Kizlar bise sorucam ya
Simdi bebegin kalbi dursa biz bundan haberdar olamicaz
Normalde kanama gelir diye dusunuyorum ama diyelimki oda gelmedi
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Ben asiri derecede yorgunum yani 5dklik yol yurusem bile sanki saatlerce kosu yapmisim gibi yorgun oluyorum
Bugun mesela kalktigimdan beri sadece kizimi okula goturdum geldim baska bise yapmadim ama yorgunluk asiri derecede
Bas agrisida var
Nebilim ya normalmi bu den de yorgunluk
2 gebelik yasadim boyle yorgunluk olmadi bende
Kalp durmasının hiç bi belirtisi yok, kanama da olmuyor. Hamilelik belirtileri kayboluyor diyorlar ama zaten 3 ay doldurmaya yaklaştık hepimiz belirti azalması da şu an normal. Aşırı değil ama çabuk yorulma bende de var bazen evin içinde iki dolanıyorum yorulup uzanıyorum , baş ağrısı da normal. Allah'a emanet bebeklerimiz
Kizlar hemsire bi arkadasima anlattim durumu
Mononukleoz diye bi hastalik varmis
Bi enfeksiyon turuymus
Korkulacak bise degilmis ama asiri derecede yorgunluk bas agrisi yaparmis 5 6 hafta surebiliyomus
Kan tahlilinden bakiliyomus
Ilk defa duydum
Ama hic bizaman bu derecede yorgun olmadim ben
Progestana devam ediyorum canım ilaçlar çoğaldı. Çok şükür ilacı kullanmaya başlayınca Bi daha görmedim kan leke. Allah ım bütün hamişleri bebişleri korusun
Kızlar birşey danışacağım size beni işte bu hafta fototerapi odasına verdiler puva diye geçiyor uva uvb yani güneş ışını alıyor hastalar deri hastalıkları olan hastalar geliyor burda bir çok kişiye sordum radyasyon var mıdır bebeğe zarar gelir mi diye bişey olmadığını söylediler ama arada içim rahat etmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3. Günüm burda
Kızlar birşey danışacağım size beni işte bu hafta fototerapi odasına verdiler puva diye geçiyor uva uvb yani güneş ışını alıyor hastalar deri hastalıkları olan hastalar geliyor burda bir çok kişiye sordum radyasyon var mıdır bebeğe zarar gelir mi diye bişey olmadığını söylediler ama arada içim rahat etmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3. Günüm burda
Cıktım sımdı kuzum kendıme geldım anca cok sukur kı buyumus bebegım hersey yolunda gelısımı guzel dedı kan verıcem yarın tsh 2.5 altı olursa daha ıyı dedı benım 2.73 cıkmıstı
Cıktım sımdı kuzum kendıme geldım anca cok sukur kı buyumus bebegım hersey yolunda gelısımı guzel dedı kan verıcem yarın tsh 2.5 altı olursa daha ıyı dedı benım 2.73 cıkmıstı
Senin de önde gidiyor benim de adete göre 1 hafta önde. Cumartesi 10+6 idi senle hemen hemen aynıyız o zaman 2 gün var aramızda bakarsın aynı gün doğururuz
Senin de önde gidiyor benim de adete göre 1 hafta önde. Cumartesi 10+6 idi senle hemen hemen aynıyız o zaman 2 gün var aramızda bakarsın aynı gün doğururuz
Kuzu bulantıların ne durumda günlerimiz yakın çünkü.benim baya azalmıştı ta ki bugüne kadar sadece sabah istifra vardı bugün 3 kere oldu bu saate kadar gözümü açamıyorum bunda bir anormallik olabilir mi sence