Teşekkür ederim.bende yaptırmak istiyorum araştırma aşamasındayım aslında.. çok iyi oldu bu bilgi benim içinKendi doktorumun anlaşmalı olduğu firma bu o ayarladı genox. Yurtiçinde bakılıyor
Ablam ilk gebeliğinde full hastanede yatıyodu serumla besliyolardı yemek nedir bilmiyodu açlıktan safra kusuyodu sürekli. Kilosu da 50-55di. Hep der o çocuk sağlıklı doğduysa herkesinki sağlıklı doğar diyeBenim annem ful hastanede serumla beslendi canım hamileyken yemek nedir bilmedi kadın kardeşim şimdi 25 yaşında sarışın mavi gözlü Dalyan gibi delüğanlıve bir şey daha ben de hep sağlıklı beslenmiş annem hiç bulantısı kusması olmamış ama bünyesi zayıf olan totosu tutmayan benim bebeklikten beri kardeşimin maşallahı var
kotuyu dusunme kotuyu cagırma kuzum benım :)Ayy inşallah kuzum benimki de seninki gibi geçici bir şeydir
Troid ilacı da boşa gitti bugün mideye inmeden çıkardım ne olacak böyle bakalım inşallah ilk ve son olur bu. Kimse sevmez kusmayı ama ben biraz da annemin o hallerine şahit olduğum için galiba resmen fobim var.
nasıp bakalım ne zaman olur gun alırım kendı gelır bellı mı olurAynı doğururuz desenetabi sen sezeryandın benim ne olacağım belli değil daha
benimde 1 lerde hep tshım. Gebelikle yükselir sanıyordum. şaşırdımKızlar 13 şubatta tsh İm 1.15 miş 14 martta0.34 olmuş yarın randevum var bence hcg düşürttü @dra21
Tamam sakinim doğru diyosun canım çokta abartmamak lazım sakınılan göze de çöp batar zatenkız oruc tutanlar var gebelıgının herhango bır zamanında eltım ıkıncı bebesınde bır ayın tamamını da tuttu hepde baya 5 aylık falandı yanı
Benim annem ful hastanede serumla beslendi canım hamileyken yemek nedir bilmedi kadın kardeşim şimdi 25 yaşında sarışın mavi gözlü Dalyan gibi delüğanlıve bir şey daha ben de hep sağlıklı beslenmiş annem hiç bulantısı kusması olmamış ama bünyesi zayıf olan totosu tutmayan benim bebeklikten beri kardeşimin maşallahı var
Erken kalkma gibi bi zorunluluğunuz yoksa ve yatabiliyorsanız bence yatın istediğiniz kadarGünaydın kızlar
Her sabah kahvaltı yapabiliyomusunuz. Doktorum 8 gibi yap dedi her gün ama bi gün oluyo bi gün olmuyo eşimde kızıyo hiç dikkat etmiyorsun diye
Siz de durumlar nedir
Evden çalışıyorum saatleri kendime göre ayarlayabiliyorum o konuda rahatım uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum bu aralar erken yatmaya gayret ediyorum becerebilirsemErken kalkma gibi bi zorunluluğunuz yoksa ve yatabiliyorsanız bence yatın istediğiniz kadar
Sağlıkla doğsunlar da kuzumnasıp bakalım ne zaman olur gun alırım kendı gelır bellı mı oluroğlum erken geldı
Teşekkür ederim canım inşaAllahKiz gibi gordum ben
Bireysel fiyat isteyince firmalar daha yüksek fiyatlar veriyor takip eden bir doktorun varsa onun aracılığı ile bir tık uyguna geliyor canım aklında olsunTeşekkür ederim.bende yaptırmak istiyorum araştırma aşamasındayım aslında.. çok iyi oldu bu bilgi benim için
Teşekkür ederim canım
İnşallahEvet hamileliğin bulantilarla iştahsız geçmesi çok zor. Allah yardımcınız olsun. Geçecek inşallahsadece bebiş için endişe etme senin zayiflamanin ona hiçbir zararı yok ben 30 kilo aldım bebeğim minicik ve zayıf doğdu
sonlara dogru denemek ıstıyorum ama suan mummkun degıl gıbı oglen yedım bısıler suan cok fenayım arada da su falan ıcıyorumKizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen
Ya maşallah ablanaAblam ilk gebeliğinde full hastanede yatıyodu serumla besliyolardı yemek nedir bilmiyodu açlıktan safra kusuyodu sürekli. Kilosu da 50-55di. Hep der o çocuk sağlıklı doğduysa herkesinki sağlıklı doğar diyeikinci gebeliğinde 3 ay kustu, böyle hamileliğe ne var en azından yiyip kusuyorum diyodu
sen merak etme kuzum ben anne olduktan sonra cok degıstım ıcımden bır kaplan cıktı resmen herkese herseye karsı :)İnşallah
Benim bebekten yana içim rahat sonuçta Allah ömür verdiyse doğacak Allah korusun aksi olacaksa da ben kendimi altın pamuklara sarsam da yine olacak her şey Allah’ın elinde
Bünyesi zayıf biri olarak kendimden korkuyorum sadece içimdeki minicik bebek benden güçlüdür eminim ben çok hassas rüzgardan nem kapan biriyim ve maalesef sürekli hasta olduğum zayıf olduğum için hep üzerime titrenerek esen rüzgardan bile korunarak büyütüldüm bedenim de karakterim de zayıf maalesefçok isterdim güçlü biri olmak nasıl annelik yapacağım bu çocuğa onu da bilmiyorum Allah gücünü verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?