2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hmm ben o zaman yarın bi deniz kenarı yapayım hiç aklıma gelmedi Antalyadayım Teşekkürler

Şimdiye kadar kilo alan oldu mu ?? Olduysa kaçar kilo aldınız
Ben almadım 50 kilo gebe kaldıö ve 10.haftadayım ama kilo almama rağmen göbeğim çıktı yararlı şeyler yemeğe çalışıyorum ama anlamadım herkes bebek değildir hemen çıkmaz diyor ama bence bebek

Benim canım hiçbir şey yemek istemiyor. Aç yaşıyorum resmen. Bulantı ilacı ile hafifliyorum. 56 kilo hiçbir şey devammm besle miniği
Kendime 70 sınırı koydum oğlumda da 70 kiloyla doğuma girdim 3 ay içinde doğumdan önce ki kilomdan da dusuktum,ki bir yaşlarında falan 48 49larda dolaşmış tim. Umuyorum 2. De de çabuk veririm ona guveniyorum

Benim çıktı valla,11. Haftadayim bu hafta bı ben burdayım dedi artık. Ama yeni bedenime alışmakta zorluk çekiyorum

Benim çıktı valla,11. Haftadayim bu hafta bı ben burdayım dedi artık. Ama yeni bedenime alışmakta zorluk çekiyorum
Senin bir de tecrübeli olman lazımben o kadar garipsiyorum ki anlatamam bir de aşırı bir belirtim yok eski hayatıma çalışma rutinime devam ediyorum.
Bazen unutuyorum dolap üstlerine uzanıyorum,köpeğimi yürüyüşe çıkarıyorum (doktor karnı geren hareketler yapma dedi) tuvalete çamaşır suyu döküp ovdum geçen gün eşimle bir ton tartıştık, evi temizlerken haldır haldır girişiyorum, bugün misafirlerim vardı sabah 9da kalktım daha 1 saat oldu oturdum sen düşünhala adapte olamadım ne vücuduma ne gebeliğe

İlkinde çok temkinliydim herşeye dikkat ediyordum. 5 yıl geçmiş aradan unuttum da sayılır. Açıkçası dikkat etmiyorum. Ne istiyorsam ne diliyosam yapıyorum bu da böyle olsun diğerinde aşırı sağlıklı besleniyodum vs şimdi eski düzen devam hayatımda en ufak bi degisiklik yapmadım çift tabak hariç

Umarım ben de bu şekilde hızlıca verebilirim emzirirken veriliyor diyor deneyimli anneler

Peki ilkinde kaç kilo ile gebe kaldın boyun kaç canım?Yani dikkat edip sağlıklı beslenmek etkiliyor mu?
Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyorum eşim geçen kızgınlıkla çocuk gibisin nasıl bu çocuğun sorumluluğunu alacaksın hiç dikkat etmiyorsun diye kızdı sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama hayvansal gıda pek tüketmiyorum aslında kırmızı et yemem lazım ama pek yiyemiyorum onu normal bir şekilde besleniyorum işte

Kizlar sabahtandir icimde bir sikinti vardi esim dedi hadi kalk gidelim acile bebegi bir gorelim gittik 10+1 gozukuyoruz sukur iyiymis minnosum rahat bir uyku cekebilicem
Çok şükür canım siz kadın doğum acile mi gidiyorsunuz acile gittiğiniz zaman ?

Kizlar sabahtandir icimde bir sikinti vardi esim dedi hadi kalk gidelim acile bebegi bir gorelim gittik 10+1 gozukuyoruz sukur iyiymis minnosum rahat bir uyku cekebilicem
Neyseki bir şey çıkmamış arada bana da oluyor tutuyorum kendimi bir de benim eşim de rahat iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım ama

Aynen canim. Onceki bebegimi bu zamanlarda kaybetmistim o zaman korkuyorum agrim var dedim baktilar hemen
Anladım canım benim yaşadığım yerde kadın doğum acil yok normal acilde bakılmıyor zaten

Aynen canim. Onceki bebegimi bu zamanlarda kaybetmistim o zaman korkuyorum agrim var dedim baktilar hemen
Ben de 9+2 de kaybetmiştim bu sefer aynı gününde gece rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm. Psikolojik olarak huzursuz olmuşsundur normal. O günü geçirdikten sonra bile rahatladım ben, senin de geçer inşallah bugünden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…