Sağolasın canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım benim
Geçmiş olsun canım şu 12 haftayı inş atlatırsak iyi olacak. Demek ki 9. Haftada oluyor bu alanlar bizim de bebek iyi ama kanama alanı az da olsa var dedi acikde doktor iğne yaptı bugünde gece progestan yapcaz fitilBugün biraz üzücü
Bir kaç zamandır alt karın ağrı ve acısından bahsetmiştim dün ve bgn artmaya başlayınca doktorumla konuştum hemen çağırdı.
Muayene sonucu evet ağrın var resmen kasılıyor bebeğin kesesi dedi. Büzülüyo düzeliyor gösterdi banada. Bir de kanama alanı olmuş sabah 1 akşam 2 progesteron verdi. Dinlenmelisin dedi. Bebek iyi çok şükür sorun bendeymiş. Bakalım inşallaj hafifler şu kasılmalar
Sen nasılsın canım senin nasıl durumlar
Ama biz çarşamba günü baktırdığımızda kanama alanı yoktu dün acildeki doktor az da olsa var dedi iğne vurdular bugünde gece progestan fitil yapcazBandırma bende ne zaman alttan baksa geldi farklı doktora gittim bu hafta lekelenmem gelmiyordu artik ona söylemedim karından bakti baktiginda sordum varmi kanama dedim yok etrafinda dedi oyle yap bence canim
Sağol canım. İnşallah sağlıkla tamamlarız.Geçmiş olsun canım şu 12 haftayı inş atlatırsak iyi olacak. Demek ki 9. Haftada oluyor bu alanlar bizim de bebek iyi ama kanama alanı az da olsa var dedi acikde doktor iğne yaptı bugünde gece progestan yapcaz fitil
Bende istahla yiyip sonrasinda kusmaya basliyorum. Salata yapip yersem sorun yokKızlar gün içersinde böyleyim hepağzım kımıl kımıl domates hassas noktam sürekli hafif tuzla yemek
Bana doktor fitil şeklinde çok dışarı gidiyor ağızdan al demişti ama ağızdan alınca uyku yapiyorAma biz çarşamba günü baktırdığımızda kanama alanı yoktu dün acildeki doktor az da olsa var dedi iğne vurdular bugünde gece progestan fitil yapcaz
Dün acilde birtane iğne yaptılae ve vajinal fitil verdi ilaç çabuk ulaşmıyor dedi gece yatarken deneyeceğim progestan 200mg ama çok küçük bir alan dedi fakat ağrı bende de var inş düzelir ama iğne iyi geldi gibi. Fakat çok korktum hastaneye nasıl gittik bilmiyorumSağol canım. İnşallah sağlıkla tamamlarız.
Benimki de azmış bana ilaç verdi günde 3kez iğne vermedi. Vajinalde ağızdanda alabilirsin dedi ben fitil olarak beceremiyorum ama içtim şimdilik bitane. İnşallah şifa olur hepimize
Çarşamba kendi dontoruma gittiğimde ilaç olarak devam et derse onu dinleyecem bakalım. Acildeki doktor vajinadan daha çabuk ulaşıyor dedi ama mesele onu oraya yerleştirebilmek bakalım nasıl yapcam ama bugün 4 lt yakın su içtimBana doktor fitil şeklinde çok dışarı gidiyor ağızdan al demişti ama ağızdan alınca uyku yapiyor
Vajinadan al canım ben bu konuda baya tecrubeliyim cok ne yazikkiÇarşamba kendi dontoruma gittiğimde ilaç olarak devam et derse onu dinleyecem bakalım. Acildeki doktor vajinadan daha çabuk ulaşıyor dedi ama mesele onu oraya yerleştirebilmek bakalım nasıl yapcam ama bugün 4 lt yakın su içtim
