2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kalp durmasının hiç bi belirtisi yok, kanama da olmuyor. Hamilelik belirtileri kayboluyor diyorlar ama zaten 3 ay doldurmaya yaklaştık hepimiz belirti azalması da şu an normal. Aşırı değil ama çabuk yorulma bende de var bazen evin içinde iki dolanıyorum yorulup uzanıyorum , baş ağrısı da normal. Allah'a emanet bebeklerimiz

Bende hemşireyim ilk defa duyuyorum
Progestana devam ediyorum canım ilaçlar çoğaldı. Çok şükür ilacı kullanmaya başlayınca Bi daha görmedim kan leke. Allah ım bütün hamişleri bebişleri korusun
Çok şükür canım amin Rabbim hepimizi bebişlerimizi korusun

Kızlar birşey danışacağım size beni işte bu hafta fototerapi odasına verdiler puva diye geçiyor uva uvb yani güneş ışını alıyor hastalar deri hastalıkları olan hastalar geliyor burda bir çok kişiye sordum radyasyon var mıdır bebeğe zarar gelir mi diye bişey olmadığını söylediler ama arada içim rahat etmiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda 3. Günüm burda

bebısler sarılık oldugunda da o ısıga yatırılıyordu sankı zararlı olsa yatırmazlardı kuzum gıbı

İnşallah öyledir valla kaç kişiye sordum ama yinede insanın içi rahat etmiyor canım muayene oldun mu
Cıktım sımdı kuzum kendıme geldım anca cok sukur kı buyumus bebegım hersey yolunda gelısımı guzel dedı kan verıcem yarın tsh 2.5 altı olursa daha ıyı dedı benım 2.73 cıkmıstı

Senin de önde gidiyor benim de adete göre 1 hafta önde. Cumartesi 10+6 idi senle hemen hemen aynıyız o zaman 2 gün var aramızda bakarsın aynı gün doğururuz
Evet askım benım erken dollenme zaten bılıyorum Oğlumda gec dollenmeydı hıc onde cıkmadı hatta gerıye dustu bıle sonrasında saglıklı olsunda

Cıktım sımdı kuzum kendıme geldım anca cok sukur kı buyumus bebegım hersey yolunda gelısımı guzel dedı kan verıcem yarın tsh 2.5 altı olursa daha ıyı dedı benım 2.73 cıkmıstı
Çok şükür minnoşa büyüsün tabi Hım bir tık yüksek evet yine öyle gelirse 25 mg başlarlar sanada belki

10+4 haftalıgım kuzum 11+2 cıktı ultrasonda
Kuzu bulantıların ne durumda günlerimiz yakın çünkü.benim baya azalmıştı ta ki bugüne kadar sadece sabah istifra vardı bugün 3 kere oldu bu saate kadar gözümü açamıyorum bunda bir anormallik olabilir mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…