Benimkide tükürüğünü yutamıyor
Uygun yumuşaklıkta verirsen hiç sorun olmuyor canım bebeklerdeki öğürme bölgesi bizdeki gibi boğazda değil daha ön bölümde bu refleks aslında bebeği boğulmaktan koruyor ogure ogure alisiyorlar
Sorma ya çok mu yedi diye takıyorum bende pazartesi dr var bakalım Yediriyorum zaten vermezsem başedemem ki Hele çok açsa memeyi de almıyor kim uğraşacak bunla kadın diyor biberon istiyor
Evet birşey kalmadı ek gıdaya bakalım. Veriyorum mecbur Gün içinde 150 ml içmeye başladı canım Gece için o meme + 60 ml Yoksa 3 saatte bir 120 ya da 150
Kizlar burda anne-bebek yogasi var, bugun ona başladık. Hamile yogasına gidiyordum, bunda da ayni kisi veriyor. Gitmeden çok endiseliydim aslında, orda ağlarsa, yok acıkırsa filan. Ortam zaten rahattı, bizimkine de o kadar degisik geldi ki, sürekli etrafındaki bebekleri inceledi. Sonlara doğru uykusu gelmesine ragmen dayandı, hatta eve geldiginde ilk defa gunduz uykusunda kesintisiz 1.5 saat uyudu, hatta sallamadan ninni söylemeden kendiliğinden . Hatta uyandı, geri yarim saat daha uyudu. Demek ki dedim çok fazla rahat ettirmek de zararlı bu bebeklere, böyle biraz uykusuz kalınca daha iyi uyudu valla.
Papatyamaviss
linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
En azından hatrımızı kırmıyorlar
Benimki her şeyi emebilir. Ben ona başka bir emzik daha aldım. Kabul etmez dediler anında kabul etti ki çok farklı tip emzikler yeterki bir şey emsin mememi de emzik gibi kullanıyor
En azından hatrımızı kırmıyorlar
Benimki her şeyi emebilir. Ben ona başka bir emzik daha aldım. Kabul etmez dediler anında kabul etti ki çok farklı tip emzikler yeterki bir şey emsin mememi de emzik gibi kullanıyor
Papatyamaviss
linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
Ya benim gece artık sütüm yetmiyor galiba Emdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Canım.artik mama mi meme mi zamanı geçti emiyor olduğu kadar bence 60 az bile vermişsin geceleri uyku mamasına alıştır bence aralarda emiyor da seni boşuna üzülme artık ek gıda zamanları geldi zaten önemli olan zaman diliminde bir damla bile olsa alması kar. Kilosu aşırı değil ki öyle olan bebekler bile 1 yaş sonrası boy atıyor daha almıyor bir bakmışsın ciroz oluyorlar tabu bu benim naçizane fikrim sen daha iyi bilirsin
Kızlar sünnet olup geldik Ya çocukların hiçbiri ağlamazken benimki ortalığı yıktı, uyuşmadı mı diye bi şüphelendim aslında Gitmeden bi de calpol vermiştik. Eşim de diyo ki anladı ondan yapıyor, neyse kremlerini sürdük bezledim koynumda uyudu ama çok ağladı ya, ben de ağladım biraz
Hayırlı olsun canım sünnet işi gerçekten zormuş ya ben yapana kadar bu denli olacağını düşünmedim ama gerçekten çok çabuk iyilesiyorlar hayırlı uğurlu olsun insallah
Ben bu arada blw sevmiyorum kızlar kızımda da blw yapmadım 1 yaş sonrası önüne koydum yedi ama bunun modern sistemin gereksizlere olarak görüyorum söyle ki sadece bununla başlayıp ille de blw olanlar için. Minnak aylık bebekler doyacağı miktarı filan ayarlayamaz bence
Papatyamaviss
Öyle bişey keşfetmedim hiç el yıyor sadece zaten aslında yanlıs bı yaklaşım cunku ne yedıgımızı tadını yemek yemeyı bılmıyorlsr o yuzden canları da çekip istemez derler
Canım.artik mama mi meme mi zamanı geçti emiyor olduğu kadar bence 60 az bile vermişsin geceleri uyku mamasına alıştır bence aralarda emiyor da seni boşuna üzülme artık ek gıda zamanları geldi zaten önemli olan zaman diliminde bir damla bile olsa alması kar. Kilosu aşırı değil ki öyle olan bebekler bile 1 yaş sonrası boy atıyor daha almıyor bir bakmışsın ciroz oluyorlar tabu bu benim naçizane fikrim sen daha iyi bilirsin
Kızlar size birşey sormak istiyorum ya bebişlerinizin idrarı kokuyor mu sizin de bezin üstünden bile belli oluyor kokusu bizde bi enfeksiyon mu var acaba aklıma takıldı