2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun kuzuma İnşallah çabucak ilerlemeden atlatır

Terapiye baslamismiydin öyle bisey hatırlıyorum o da sana iyi geleck
Kendine hatirlat sürekli her an mikropların icindeyiz tamamen steril bi hayat mümkün değil ki sağlıklı da değil baigiskligimiz mikroplara tanısa tanısa gelişiyor unutma kuzeyin covidi içinde hiç uzulme geldi geçti erkenden bağışıklık kazandı kuzum.. ne kadar dikkatli olursak olalım kreş donemi ve ilkokulun ilk yillari 4-5 yıl kadar inanılmaz hastalıklı geçiyor bağışıklık borcu diyor buna doktorlar yani o viruslerle illaki tanisilacak... erken tanışan bebeklerin kreş donemi daha rahat geçiyormuş bunu bize alerji doktorumuz söylemişti

Evet ya hepsi ayrı güzeller Amin canım
Ya bende bebis fotoların baktıkça bi değişik oluyorum sanki daha dün gibiydi grupta cinsiyeti beklemeler gelişimlerini takip etmeler midem bulandı bacağıma kramp girdi dediğimiz günler...ne zaman dogurrucam ne zaman sıra bana gelecek diye beklemeler bitmeyen ağustos ayibebekler ortalama 4 aylik oldu bu anlar bi taraftan sanki 4 gün önce gibi ama bi taraftan da çok uzan sanki 4 ay değilde 4 sene geçmiş gibi saçma bir ruh haline giriyorum maşallah ne güzel büyüdüler hepsi bal küpü oldu Rabbım uzun sağlıklı mutlu ömür nasip etsin hepsine

Hiçbirini yapmıyorum üstüne üstlük ellerimin yıkanmamış sekılde olarak sana göre pıs diyim normal ev ıcınde parmaklarımı ısırırak dişlerini kaşıyor yalıyor
Çok üzüldüm bunu aşmanın tek yolu bunu yapmamak

Bir kere tetikledimi devam ediyor kusma bir süre başka bişey yok dimi sadece kusma
Yok kuzum sadece kusuyor normal o zaman
Himm gün boyuysa bilemedim kusmasi nasıl fazlasını kusuyor gibi mi yoksa fışkırır tarzda mi
Fazlasını atar gibi kuşum fışkırma olmadı hiç
Bizimkide su sira fazla kusuyor. Hc kusmamiz yoktu. Ama oturtmadan solayi bence benimkide
Normal o zaman ya aynı şeyleri yaşıyorsak hemen hemen

Bunlardan sadece oyuncak kismini yapiyorum onuda kaynatmiyorum siliyorum sadece. Biraz relaxa bagla artik

Evet biraz kişilik benimki. öğrenci evinde sabah akşam ocak silerdimBen de pandemi geliniyim hem de düğüne 3 gün kala eşimin dayısı pozitif çıktı hastanede yattı eşimde dayısıyla aynı yerde iş çalışıyor mafolduk da çok şükür ne bizde ne gelenlerde bişe çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…