2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok saol canım indirim varmış, hemde iki farklı model olunca kafam karıştı benim.. avent alayım o zmn 240 civarına geliyor
Ben taa yazdan daha doğum yapmadan bütün ek gıda alisverisimi yaptim evde şuan çeşit çeşit suluk tabak catal kasik var 3 sene bisey almam artik

Ben püreye karşıyım balım valla halamın torunu var bı bucuk yasında pütürlü hıcbısey yıyemıyor hala corba yoğurt blend hep , çatalla ezdirdim ne kadar ezsende hafıf o pütürlü kalıyor ister istemez biraz daha büyüsün daha güzel otursun elinede vermeye başlarım alışır inşallah annelerim korkmasın dıye yazıyorum öğürünce müdahale etmeyin hemen bı durun izleyin bakın toparlamasını bekleyin

Öğürmelere karşı hazır olun pp chhdbshsbsn
Yavrum ya Benim çocuk emerken hala genzine kaçırıyor, alıştım ama telaş oluyor tabii. Ek gıdada kimbilir ne yapıcam
Aa püreden sonra öyle oluyor diye duymuştum. Blw mi yapsak

Ben taa yazdan daha doğum yapmadan bütün ek gıda alisverisimi yaptim evde şuan çeşit çeşit suluk tabak catal kasik var 3 sene bisey almam artik
Ya fiyatları görünce kafamı duvara vurdum.. oyuncak alacağıma kaşık tabak alsaymisim

Benimki habire genzine süt ve mama kaçırdığı için alıştım zaten O zamanda beklerim dediğin gibi çatalla ezmek iyi fikir
Yavrum ya Benim çocuk emerken hala genzine kaçırıyor, alıştım ama telaş oluyor tabii. Ek gıdada kimbilir ne yapıcam

Aa püreden sonra öyle oluyor diye duymuştum. Blw mi yapsak
Papatya gibi giderim sanırım bende
Blw ve pütürlü ortaya karısık gıdıcem ben

Günlük toplam kaç ml mama yiyor canım?

Ben mamayı yapıyorum yemezse 30 dk içinde bir daha teklif ediyorum onu da yemiyor yani ne sıcak ne soğuk yemek istemezse ikisini de yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…