2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
du heleee bısmıllahhh

Kizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen
Ben tutamıyorum maalesef bu hamileliğim ağır geçiyor bulantı ve halsizlik oluyor bulantı olunca hap atıyorum yeni yeni yemek yemeye başladım acıkınca çok kötü oluyorum ama tutamadığım içinde çok üzülüyorum

Valla ilki için 2.5 yıl tedavi gördüler diğeri onlara da süpriz oldu hiç beklemiyolardı
Ben de hadi 2.neyse de insanlar 3-4-5.yi nası doğuruyo heralde ot gibi hamilelik yaşıyolar da ondan diyorum

Bende öyle diyordum korunduğum halde gebe kaldım üstelik ebeyim de yani binde bir ihtimal Rabbım evlatlarımıza sağlık versin inşallah büyük konuştuğun yerden sınıyor Rabbım

Kızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Valla ilki için 2.5 yıl tedavi gördüler diğeri onlara da süpriz oldu hiç beklemiyolardı
Ben de hadi 2.neyse de insanlar 3-4-5.yi nası doğuruyo heralde ot gibi hamilelik yaşıyolar da ondan diyorum
Kesin
Üç dört beş gidenler bence hamileliği piremses gibi geçenler
Amerikalı bir kadın var keşfetime düşüp duruyor ve habire hamile kadın Allahım diyorum yemiyor içmiyor doğuruyor bu nasıl iş
Biri sormuş geçen meğer taşıyıcı annelik yapıyormuş kendisinin de var ayrıca çocukları ama bundan sonrakileri başkalarına doğurayım dedi demek
Millet de para için mi yapıyorsun demiş bakınca kadının da gayet lüks hayatı var paraya ihtiyacı yok gibi. Hayır asla para için değil ben hamile olmayı çok seviyorum ama eşim başka çocuk istemiyor ben de bu şekilde hamile geziyorum hem de çocuğu olmayan ailelere yardımcı oluyorum demiş
Allahımmmmm beynim aktı yazılarınları okudukça

Bende öyle diyordum korunduğum halde gebe kaldım üstelik ebeyim de yani binde bir ihtimal Rabbım evlatlarımıza sağlık versin inşallah büyük konuştuğun yerden sınıyor Rabbım

Orası öyle tabii ben önlemimi aldığım halde olursa Allahtan o da bir şey diyemem ama bilinçli bir şekilde isteyerek yapmam gibi geliyor onu demek istemiştim kazara olana elden ne gelir Allah vermek istedikten sonra bir yerde kader Allah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah

Kizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen

Çok istiyorum ama susuz kalmktan korkuyorum deneyen arkadaşlar lütfen yazsın

Ramazan boyunca sadece 2 defa tutsam mı diye düşünmüştüm. (Başında - sonunda gibi).
Doktorum tutma dedi Aslında şaşırdım. Sadece 2 gün tutmaya bir şey demez sanıyordum. Çünkü kardeşim hamileyken doktoru üç dört günde bir tutulabilir , ben tut veya tutma diyemem demişti. Her doktorun görüşü farklı oluyor.
Şimdiye kadar olumsuz bir durum bildirilmemiş ama doktorum hamilelikte dengeli beslenmenin, bol su tüketmenin önemli olduğunu, tamamen bana bağlı bir bebeği riske atmamam gerektiğini söyledi. Bende tutmuyorum o yüzden. Tutsaydım da sadece 2 defa tutacaktım ama onlardan da vazgeçtim.
Fizyolojik olarak kendimi iyi hissediyorum ama.. İçimdekinden emin olamam tabi hiç bir zaman.
Dinen gebelikte de izin var diyerek, bu seneyi es geçiyorum bakalım.
Tesbih falan çekiyorum sahurda. Manevi açıdan kendimi iyi hissetmek için.

Kızlar bi sorum daha olucak. İkili için muayeneyi karından mı yapıyorlar vajinal mi?
Canım bugün bana yaptı doktor.Ben öylesine bir ultrason için gitmiştim (gittiğim doktor takipli olduğum doktor değil ben özele gidiyorum bu devlette) doktor bebeğin pozisyonu müsait dedi bakalım istersen dedi bende kabul ettim.
Karından usg ile baş ense kalınlığı ölçümü felan yapıyor onu ölçtükten sonra da kan istedi kan verdim kan ile ikisi değerlendiriliyor sanırım.

Kizlar az once esim trafikte kavga etti ve ben asiri korktum gerildim bebege bisey olur diuede korku sardi beni

Merhabalar :) Keseden cinsiyet tahmini yapacak olan var mı

Eklentiler

• EC2FB5EC-FC45-4400-8259-44D23B6AAF47.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 469917BE-9A54-4495-8FB5-FAFB13D76D10.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim
Normal ikili test 11-14 haftaları arası yapılıyor genelde 12.hafta çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…