- 7 Mayıs 2015
- 78
- 27
- 88
gereklı tum bılgılerı verırmısnız tablodakı ekleyeyımBeni de gruba dahil edebilir misiniz 8+5 haftalığız bebişimle inşallah
Kızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba
Bu aralar pek giremiyorum. Şükür şimdilik Bi sıkıntı yok 3 Nisan da kontrol var sizler nasılsınız okuyamıyorum pek hepiniz iyisinizdir umarımKolostrofobi sen nasılsın ne zamandır yoksun merak ettim iyisin inşallah
Ben daha yeni farkediyorumBenim haftalardır var onlar
Bılmıyorum sanırım anlaşılmıyor kuzum bılgım yok . Nefes nefese kalma durumu bende de cok fazlaKizlar bise sorucam ya
Simdi bebegin kalbi dursa biz bundan haberdar olamicaz
Normalde kanama gelir diye dusunuyorum ama diyelimki oda gelmedi
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Ben asiri derecede yorgunum yani 5dklik yol yurusem bile sanki saatlerce kosu yapmisim gibi yorgun oluyorum
Bugun mesela kalktigimdan beri sadece kizimi okula goturdum geldim baska bise yapmadim ama yorgunluk asiri derecede
Bas agrisida var
Nebilim ya normalmi bu den de yorgunluk
2 gebelik yasadim boyle yorgunluk olmadi bende
Sevindim iyi olmana en son kanaman vardı çoğunluğumuz iyi diyelimBu aralar pek giremiyorum. Şükür şimdilik Bi sıkıntı yok 3 Nisan da kontrol var sizler nasılsınız okuyamıyorum pek hepiniz iyisinizdir umarım
Bunu ben de çok düşünüyorum galiba bundan korkuyorum en çok ama anlamamızın bir yolu yok galiba maalesef bu arada yorgunluk ben de de varKizlar bise sorucam ya
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Ben asiri derecede yorgunum yani 5dklik yol yurusem bile sanki saatlerce kosu yapmisim gibi yorgun oluyorum
Bugun mesela kalktigimdan beri sadece kizimi okula goturdum geldim baska bise yapmadim ama yorgunluk asiri derecede
Bas agrisida var
Bılmıyorum sanırım anlaşılmıyor kuzum bılgım yok . Nefes nefese kalma durumu bende de cok fazla
Rabbım aklımıza gelen kotu seylerden korusun bızlerı
Nefesi toparlayamama bende de var. Ama doktorum iki kontroldür nefes darlığı ellerde uyuşma vs olabilir diye tembihliyor hep. Yorgunluklarda o nefesi toparlayamamadan oluyor olabilir. Oyüzden endişelencek bişey değil beklendik bişey diye bilgi vermek istedim.Kizlar bise sorucam ya
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Bas agrisida var
Bılmıyorum sanırım anlaşılmıyor kuzum bılgım yok . Nefes nefese kalma durumu bende de cok fazla
Kizlar hemsire bi arkadasima anlattim durumuBunu ben de çok düşünüyorum galiba bundan korkuyorum en çok ama anlamamızın bir yolu yok galiba maalesef bu arada yorgunluk ben de de var
Nefes nefese kalma durumu yok bende zatenNefesi toparlayamama bende de var. Ama doktorum iki kontroldür nefes darlığı ellerde uyuşma vs olabilir diye tembihliyor hep. Yorgunluklarda o nefesi toparlayamamadan oluyor olabilir. Oyüzden endişelencek bişey değil beklendik bişey diye bilgi vermek istedim.
Al benden de o kadar sabah kalktım sanki yönetim küçülmüş geldi moralim bozuldu tabiki en hayırlısını rabbim bilir ama iki arkadaş kaybedince hele ki diğeri kalbi durmuş etkilendim galibaKizlar bise sorucam ya
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Bas agrisida var
Yorgunluk olayını da olur diye hep duyardım ama ilk trimester geçince normale döneceğiz diye ümit ediyorumNefes nefese kalma durumu yok bende zaten
Asiri derecede yorgunum
Hic bise yapmasamda yorgunum
2 gebelik yasadim boyle yorulmadim
Uyuyup uyansamda yine yorgun uyaniyorum
Göbeğim yazacaktimAl benden de o kadar sabah kalktım sanki yönetim küçülmüş geldi moralim bozuldu tabiki en hayırlısını rabbim bilir ama iki arkadaş kaybedince hele ki diğeri kalbi durmuş etkilendim galiba
Evet dün bende baktım anlasilmiyotmus kontrolde belli oluyormuş rabbim ferahlık versin hepimizin icineBılmıyorum sanırım anlaşılmıyor kuzum bılgım yok . Nefes nefese kalma durumu bende de cok fazla
Benimde en korktuğum şey bu akşam birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu çok endişelendim..bildiğim kadarı ile bir belirti vermeyebiliyor hatta uzun süre önce kalbi durduysa annenin kanını zehirlemeyede başlayabiliyor..annem bir bebeğini kalbi durarak kaybetmişti ondan biliyorum hiçbir belirtisi olmamış 4aylik kalbi durmuş sevinçle Dr kontrolune gittiğinde bebeğin kalbinin durdugunu hatta hemen kürtajla alınması gerektiğini kaninini zehirlemeye başladığını söylemiş Dr..Allah korusun..ben o yüzden her hafta gidiyorum kontrole korkudan Dr bu kadar sık gelme diyor ama dayanamıyorum kizarsa kızsın napim..Kizlar bise sorucam ya
Nerden anlasilirki
Kafama takildi ya
Bas agrisida var
Progestana devam ediyorum canım ilaçlar çoğaldı. Çok şükür ilacı kullanmaya başlayınca Bi daha görmedim kan leke. Allah ım bütün hamişleri bebişleri korusunSevindim iyi olmana en son kanaman vardı çoğunluğumuz iyi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?