Kızlaaar sabah sabah hatırlatmamı geceyım bugun doktor gunu geldı cattı okadar bekledım su saatler bana yıl gıbı gelıyor , prılam oncekı gece bıtmıstı dun gece yatarken ıcemedım halıyle , sabah epey mıdem kotu kalktım (buna sevınıyorum) saat:3.30 olsun bır an oncee
Benim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuş yanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
Kızlaaar sabah sabah hatırlatmamı geceyım bugun doktor gunu geldı cattı okadar bekledım su saatler bana yıl gıbı gelıyor , prılam oncekı gece bıtmıstı dun gece yatarken ıcemedım halıyle , sabah epey mıdem kotu kalktım (buna sevınıyorum) saat:3.30 olsun bır an oncee
Kızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba
Ben İzmirdeyim canım. Rutin kontrollerimde Medifemaya gidiyorum. Arada Urla devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Aklında olsun randevular hep açık, bir gün önceden dahi alabilirsin. Poliklinikte ve kan alma bölümünde hiç sıra olmuyor.
Güzel mı peki Urla Hastanesi'nde doktorların ilgilenmesi ben Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum birazcık pahalı daha test falan yapılmadı ama onlarda ücretli olduğu için güzel bir devlet hastanesi bulursam geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bir taraftan da doğumu da düşünüyorum çevremdeki insanlar devlette daha zor oluyor diyorlar kafam çok karışık burada paylaşıp Bilgi almak istedim
Kızlar dün duş alırken farkettim sırtımda ensemde göğsümde omzumda hem küçük küçük sivilceler çıkmış irinli değil ama minik minik gebelikle alakalı mıdır acaba
Kontrol günü ve saati bir türlü gelmek bilmiyor insanı uyku da tutmuyor bir gün öncesi heyecandan. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var 10 haftalık olacağız bakalım nasıl görüneceğiz merak ediyorum. Senden de hayırlı haberler bekliyoruz siz kaç haftaliksiniz bu arada
Kontrol günü ve saati bir türlü gelmek bilmiyor insanı uyku da tutmuyor bir gün öncesi heyecandan. Bizimde haftaya cuma kontrolümüz var 10 haftalık olacağız bakalım nasıl görüneceğiz merak ediyorum. Senden de hayırlı haberler bekliyoruz siz kaç haftaliksiniz bu arada