2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzucum çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda atlatır
Oksuruk burun akintisi ishall. Kaninda enfeksiyon cikti. Doktor ilk rotavirusten suphelendi allahtan degilmis sukur atlattik
Gelmiş geçmiş olsun bebem bir daha uğramasın
Yaaa be güzel. Yani bu da güzel bence bana benzerlik sıfır sıfır sıfır hani sen kız çocuğusun azcık anneye benzeseydin nolurdu yaniiii .
Yalnız değilsin kız kardeşim. Gel sarılalım hdşdjdş
Ben de kocamnın ailesini doğurmuşum. Ailenin her üyesinden bir parçası var BEN HARİÇ…
Pp ekledim teyzesii ben degil mi bu ya ,
Ya yerim yer maşallah benziyor vallahi
Ben de dünden bi fotoğraf koydum Melis Sezen gibi BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE ŞUAAĞĞĞN diyo
Hdşdksidj
Anne bunu elime verdin de ne bu der gibi aynı zamanda
Ben gece hic kalkmazsa emzirmeye kalkmiyorum ama dogru mu yapiyorum mesela dun 12 de uyudu sabah 6:30 da kalkti. Ac olur diye korkuyorum
Benim doktorum acıkınca uyanır merak etme demişti..

Ben de dünden bi fotoğraf koydum Melis Sezen gibi BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ ELİMDE ŞUAAĞĞĞN diyo
Uykusuz güzellik bu kız yani hiç uyuyacak gibi de bakmıyor
Kızlar bız kundağı bıraktık benimkinin sıfatül eşgallii sabah bu şekildeydi
Ohoooo tatlı tosbam benim
Yemin ederim kaynıma bile benziyor bana benzemiyor

Benımkı katılıyor bazen
Çok tatlı oluyorlar gülerken
Bende seninle aynı şeyi düşünüyorum yumurtayı açtım hafif ishal gibi ama kan yok takip ediyorum bu ay sonu dana etini deneyeceğim tekrar bir daha ki ay süt ürünlerini
D dra21 de öyle diyordu eşimde bende beyaz tenliyiz Aslan esmer oldu diyegenlerde vardır belki ya da daha çok değişir diyorlar ya bence simaları oturmadı daha değişecekler
Evet ya Aslanın ten rengi bize göre koyu ama iki ailedede en beyaz tenli biziz eşimle biz dışında herkes buğday
Bende pp koydum D dra21 maşallah Aslan boy nasıl tosunDeniz de kahkaha atıyor bi cilveli gülüyor beni benden alıyor
Ben kaçırdım ya tüh evet anneye cilve olayına bayılıyorum
Ben direk inet sütü alacak kaynatacaktım ya hatta diyordum şöyle yağlı kaliteli bişey araştırayım

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ama çok yazmaya fırsatım olmuyor bugün bebeğimin vücudunda kızarıklıklar olmuş bir iki günde oldu böyle en son yeni doğan döneminde böyle olmuştu 3 ay 10 günlük acaba benim yediğim bir şey mi alerji yaptı

Eklentiler

• IMG_0494.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 33F32E70-24EF-41AC-B1BD-BDCFBD48AA4C.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 2566D4C2-8739-43E2-9B84-8401814DE483.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 49
Alerjik gibi duruyor 2-3 gündür ne yediysen farklı unutmamak için bir kenara not et ve doktora git bence çok geçmiş olsun

Hayır o kadar kahrı çileyi çek çok sinir bozucu ben benzemeselerdi acayip bozulurdum ya
Ay sorma o kadar yıl bekle hamileliği çek doğum sancılarını çek uykusuz geceleri çek sana benzemesin gerçekten çok sinir bozucu. Allahtan kv benzemiyor
Bende seninle aynı şeyi düşünüyorum yumurtayı açtım hafif ishal gibi ama kan yok takip ediyorum bu ay sonu dana etini deneyeceğim tekrar bir daha ki ay süt ürünlerini
Ayyy ne güzel çok sevindim yumurtayı açmana darısı bana inşallah yumurtalı kahvaltıları çok özledim dr kontrolü ile mi açtın canım süreç nasıl oldu biraz anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…