2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlaaar sabah sabah hatırlatmamı geceyım bugun doktor gunu geldı cattı okadar bekledım su saatler bana yıl gıbı gelıyor , prılam oncekı gece bıtmıstı dun gece yatarken ıcemedım halıyle , sabah epey mıdem kotu kalktım (buna sevınıyorum) saat:3.30 olsun bır an oncee

Canim cok uzgunum senin adina
Ama sen umidini kaybetme
Rabbim yar ve yardimcin olsun

Ay hadi doktordan cikinca bizlerede haber et nasil gectigini

Kızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba

Güzel mı peki Urla Hastanesi'nde doktorların ilgilenmesi ben Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum birazcık pahalı daha test falan yapılmadı ama onlarda ücretli olduğu için güzel bir devlet hastanesi bulursam geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bir taraftan da doğumu da düşünüyorum çevremdeki insanlar devlette daha zor oluyor diyorlar kafam çok karışık burada paylaşıp Bilgi almak istedim

Kızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba
Kuzum hormonlar hormonlar hormonlarrrr dıyorum baska da bısey demıyorum

Kontrol günü ve saati bir türlü gelmek bilmiyor insanı uyku da tutmuyor bir gün öncesi heyecandan. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var 10 haftalık olacağız bakalım nasıl görüneceğiz merak ediyorum. Senden de hayırlı haberler bekliyoruz siz kaç haftaliksiniz bu arada

Hormonlarla ilgili canım bende de aynı sorun var ama gebelikten olduğu için takmıyorum pek

10+4 bugun canım , güzel haberlerle gelıcem sıze ınsallah amın buyumustur mınnos ya bakalım nasıl gorunecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…