Canım.bu biraz bebise bağlı benim oğlum 8 ay civari pipetle içmeyi öğrenmişti ama genelde bebekler 1 yaşına kadar pipeti pek kavrayamiyor içme mantığını o yüzden pipetli değilde avent tarzı suluklar daha uygun ilk etap için.. bende munchkin pipetliden aldım koydum kenara pipeti öğrenince veririmKızlar hangi alistirma bardagi sizce? Hangisini alayim
İnşallah canımAllah damatligini da gostersin canim benim. Bugun zor sonrasi gececek anlamiyorlar
Vericem ben de şimdi uyuyorİlk gün çiş yaparken yanıyor sanırım sonrası geçiyor ben ilk 24 saat 4 saatte bir calpol verdim sende ver canım rahat geçer günü
Çok sağol canım
Hee ben yazdığını yanlış yorumlamışımYanı cocuga yedırılcek bısey elbet bulunur bunu mu düşünüyorsun git tabiki
Oy kıyamam geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersinKızlar sünnet olup geldikYa çocukların hiçbiri ağlamazken benimki ortalığı yıktı, uyuşmadı mı diye bi şüphelendim aslında Gitmeden bi de calpol vermiştik. Eşim de diyo ki anladı ondan yapıyor, neyse kremlerini sürdük bezledim koynumda uyudu ama çok ağladı ya, ben de ağladım biraz
Kuzum yiyorsa ver çocuk istiyor sonuçta bir de iyice hareketlenmeye başladılar artık kilo alımı da azalırYa benim gece artık sütüm yetmiyor galibaEmdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Ah tombik Kuzeycim. Bence ek gıdaya az kaldı zaten. Çocuk yemek istiyorsa ver bence. Artık ayları için 60 lık mama bile az. Sütün hala güzel demek ki. Hiç sıkma canınıYa benim gece artık sütüm yetmiyor galibaEmdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
3 güne geçer gider inşallah Rabbim damatlığını göstersin geçmiş olsun kuzumKızlar sünnet olup geldikYa çocukların hiçbiri ağlamazken benimki ortalığı yıktı, uyuşmadı mı diye bi şüphelendim aslında Gitmeden bi de calpol vermiştik. Eşim de diyo ki anladı ondan yapıyor, neyse kremlerini sürdük bezledim koynumda uyudu ama çok ağladı ya, ben de ağladım biraz
Ben geçen iğne yaptırdım da emzirmedim akşam 7.45 den 12 ye kadar 4 kez 90-120 arası mama yaptım içtiAh tombik Kuzeycim. Bence ek gıdaya az kaldı zaten. Çocuk yemek istiyorsa ver bence. Artık ayları için 60 lık mama bile az. Sütün hala güzel demek ki. Hiç sıkma canını
İştaha bakBen geçen iğne yaptırdım da emzirmedim akşam 7.45 den 12 ye kadar 4 kez 90-120 arası mama yaptım içtiben diyorum ya ban sağdığım da 80-90 dolu memeden zor cıkıyor dıye dedim benim ki demekki az sık beslenmeyi seviyor
İlk yaptığıma 3 saat actı 120 içti sonra 90 90 ne bilem ben ağladıkça verdim biraz da zorla içirdim acaba aç mı değildi bende diyorum almıyor bu bebe biberonuİştaha bakmaşallah linoşuma
Sorma ya çok mu yedi diye takıyorum bende pazartesi dr var bakalımKuzum yiyorsa ver çocuk istiyor sonuçta bir de iyice hareketlenmeye başladılar artık kilo alımı da azalır
Bizde ağzına tıkmaya çalışıyoruz biberonu diliyle itiyor
Yese dert yemese dert
Evet birşey kalmadı ek gıdaya bakalım. Veriyorum mecburAh tombik Kuzeycim. Bence ek gıdaya az kaldı zaten. Çocuk yemek istiyorsa ver bence. Artık ayları için 60 lık mama bile az. Sütün hala güzel demek ki. Hiç sıkma canını
Amin canımOy kıyamam geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin
Aslında 180 gün olmuşsunuzYa benim gece artık sütüm yetmiyor galibaEmdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
İnşallah üç saat uyudu uyandı keyifli ama herhalde çiş yaptıkça ağlıyor.3 güne geçer gider inşallah Rabbim damatlığını göstersin geçmiş olsun kuzum
Sanırım düzeltilmiş aya göre gidecek doktora geçen ay sordum daha dur dediAmin canım
Aslında 180 gün olmuşsunuzNe zaman geçeceksiniz ek gıdaya? Düzeltilmiş yaşa göre mi olacak?
İnşallah üç saat uyudu uyandı keyifli ama herhalde çiş yaptıkça ağlıyor.
Tadımlar zaten üç gün kuralıyla gidersek bir ay sürer ya, ben de çok hevesliyim, inşallah yemeyi seven iştahlı bebeler olurlar hepsiSanırım düzeltilmiş aya göre gidecek doktora geçen ay sordum daha dur dediAma ben ptesi yine sorucam belki tadıma başlar bakalım.
Çok saol canım indirim varmış, hemde iki farklı model olunca kafam karıştı benim.. avent alayım o zmn 240 civarına geliyorCanım.bu biraz bebise bağlı benim oğlum 8 ay civari pipetle içmeyi öğrenmişti ama genelde bebekler 1 yaşına kadar pipeti pek kavrayamiyor içme mantığını o yüzden pipetli değilde avent tarzı suluklar daha uygun ilk etap için.. bende munchkin pipetliden aldım koydum kenara pipeti öğrenince veririm
Ya ben öyle çok kokuyor diye tahlil yaptırdım bi de sarı idi. Birşey çıkmadı. Kültür yapılmadı ama sadece idrar tahlili yapmışlardı.Kızlar size birşey sormak istiyorum ya bebişlerinizin idrarı kokuyor mu sizin de bezin üstünden bile belli oluyor kokusu bizde bi enfeksiyon mu var acaba aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?