2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım şu 12 haftayı inş atlatırsak iyi olacak. Demek ki 9. Haftada oluyor bu alanlar bizim de bebek iyi ama kanama alanı az da olsa var dedi acikde doktor iğne yaptı bugünde gece progestan yapcaz fitil

Bandırma bende ne zaman alttan baksa geldi farklı doktora gittim bu hafta lekelenmem gelmiyordu artik ona söylemedim karından bakti baktiginda sordum varmi kanama dedim yok etrafinda dedi oyle yap bence canim
Ama biz çarşamba günü baktırdığımızda kanama alanı yoktu dün acildeki doktor az da olsa var dedi iğne vurdular bugünde gece progestan fitil yapcaz

Geçmiş olsun canım şu 12 haftayı inş atlatırsak iyi olacak. Demek ki 9. Haftada oluyor bu alanlar bizim de bebek iyi ama kanama alanı az da olsa var dedi acikde doktor iğne yaptı bugünde gece progestan yapcaz fitil
Sağol canım. İnşallah sağlıkla tamamlarız.
Benimki de azmış bana ilaç verdi günde 3kez iğne vermedi. Vajinalde ağızdanda alabilirsin dedi ben fitil olarak beceremiyorum ama içtim şimdilik bitane. İnşallah şifa olur hepimize

Kızlar gün içersinde böyleyim hepağzım kımıl kımıl domates hassas noktam sürekli hafif tuzla yemek

Eklentiler

• 7048CCBD-BB69-4F9B-846E-2F72C3BD3EF8.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 63
Ama biz çarşamba günü baktırdığımızda kanama alanı yoktu dün acildeki doktor az da olsa var dedi iğne vurdular bugünde gece progestan fitil yapcaz
Bana doktor fitil şeklinde çok dışarı gidiyor ağızdan al demişti ama ağızdan alınca uyku yapiyor

Dün acilde birtane iğne yaptılae ve vajinal fitil verdi ilaç çabuk ulaşmıyor dedi gece yatarken deneyeceğim progestan 200mg ama çok küçük bir alan dedi fakat ağrı bende de var inş düzelir ama iğne iyi geldi gibi. Fakat çok korktum hastaneye nasıl gittik bilmiyorum

Bana doktor fitil şeklinde çok dışarı gidiyor ağızdan al demişti ama ağızdan alınca uyku yapiyor
Çarşamba kendi dontoruma gittiğimde ilaç olarak devam et derse onu dinleyecem bakalım. Acildeki doktor vajinadan daha çabuk ulaşıyor dedi ama mesele onu oraya yerleştirebilmek bakalım nasıl yapcam ama bugün 4 lt yakın su içtim

Vajinadan al canım ben bu konuda baya tecrubeliyim cok ne yazikkieldivenle tak enfeksiyon kapma orta parmaginla it sağ yada sol tarafına itele yarım saate yakın kalkma..

Benim bi iğne tecrübem var geçmişte. Birwz kötü olmuştum alerji gibi verseydi de istemezdim sanırım. İnşallah iyi gelir canım. Analık zor zanaat

Ben de çok su içmeye çalışıyorum internetten okuduğum kadarıyla susuzluk bile kanama alanlarına neden olabiliyomuş

Hamilelik için vajinal kullanım daha çok öneriliyor diye biliyorum bana da öyle kullandırdı doktor. Direkt rahime ulaşıyor çünkü ilaç. Yaptıktan sonra en az yarım saat sırtüstü yat ilaç eriyip gitsin içeri. Sonra beyaz kabuğu atılıyo genelde, o gelirse ilaç gitti diye düşünme normal. Ben çok şükür bugün kurtuldum artık gerek yok dedi doktor progestana.

İnşallah iyi gelir bol bol dinlen keyfine bak . Bulantı için mi ilaç alma dedi ? Ya ben hiç su içmiyorum hatta doğru düzgün beslenemiyorum da napcam bilmiyorum kendimi zorlasam midem aşırı bulanıyor

İnşallah iyi gelir bol bol dinlen keyfine bak . Bulantı için mi ilaç alma dedi ? Ya ben hiç su içmiyorum hatta doğru düzgün beslenemiyorum da napcam bilmiyorum kendimi zorlasam midem aşırı bulanıyor
Sağol canım inşallah. Evet canım bulantı için artık alma dedi niye dedi anlamadım ama ztn almıyordum hiç almadım ki dedim.
Hem bulantılara öğürmelere öksürüğe dikkat et diyo hem ilaç alma diyo. Anlamadım ama doktoruma güveniyorum uymaya çalışıyorum. Su olayı bende de cok kötü günde çok zorlayarak en fazla bir 1,5 içebiliyorum dedim 3lt içeceksin ilaç olarak su veriyorum diyo. O kadar önemli demekki. Bugün içmeye gayret ettim artık

Burun tıkanıklığı için vicks burnun önüne sürsem sıkıntı olur mu bilemedim kızlar, kullanan oldu mu?

Burun tıkanıklığı için vicks burnun önüne sürsem sıkıntı olur mu bilemedim kızlar, kullanan oldu mu?
Vicks i bilmiyorum canım ama benim doktorum deniz tuzu spreyi kullanmama izin verdi iki spreyim vardı ikisini de götürdüm yanımda ikisine de onay verdi

Sıkıntı olacağını sanmıyorum burun tıkanıklığı bende var maalesef uyutmuyor araştırdım gebelik riniti diye geçiyormuş adı. buhar makinesi yada kaloriferin üstüne su koyun yazıyordu İnternette. Bir de gerçek deniz suyu diyor ama Ankarada nerede deniz o yüzden şimdilik viksle idare etmeye çalışıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…