2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Et değil de tavuk işi biraz sıkıntı salmonella riskinden dolayı hemen bir şey olmaz tabi ki pismistir bence . ama artık dışarıda yemeyi çok.tercih etmeyin bir süre. Kırmızı et olsa neyse de beyaz et tam pişmiş olmalı.

Benim ilki riskli olduğu için burayı önerdiler. Ya tam teşekküllü özel olacaktı ya burası şansımı deniyorum şimdilik
Hayırlısı olsun şehir hastanesi bazı özellerden daha yeni cihazlara sahip onu gördüm ben

Hayırlısı olsun şehir hastanesi bazı özellerden daha yeni cihazlara sahip onu gördüm ben
Evet kesinlikle ultrason çok iyiydi bina da yeni zaten bir de çok fazla doktor ve özel alan var onu sevdim çoğu özel mesela ayrıntılı usg radyoloji uzmanı bakıyor ama burda bir sürü perinatalog vardi çok beğendim

Ben plasantasına bakıyorum bır teorıye gore kese seklınden degıl nasip eder Rabbım inşallah
Ben de tahmin istiyoruumm şuan 11 haftalık oldum bugün kan testi verdim genetik test yapılıyor cinsiyeti de o şekilde öğrenicez, sonuçlar 3-4 gün içinde çıkarmış ama çok merak ediyorum fotoğraf 9 haftalık ultrason görüntüsü ama

Ortalama her ay 1 kilo olmasi gerekiyor ya onu kast etmiş doktoru bu aydan sonra yavaş yavaş alır
Benim okuduğum her yerde ilk trimesterda kilo alımı 1-2 kg hatta alınmayabilir yazıyor zaten her ay 1 kg almak zor son aylarda da ekstra fazla kilo ve ödem oluyormuş zaten.
Hatta ilk trimesterda ekstra bir kaloriye gerek yok, 2. Trimesterda günlük ek olarak 300 kalori 3. Trimesterda ise günlük ek olarak 450 kalori ihtiyacı oluyormuş.
Bence bebişlerin gelişimi iyi olsun da kilo ikinci trimesterdan sonra alınmaya başlanıyor genellikle çevremde hep öyle duydum.

Günaydın dün ben de gittim şükür 9 haftalık olmuşuz :)
Kalbi de devam ediyor en büyğk korkumdu.
12. Haftada birisi genetik birisi başka test bir de ense kalınlığına bakacam dedi.
Kasık ağrım içinde idrar kültürü istedi.
Bebek kendisi sağda duruyor
Bu genetik testi herkes için mi istiyorlar ?
Allahıma şükür minicik kalbim benimle.
Hiç belirtinz olmasa da korkmayın örnek ben

Cok emın olmamakla bırlıkte erkek Hıc yazmıyorsun buraya ya

Benim bebekte erkek o zaman böyle sağda durugor çünkü sanki gözleri bile var gibi dün korktum kendimden içimde bir şey var diye :)))

Bence boy kilo oranın gayet normal doktorlar da iyice şişip mi doğuma gidelim istiyorlar anlamadım senin vki:21.10 çıkıyor o da normal sınırlarda yani gebelik için ekstra bir durum var mı bilmiyorum ama
Evet bence de normal herhalde gece kaldıktan sonra çok az kilo verdiğim için böyle dedi canım

Kızlar en son 7+6 da ultrason a girdim şu an 9+1 randevum da 12+3 de en son bebeğimi 10 gün önce görmüştüm sizce doktora gideyim mi durumu nasıl bakayım mı yoksa sabredeyim mi 10 gün 10 gün gidersem hastaneden çıkamam az sabredeyim diyorum Bi yanımda iyi mi diye emin olmak istiyor en fazla kaç hafta dayandınız görmeden :)

Evet sonradan farkettim bende malesef inşallah bişey olmaz içim içimi yiyor

Ben şimdiden dört kilo aldım hiç bulantım yok sadece aç kalınca midem çok kötü oluyor ve iştahım çok fazla. Şimdiden kontrol altına almazsam yüz kilo olucam valla

6 hftalık gıttım ılk ve tekkez 22 mart 10+4randevum yanı artık dogal uc haftada cagırmıs bundan sonrakı bır ay olur artık senın için

Evet sonradan farkettim bende malesef inşallah bişey olmaz içim içimi yiyor
Bişey olmaz yemesın , hanı rahat relax olacaktık hıcbısey olmaz bıkereden. Bıseyın agır tahrıbat yapabılmesı ıçin çok ve asırı olması lazım . Vücudumuzun bebegın kordonun vs kendıne gore bı koruma mekanızması var. Suzgecı var blabla suan yedıgın Bebege besın olarak gecmıyor zaten ufak tefek seylerı kendınıze zehır edıp bossyere uzulmeyın

Ben şimdiden dört kilo aldım hiç bulantım yok sadece aç kalınca midem çok kötü oluyor ve iştahım çok fazla. Şimdiden kontrol altına almazsam yüz kilo olucam valla
Ben besıncı aya kadar 2.5 kılo alıp son 3 bucuk ayda13.5 kılo aldım dıceklerım bu kadar hertartıda ucer beser artıyordu resmen oyuzden bende suan ılk zamanlardan degıl asıl son zamanlardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…