Geçmiş olsun kuzumaİyi olmaya çalışıyoruz canım oğluş da grip oldu hafif öksürük burun tıkanıklığı var babasından bulaştı muhtemelen
Sürekli huysuz mız mız eğlendiremiyoruz çocuğuİnşallah hafif bir şekilde atlatır
Terapiye baslamismiydin öyle bisey hatırlıyorum o da sana iyi geleckAh kuzum işte bende ondan korkuyorum onu düşünürken acaba tam tersini mi yapıyorum diyeO kadar dikkat ederken biz de covid yaptık ya çocuğu zaten Biraz etrafımdakileri görmezden gelmeye çalışıyorum öyle öyle inşallah bende gevşerim
Evet ya hepsi ayrı güzellerYa ne güzel çocuklar doğurduk behepsine baktıkça içim açılıyor. Şansları hep güzel olsun, mutlu sağlıklı ömürleri olsun. Çok sevip çok sevilsinler Amin İnşallah
Midesine baskı olduğu için kusuyordur canımKızlar ya İdil’i oturtmaya başladığımdan beri daha çok kusuyor normal mi bu acaba
Sukur kuzum iylestik bidaha olmasin insallahAynen senMaşallah kuzuma, iyileşmiş de çok şükür
Evet normal midesine baskı oluyor Aslanında öyle oluyorKızlar ya İdil’i oturtmaya başladığımdan beri daha çok kusuyor normal mi bu acaba
İnşAllahSukur kuzum iylestik bidaha olmasin insallah
Ya bende bebis fotoların baktıkça bi değişik oluyorum sanki daha dün gibiydi grupta cinsiyeti beklemeler gelişimlerini takip etmeler midem bulandı bacağıma kramp girdi dediğimiz günler...ne zaman dogurrucam ne zaman sıra bana gelecek diye beklemeler bitmeyen ağustos ayiEvet ya hepsi ayrı güzellerAmin canım
Midesine baskı olduğu için kusuyordur canım
Evet normal midesine baskı oluyor Aslanında öyle oluyor
İnşAllahdoktor ne dedi iyisiniz dimi iştahı daha iyi
Bir kere tetikledimi devam ediyor kusma bir süre başka bişey yok dimi sadece kusmaSadece oturduğunda olsa ben de öyle düşüneceğim de gün boyu kusuyor anlamadım. Bu kadar kusan bir bebek değildi garipsedim
Istahi daha iyi ishal gecti. Sukur iyiyiz. Yarin kontrolumuz var. Bakalim doktorumuz ne diyecekEvet normal midesine baskı oluyor Aslanında öyle oluyor
İnşAllahdoktor ne dedi iyisiniz dimi iştahı daha iyi
Hiçbirini yapmıyorum üstüne üstlük ellerimin yıkanmamış sekılde olarak sana göre pıs diyim normal ev ıcınde parmaklarımı ısırırak dişlerini kaşıyor yalıyorCanım kızlar şimdi ben mi çok abartıyorum. Bunları siz de yapıyor musunuz?
-Yere düşen oyuncağı tekrar vermiyorum ağzına aldığı için kaynar su döküp veriyorum.
- Ucu elime,koltuğa falan değen emziği tekrar vermiyorum.
-Dışarda bi yerde yiyip içerken Kuzey'i kucağıma alacak olursam ya da emziğini verecek falan olursam elime dezenfektan ya da kolonya sıkıyorum öyle müdahale ediyorum.
-Dışardan gelince telefonumu dezenfektan mendil ile siliyorum.
-Dışardan geldiğim kıyafetlerle koltuklara oturmuyorum. Ev henüz misafire açılmadığı için kimse oturmuyor yani.
-Hala avm gitmedik götürmüyorum. Kapalı alan mekana bile gitmedik.
- Her mama hazırlama öncesi elimi yıkıyorum. ( Bu en normali galiba)
Siz ne yapıyorsunuz bunun kaçta kaçısınız, ben çok yoruldum bu halimden. İki gün sonra emekleyecek bu çocuk zaten hep yerde olacak hiçbirini kontrol edemeyeceğim biliyorum. Bi gevşeyemedim.
