- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
du heleee bısmıllahhhYa maşallah ablana
Özellikle ilk hamileliği zorlu geçmesine rağmen ikinciye cesaret edebilenleri tebrik ediyorum yürekten
Benim için çocuk meselesi kapandı meselaAllah karnımdakine sağlık sıhhat uzun ömür versin de kendisi ilk ve tek çocuğum olacak aynı şeyleri bir daha yaşamayı gözüm asla yemiyor
Ben tutamıyorum maalesef bu hamileliğim ağır geçiyor bulantı ve halsizlik oluyor bulantı olunca hap atıyorum yeni yeni yemek yemeye başladım acıkınca çok kötü oluyorum ama tutamadığım içinde çok üzülüyorumKizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen
Ben. Bugun orucum canım 10+5 günlüğüzKizlar hayirli ramazanlar
Valla ilki için 2.5 yıl tedavi gördüler diğeri onlara da süpriz oldu hiç beklemiyolardıYa maşallah ablana
Özellikle ilk hamileliği zorlu geçmesine rağmen ikinciye cesaret edebilenleri tebrik ediyorum yürekten
Benim için çocuk meselesi kapandı meselaAllah karnımdakine sağlık sıhhat uzun ömür versin de kendisi ilk ve tek çocuğum olacak aynı şeyleri bir daha yaşamayı gözüm asla yemiyor
Normal canimEki Görüntüle 3222419
kızlar asıl bakılan TSH dimi 1,51 cıkmıs
Birde Rubella boyle cıkmıs buda kızamıkcık bagısıklığı demekmıs
Eki Görüntüle 3222420
Eki Görüntüle 3222422
yorumlayacak olan varsa :)
Bende orucum 11+4Kizlar hayirli ramazanlar
Bende öyle diyordum korunduğum halde gebe kaldım üstelik ebeyim de yani binde bir ihtimal Rabbım evlatlarımıza sağlık versin inşallah büyük konuştuğun yerden sınıyor RabbımYa maşallah ablana
Darısı başıma kuzummm inşallah ben de güçlü bir anne olabilirimsen merak etme kuzum ben anne olduktan sonra cok degıstım ıcımden bır kaplan cıktı resmen herkese herseye karsı :)
Hahahha ya sorma dimi daha ne gördüm ama ben şimdiden teslimiyet bayrağını çektim biledu heleee bısmıllahhh
Çok istiyorum ama susuz kalmktan korkuyorum deneyen arkadaşlar lütfen yazsınKizlar hayirli ramazanlar
KesinValla ilki için 2.5 yıl tedavi gördüler diğeri onlara da süpriz oldu hiç beklemiyolardı
Ben de hadi 2.neyse de insanlar 3-4-5.yi nası doğuruyo heralde ot gibi hamilelik yaşıyolar da ondan diyorum
Bende öyle diyordum korunduğum halde gebe kaldım üstelik ebeyim de yani binde bir ihtimal Rabbım evlatlarımıza sağlık versin inşallah büyük konuştuğun yerden sınıyor Rabbım
Kizlar hayirli ramazanlar
Çok istiyorum ama susuz kalmktan korkuyorum deneyen arkadaşlar lütfen yazsın
Normal canimm11 haftalikken o boyuta ulasyior geneldeKızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim
Canım bugün bana yaptı doktor.Ben öylesine bir ultrason için gitmiştim (gittiğim doktor takipli olduğum doktor değil ben özele gidiyorum bu devlette) doktor bebeğin pozisyonu müsait dedi bakalım istersen dedi bende kabul ettim.Kızlar bi sorum daha olucak. İkili için muayeneyi karından mı yapıyorlar vajinal mi?
Anladım canım teşekkür ederimNormal canimm11 haftalikken o boyuta ulasyior genelde
Olmaz canım korkma aynı şey benimde başıma gelmişti sakinleşmeye çalış uzan evdeKizlar az once esim trafikte kavga etti ve ben asiri korktum gerildim bebege bisey olur diuede korku sardi beni
Normal ikili test 11-14 haftaları arası yapılıyor genelde 12.hafta çağırıyorlarKızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?