2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar hangi alistirma bardagi sizce? Hangisini alayim
Canım.bu biraz bebise bağlı benim oğlum 8 ay civari pipetle içmeyi öğrenmişti ama genelde bebekler 1 yaşına kadar pipeti pek kavrayamiyor içme mantığını o yüzden pipetli değilde avent tarzı suluklar daha uygun ilk etap için.. bende munchkin pipetliden aldım koydum kenara pipeti öğrenince veririm

Oy kıyamam geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin

Ya benim gece artık sütüm yetmiyor galiba Emdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan

Kuzum yiyorsa ver çocuk istiyor sonuçta bir de iyice hareketlenmeye başladılar artık kilo alımı da azalır
Bizde ağzına tıkmaya çalışıyoruz biberonu diliyle itiyor
Yese dert yemese dert

Ah tombik Kuzeycim. Bence ek gıdaya az kaldı zaten. Çocuk yemek istiyorsa ver bence. Artık ayları için 60 lık mama bile az. Sütün hala güzel demek ki. Hiç sıkma canını

3 güne geçer gider inşallah Rabbim damatlığını göstersin geçmiş olsun kuzum

Ah tombik Kuzeycim. Bence ek gıdaya az kaldı zaten. Çocuk yemek istiyorsa ver bence. Artık ayları için 60 lık mama bile az. Sütün hala güzel demek ki. Hiç sıkma canını
Ben geçen iğne yaptırdım da emzirmedim akşam 7.45 den 12 ye kadar 4 kez 90-120 arası mama yaptım içti ben diyorum ya ban sağdığım da 80-90 dolu memeden zor cıkıyor dıye dedim benim ki demekki az sık beslenmeyi seviyor

İştaha bak maşallah linoşuma
İlk yaptığıma 3 saat actı 120 içti sonra 90 90 ne bilem ben ağladıkça verdim biraz da zorla içirdim acaba aç mı değildi bende diyorum almıyor bu bebe biberonu bak o gece mama ıcerek kapattık geceyı mama içir uyur derler ya 2 buçuk saat uyudu yani uyumayan bebeye aç tok farketmiyor oğlum da da ek gıdaya gecınce gece maması yapıcam ve uyucak dıye heveslenmiştim 3 ün 1 ini buldum

Kuzum yiyorsa ver çocuk istiyor sonuçta bir de iyice hareketlenmeye başladılar artık kilo alımı da azalır
Bizde ağzına tıkmaya çalışıyoruz biberonu diliyle itiyor
Yese dert yemese dert
Sorma ya çok mu yedi diye takıyorum bende pazartesi dr var bakalım Yediriyorum zaten vermezsem başedemem ki Hele çok açsa memeyi de almıyor kim uğraşacak bunla kadın diyor biberon istiyor
Evet birşey kalmadı ek gıdaya bakalım. Veriyorum mecbur Gün içinde 150 ml içmeye başladı canım Gece için o meme + 60 ml Yoksa 3 saatte bir 120 ya da 150

Oy kıyamam geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin
Amin canım
Aslında 180 gün olmuşsunuz Ne zaman geçeceksiniz ek gıdaya? Düzeltilmiş yaşa göre mi olacak?
3 güne geçer gider inşallah Rabbim damatlığını göstersin geçmiş olsun kuzum
İnşallah üç saat uyudu uyandı keyifli ama herhalde çiş yaptıkça ağlıyor.

Amin canım

Aslında 180 gün olmuşsunuz Ne zaman geçeceksiniz ek gıdaya? Düzeltilmiş yaşa göre mi olacak?

İnşallah üç saat uyudu uyandı keyifli ama herhalde çiş yaptıkça ağlıyor.
Sanırım düzeltilmiş aya göre gidecek doktora geçen ay sordum daha dur dedi Ama ben ptesi yine sorucam belki tadıma başlar bakalım.

Sanırım düzeltilmiş aya göre gidecek doktora geçen ay sordum daha dur dedi Ama ben ptesi yine sorucam belki tadıma başlar bakalım.
Tadımlar zaten üç gün kuralıyla gidersek bir ay sürer ya, ben de çok hevesliyim, inşallah yemeyi seven iştahlı bebeler olurlar hepsi

Çok saol canım indirim varmış, hemde iki farklı model olunca kafam karıştı benim.. avent alayım o zmn 240 civarına geliyor

Satilucky bu arada dikkat ettiğim bir şey vae. Pera soğumuş mamayı daha iştahlı içiyor. Bir yerde okumuştum çok normalmiş. Bazıları daha soğuk bazıları daha sıcak severmiş. Bi denesene belki işe yarar

Kızlar size birşey sormak istiyorum ya bebişlerinizin idrarı kokuyor mu sizin de bezin üstünden bile belli oluyor kokusu bizde bi enfeksiyon mu var acaba aklıma takıldı

Kızlar size birşey sormak istiyorum ya bebişlerinizin idrarı kokuyor mu sizin de bezin üstünden bile belli oluyor kokusu bizde bi enfeksiyon mu var acaba aklıma takıldı
Ya ben öyle çok kokuyor diye tahlil yaptırdım bi de sarı idi. Birşey çıkmadı. Kültür yapılmadı ama sadece idrar tahlili yapmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…