2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah kuzucum
Kuzey ikisini de yapıyor. Elini emerken de tek el yetmiyor ikisini sokmaya çalışıyor
Ya acayip tatlılar
Keşke şimdilik sadece uykuluyken verebildim ama ısrarcıyım
Uykuda emzik yeterli zaten. İdil de normalde hayatta almıyor emzik. Hatta diliyle itip gülüyor ama ben uzun zamandır uykuya geçişte veriyorum. İlk başta gene almıyor atıyor. Ne zaman uyuyacağına ikna olursa o zaman alıyor
Bu uyku gerilemesi başladığı dönemdeydi galiba emziği hiç kabul etmedi sadece memede uyudu o dönem. Sonra düzeldi. Şimdi gene arada sadece memede uyumak istiyor izin veriyorum ben de zorlamıyorum.

Çok hevesliyim
Burda da fikir veren arkadaşlar olur neler yiyebilir konusunda ama bence kolay zamanlar. Her anlarını değerlendirmek lazım
Kesinlikle oyle. Otellere bakarken cocuk dostu olanlara bakiyorum. Esimde diyor daha ne anlayacak. Ama cocuk havuzlari vs ilgisini cekecegini dusunuyorum. Fazla mi abartiyorum bilmiyorum

Kesinlikle oyle. Otellere bakarken cocuk dostu olanlara bakiyorum. Esimde diyor daha ne anlayacak. Ama cocuk havuzlari vs ilgisini cekecegini dusunuyorum. Fazla mi abartiyorum bilmiyorum
Geçen seneye kadar adult only bakan ve çocuklu otele asla gitmeyen ben
Otel mutfaklarından bebek için talepte bulunabiliyoruz diye biliyorum ya. Sebze falan haşlatılabilir bence
Eğer öyleyse süper gerçekten bu konuda fikrim yoktu

Kızlar hangi alistirma bardagi sizce? Hangisini alayim

Eklentiler

• SmartSelect_20240208_125157_Samsung Internet.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar sünnet olup geldik Ya çocukların hiçbiri ağlamazken benimki ortalığı yıktı, uyuşmadı mı diye bi şüphelendim aslında Gitmeden bi de calpol vermiştik. Eşim de diyo ki anladı ondan yapıyor, neyse kremlerini sürdük bezledim koynumda uyudu ama çok ağladı ya, ben de ağladım biraz

Kızlar bebek dostu oteller var haşlanmış sebze vs seçenekleri oluyor mutfağı kullanabiliyorsunuz bi bakın isterseniz Devakus

Geçmiş olsun kuzum rabbim damatlığını da göstersin inşallah bundan sonrası rahat geçer Diğer bebeler ağlamayıp seninki ağladıysa eşinin dediği gibi olabilir.Sizde girdiniz mi yanına?

Geçmiş olsun kuzum rabbim damatlığını da göstersin inşallah bundan sonrası rahat geçer Diğer bebeler ağlamayıp seninki ağladıysa eşinin dediği gibi olabilir.Sizde girdiniz mi yanına?
Girdik biz de yanındaydık, uyuşturucu iğne de üç yerden yaptı aslında. İğneden sonra keyfi yerindeydi, sünnette ağlamaya başladı bilemedim, neyse şimdi sakinleşti ya arada çiş yaparken ağlıyor galiba yavrum

Allah damatligini da gostersin canim benim. Bugun zor sonrasi gececek anlamiyorlar

İlk gün çiş yaparken yanıyor sanırım sonrası geçiyor ben ilk 24 saat 4 saatte bir calpol verdim sende ver canım rahat geçer günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…