- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oğlum hıc onde gıtmedı kuzumHadi gözünüz aydın canım sevindim herşeyin iyi olmasına. Önde giden bebekler için erkek bebek diyorlar ama bilemedim
Bakalım kuzum gorucezÇok şükür minnoşa büyüsün tabiHım bir tık yüksek evet yine öyle gelirse 25 mg başlarlar sanada belki
Benım hala bulantım var ılacım bıtmıstı bugun içmedim etkıledı mıdemı epey ıstedım hemen doktordanKuzu bulantıların ne durumda günlerimiz yakın çünkü.benim baya azalmıştı ta ki bugüne kadar sadece sabah istifra vardı bugün 3 kere oldu bu saate kadargözümü açamıyorum bunda bir anormallik olabilir mi sence
Kuzum bana cinsiyet tahmini yapmistin tuttu bence yaOğlum hıc onde gıtmedı kuzum38 haftalıkken hatta 35 cıkıyordu ultrasonda uc haftaya kadar acıldı arası oyle dıyım dollenmeyle alakalı tamamen
Gözün aydın canım çok sevindim iyi haberler almanaCıktım sımdı kuzum kendıme geldım ancacok sukur kı buyumus bebegım hersey yolunda gelısımı guzel dedı kan verıcem yarın tsh 2.5 altı olursa daha ıyı dedı benım 2.73 cıkmıstı
Ayyy video alabilseydin keşkeee ay duygusallaştım şuan metrobüste ağlıcam bende görebilirim inşallahKizlarr ciktim simdi kocaman olmus zipliyordu icerde
Bissy demedi canim gecebiliyor demek mi. Bana da evham yaptirdin diyorAyyy video alabilseydin keşkeee ay duygusallaştım şuan metrobüste ağlıcam bende görebilirim inşallahbulantı için ne dedi doktorun
Neden oyle dedın ve ne dedımKuzum bana cinsiyet tahmini yapmistin tuttu bence ya
Cok sukur kuzum darısı hepınızeGözün aydın canım çok sevindim iyi haberler almana
Kiz dedinn simdi ki ultrason bu isaretledigim yer nub a gore boyle duz olursa kiz yaziyorNeden oyle dedın ve ne dedım
Canım senin kaç hafta kaö gün bugünKiz dedinn simdi ki ultrason bu isaretledigim yer nub a gore boyle duz olursa kiz yaziyor
Kac haftalık cıktı kuzum paralel duruyor valla bılemedımKiz dedinn simdi ki ultrason bu isaretledigim yer nub a gore boyle duz olursa kiz yaziyor
Adete gore 10 +1 ama ultrasonda 11+2 ciktikCanım senin kaç hafta kaö gün bugün
11+2 dedidoktor. Paralel olunca kiz dimi kuzum ya bende oyle okudumdaKac haftalık cıktı kuzum paralel duruyor valla bılemedım
Evet kız açısından ümit oldun bana şuanOğlum hıc onde gıtmedı kuzum38 haftalıkken hatta 35 cıkıyordu ultrasonda uc haftaya kadar acıldı arası oyle dıyım dollenmeyle alakalı tamamen
Oyy maşallahhh çoğumuz önde gidiyoruz hepimize maşallahhhKizlarr ciktim simdi kocaman olmus zipliyordu icerde
Saglikla gelsin minnoslarimizzOyy maşallahhh çoğumuz önde gidiyoruz hepimize maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?