Himm gün boyuysa bilemedim kusmasi nasıl fazlasını kusuyor gibi mi yoksa fışkırır tarzda miSadece oturduğunda olsa ben de öyle düşüneceğim de gün boyu kusuyor anlamadım. Bu kadar kusan bir bebek değildi garipsedim
Bizimkide su sira fazla kusuyor. Hc kusmamiz yoktu. Ama oturtmadan solayi bence benimkideBir kere tetikledimi devam ediyor kusma bir süre başka bişey yok dimi sadece kusma
Bunu bizimki de yapıyorHiçbirini yapmıyorum üstüne üstlük ellerimin yıkanmamış sekılde olarak sana göre pıs diyim normal ev ıcınde parmaklarımı ısırırak dişlerini kaşıyor yalıyor
Çok üzüldüm bunu aşmanın tek yolu bunu yapmamak
Yok kuzum sadece kusuyor normal o zamanBir kere tetikledimi devam ediyor kusma bir süre başka bişey yok dimi sadece kusma
Fazlasını atar gibi kuşum fışkırma olmadı hiçHimm gün boyuysa bilemedim kusmasi nasıl fazlasını kusuyor gibi mi yoksa fışkırır tarzda mi
Normal o zaman ya aynı şeyleri yaşıyorsak hemen hemenBizimkide su sira fazla kusuyor. Hc kusmamiz yoktu. Ama oturtmadan solayi bence benimkide
Bunlardan sadece oyuncak kismini yapiyorum onuda kaynatmiyorum siliyorum sadece. Biraz relaxa bagla artikCanım kızlar şimdi ben mi çok abartıyorum. Bunları siz de yapıyor musunuz?
-Yere düşen oyuncağı tekrar vermiyorum ağzına aldığı için kaynar su döküp veriyorum.
- Ucu elime,koltuğa falan değen emziği tekrar vermiyorum.
-Dışarda bi yerde yiyip içerken Kuzey'i kucağıma alacak olursam ya da emziğini verecek falan olursam elime dezenfektan ya da kolonya sıkıyorum öyle müdahale ediyorum.
-Dışardan gelince telefonumu dezenfektan mendil ile siliyorum.
-Dışardan geldiğim kıyafetlerle koltuklara oturmuyorum. Ev henüz misafire açılmadığı için kimse oturmuyor yani.
-Hala avm gitmedik götürmüyorum. Kapalı alan mekana bile gitmedik.
- Her mama hazırlama öncesi elimi yıkıyorum. ( Bu en normali galiba)
Siz ne yapıyorsunuz bunun kaçta kaçısınız, ben çok yoruldum bu halimden. İki gün sonra emekleyecek bu çocuk zaten hep yerde olacak hiçbirini kontrol edemeyeceğim biliyorum. Bi gevşeyemedim.
Kuzum bizimde kusma yenı başladı oturmaktan kaynaklı benceYok kuzum sadece kusuyor normal o zaman
Fazlasını atar gibi kuşum fışkırma olmadı hiç
Normal o zaman ya aynı şeyleri yaşıyorsak hemen hemen
Aynen canimbencede. Emdirdikten 45 dk sonra oturt birde oyle deneYok kuzum sadece kusuyor normal o zaman
Fazlasını atar gibi kuşum fışkırma olmadı hiç
Normal o zaman ya aynı şeyleri yaşıyorsak hemen hemen
Evet biraz kişilik benimki. öğrenci evinde sabah akşam ocak silerdimAh sende hassasmış ama sanırım senin direkt kişilikKıyafet bende hep değişirdim işten geldiğim gibi duşa girerdim de bu kadar katı değildim istisnalar olurdu. Bebek arabasından kucağıma almak zorunda kalıyorum bazen bi coşuyor dışarda kucakta susuyor. Hele bi de etrafı izlemeyi çözdü ya kucak daha cazip geliyor Yeni aldığım kıyafeti bende giymem yıkamadan ya Denerim de sonrasında banyoya girerim. Benim eller de fena dediği kreme bi bakim Beni biraz pandemi bozdu üstüne erken doğum tuz biber oldu Pandemide marketten aldığım herşeyi dezenfekte ederdim. Düğünümde pandemi de oldum iyice stres oldum gelen öpüyor giden öpüyor arkadaş pandemi var öpmeyin diyemiyorum En sonu aman siz düşünmüyorsunuz ben mi düşünücem gelin ulen öpücem moduna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?