Benim bi iğne tecrübem var geçmişte. Birwz kötü olmuştum alerji gibi verseydi de istemezdim sanırım. İnşallah iyi gelir canım. Analık zor zanaatDün acilde birtane iğne yaptılae ve vajinal fitil verdi ilaç çabuk ulaşmıyor dedi gece yatarken deneyeceğim progestan 200mg ama çok küçük bir alan dedi fakat ağrı bende de var inş düzelir ama iğne iyi geldi gibi. Fakat çok korktum hastaneye nasıl gittik bilmiyorum
Ben de çok su içmeye çalışıyorum internetten okuduğum kadarıyla susuzluk bile kanama alanlarına neden olabiliyomuşÇarşamba kendi dontoruma gittiğimde ilaç olarak devam et derse onu dinleyecem bakalım. Acildeki doktor vajinadan daha çabuk ulaşıyor dedi ama mesele onu oraya yerleştirebilmek bakalım nasıl yapcam ama bugün 4 lt yakın su içtim
Hamilelik için vajinal kullanım daha çok öneriliyor diye biliyorum bana da öyle kullandırdı doktor. Direkt rahime ulaşıyor çünkü ilaç. Yaptıktan sonra en az yarım saat sırtüstü yat ilaç eriyip gitsin içeri. Sonra beyaz kabuğu atılıyo genelde, o gelirse ilaç gitti diye düşünme normal. Ben çok şükür bugün kurtuldum artık gerek yok dedi doktor progestana.Çarşamba kendi dontoruma gittiğimde ilaç olarak devam et derse onu dinleyecem bakalım. Acildeki doktor vajinadan daha çabuk ulaşıyor dedi ama mesele onu oraya yerleştirebilmek bakalım nasıl yapcam ama bugün 4 lt yakın su içtim
İnşallah iyi gelir bol bol dinlen keyfine bak . Bulantı için mi ilaç alma dedi ? Ya ben hiç su içmiyorum hatta doğru düzgün beslenemiyorum da napcam bilmiyorum kendimi zorlasam midem aşırı bulanıyorSağol canım teşekkür ederim inşallah, her şeyden olabilir sebepsiz de olabilir dedi ama benim 10gündür yoğun öksürüğüm vardı hem kasılmalar hem kanama alanı ona bağlı olmuş olabilir dedi. Kusmalara dikkat et kendini kasma ama ilaçta alma dedi. Öksürük için günde 3lt su içeceksin ilaç olarak o kadar diyorum dedi. Su çok önemliymiş öksürüğü olan arkadaşlarında dikkat etmesini isterim. Benim başıma böyle bir iş açtı bakalım inşallah ilaçlar iyi gelir
Sağol canım inşallah. Evet canım bulantı için artık alma dedi niye dedi anlamadım ama ztn almıyordum hiç almadım ki dedim.İnşallah iyi gelir bol bol dinlen keyfine bak . Bulantı için mi ilaç alma dedi ? Ya ben hiç su içmiyorum hatta doğru düzgün beslenemiyorum da napcam bilmiyorum kendimi zorlasam midem aşırı bulanıyor
Vicks i bilmiyorum canım ama benim doktorum deniz tuzu spreyi kullanmama izin verdi iki spreyim vardı ikisini de götürdüm yanımda ikisine de onay verdiBurun tıkanıklığı için vicks burnun önüne sürsem sıkıntı olur mu bilemedim kızlar, kullanan oldu mu?
Ay bugün doktora söyledim de zolex diye bi ilaçtı sanki onu verdi onu kullancamZofran en iyisi ama sormadan doktora kullanma kuzum çok ağır Bi ilac
Sıkıntı olacağını sanmıyorum burun tıkanıklığı bende var maalesef uyutmuyor araştırdım gebelik riniti diye geçiyormuş adı. buhar makinesi yada kaloriferin üstüne su koyun yazıyordu İnternette. Bir de gerçek deniz suyu diyor ama Ankarada nerede deniz o yüzden şimdilik viksle idare etmeye çalışıyorum ben deBurun tıkanıklığı için vicks burnun önüne sürsem sıkıntı olur mu bilemedim kızlar, kullanan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?