2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ablam ilk gebeliğinde full hastanede yatıyodu serumla besliyolardı yemek nedir bilmiyodu açlıktan safra kusuyodu sürekli. Kilosu da 50-55di. Hep der o çocuk sağlıklı doğduysa herkesinki sağlıklı doğar diye ikinci gebeliğinde 3 ay kustu, böyle hamileliğe ne var en azından yiyip kusuyorum diyodu

kotuyu dusunme kotuyu cagırma kuzum benım :)

maşallah kardeşceğizine

Doğru ne kadar sakınırsan o kadar bişey olur. Bugünden itibaren kasmıyorum oh be

Günaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
Erken kalkma gibi bi zorunluluğunuz yoksa ve yatabiliyorsanız bence yatın istediğiniz kadar

Teşekkür ederim.bende yaptırmak istiyorum araştırma aşamasındayım aslında.. çok iyi oldu bu bilgi benim için
Bireysel fiyat isteyince firmalar daha yüksek fiyatlar veriyor takip eden bir doktorun varsa onun aracılığı ile bir tık uyguna geliyor canım aklında olsun

Kizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen

İnşallah
Benim bebekten yana içim rahat sonuçta Allah ömür verdiyse doğacak Allah korusun aksi olacaksa da ben kendimi altın pamuklara sarsam da yine olacak her şey Allah’ın elinde
Bünyesi zayıf biri olarak kendimden korkuyorum sadece içimdeki minicik bebek benden güçlüdür eminim ben çok hassas rüzgardan nem kapan biriyim ve maalesef sürekli hasta olduğum zayıf olduğum için hep üzerime titrenerek esen rüzgardan bile korunarak büyütüldüm bedenim de karakterim de zayıf maalesef çok isterdim güçlü biri olmak nasıl annelik yapacağım bu çocuğa onu da bilmiyorum Allah gücünü verir inşallah

Ya maşallah ablana
Özellikle ilk hamileliği zorlu geçmesine rağmen ikinciye cesaret edebilenleri tebrik ediyorum yürekten
Benim için çocuk meselesi kapandı mesela Allah karnımdakine sağlık sıhhat uzun ömür versin de kendisi ilk ve tek çocuğum olacak aynı şeyleri bir daha yaşamayı gözüm asla yemiyor

sen merak etme kuzum ben anne olduktan sonra cok degıstım ıcımden bır kaplan cıktı resmen herkese herseye karsı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…