
Ohoooo tatlı tosbam benim
Yemin ederim kaynıma bile benziyor bana benzemiyor
Biz de çok bozulduk….Hayır o kadar kahrı çileyi çekçok sinir bozucu ben benzemeselerdi acayip bozulurdum ya
VeremediBenimki de gündüz uyumuyor artık. Direniyor epeyce. Uykuları max 40 dk. Genelde 25-30da uyanıyor.
Allah sabrını veriyor ya
Çok tatlı oluyorlar gülerkenBenımkı katılıyor bazen
Bende seninle aynı şeyi düşünüyorum yumurtayı açtım hafif ishal gibi ama kan yok takip ediyorum bu ay sonu dana etini deneyeceğim tekrar bir daha ki ay süt ürünlerini
Evet ya Aslanın ten rengi bize göre koyu ama iki ailedede en beyaz tenli biziz eşimle biz dışında herkes buğday
Ben kaçırdım ya tüh
Ben direk inet sütü alacak kaynatacaktım ya hatta diyordum şöyle yağlı kaliteli bişey araştırayımKuzum activia kullancam sanırım ben. Markette satılan hazır mayaya pek güvenmiyorum.
Ya da kendimize yaptığım mayadan kullanırım.
Yoğurt dediğin 4-5 saate olur tüm gece beklerse ekşir tabi
Valla alarm kurmak en mantıklısı. Ben ekşi yoğurt da çok severim ama bebeler sevmeyebilirve evet tabiki pastörize süt olmalı hatta günlük sütler varya cam şişede satılan ama onlarda pastörize oluyor. Onlar daha da iyi olur
Alerjik gibi duruyor 2-3 gündür ne yediysen farklı unutmamak için bir kenara not et ve doktora git bence çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ama çok yazmaya fırsatım olmuyor bugün bebeğimin vücudunda kızarıklıklar olmuş bir iki günde oldu böyle en son yeni doğan döneminde böyle olmuştu 3 ay 10 günlük acaba benim yediğim bir şey mi alerji yaptı
Farklı olarak çilekli puding çilekli fuse tea içtim sanırım o yaptıAlerjik gibi duruyor 2-3 gündür ne yediysen farklı unutmamak için bir kenara not et ve doktora git bence çok geçmiş olsun
Ay sorma o kadar yıl bekle hamileliği çek doğum sancılarını çek uykusuz geceleri çek sana benzemesinHayır o kadar kahrı çileyi çekçok sinir bozucu ben benzemeselerdi acayip bozulurdum ya
Ayyy ne güzel çok sevindim yumurtayı açmanaBende seninle aynı şeyi düşünüyorum yumurtayı açtım hafif ishal gibi ama kan yok takip ediyorum bu ay sonu dana etini deneyeceğim tekrar bir daha ki ay süt ürünlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?