Canım ben prilama rağmen her sabah kusuyorum hatta dün rekor kırdım 3 defa yakın aralıklarla kustum hastanelik olmadığıma seviniyorum ben de ablamlar gibiKuzum ne güzel hiç kusmadım diye seviniyordum ama bu sabah ilk defa kustum
Triod ilacımı aldım alır almaz kendimi lavaboda buldum
Prilam a rağmen kusmak normal mi ilaç artık etki etmiyor demek mi bu?
Annem gibi olacağım diye çok korkuyorumkardeşime hamileyken hep hastanede yatıyordu
Yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama doktor öyle deyince bu bir sorun mu diye aklıma geldi bianNormal ikili test 11-14 haftaları arası yapılıyor genelde 12.hafta çağırıyorlar
ErkekMerhabalar :) Keseden cinsiyet tahmini yapacak olan var mı
Eltim spiralı varken hamıle kaldıKesin
Üç dört beş gidenler bence hamileliği piremses gibi geçenler
Amerikalı bir kadın var keşfetime düşüp duruyor ve habire hamile kadın Allahım diyorum yemiyor içmiyor doğuruyor bu nasıl iş
Biri sormuş geçen meğer taşıyıcı annelik yapıyormuş kendisinin de var ayrıca çocukları ama bundan sonrakileri başkalarına doğurayım dedi demek
Millet de para için mi yapıyorsun demiş bakınca kadının da gayet lüks hayatı var paraya ihtiyacı yok gibi. Hayır asla para için değil ben hamile olmayı çok seviyorum ama eşim başka çocuk istemiyor ben de bu şekilde hamile geziyorum hem de çocuğu olmayan ailelere yardımcı oluyorum demiş
Allahımmmmmbeynim aktı yazılarınları okudukça
Orası öyle tabii ben önlemimi aldığım halde olursa Allahtan o da bir şey diyememama bilinçli bir şekilde isteyerek yapmam gibi geliyor onu demek istemiştim kazara olana elden ne gelir Allah vermek istedikten sonra bir yerde kader Allah hayırlı sağlıklı eylesin inşallah
Evet olabilir bazı kişilerde dediğin gibi oluyor yarın kontrol tsh vercek misin
Amin canımGelişimi güzel diyor doktor çok takılmamak lazım sağlıkla büyüsün gelişsinler inşallah
Küçülüp eski haline dönmedikten sonra korkma bence canım ben onu takip ediyorum. Göğüs sürekli ağrımıyor çünkü benimde ara ara oluyor.Kızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır
Canim en siddetli sabah oluyor sabah yokla. Benimde bazen gextigi oluyor sabah kalkiyorum deli gibi agriyor. Cokta kasiniyorKızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır
Sürekli elim orda yokluyorum sıkıyorum boyut olarak aynılar sanki yaKüçülüp eski haline dönmedikten sonra korkma bence canım ben onu takip ediyorum. Göğüs sürekli ağrımıyor çünkü benimde ara ara oluyor.
Yarın sabah bir kontrol edeyim ama gün içinde hep ağırırdı benimCanim en siddetli sabah oluyor sabah yokla. Benimde bazen gextigi oluyor sabah kalkiyorum deli gibi agriyor. Cokta kasiniyor
Ben de öyle kontrol ediyorumSürekli elim orda yokluyorum sıkıyorum boyut olarak aynılar sanki ya
Yarın sabah bir kontrol edeyim ama gün içinde hep ağırırdı benim
Aynen her şey olacağına varır aslında ama bir o rahatlığa geçemedikKızlar bence belirtilere çok takılmayın gebeliğini hiç belirtisiz ağır spor ve iş yaparak geçiren kadınlar var.
Bende de aşırı bir bulantı yok göğüs ağrısı yok sadece dokununca hassasiyet var aşırı bir belirtim yok yani normal hayatıma devam ediyorum kendimde belirti aramıyorum
Bir kaç gündür burda belirtilerden bebeğini kaybedenlerden öyle etkilendim ki bugün doktora gittim, çok şükür bebeğim sağlıklı bence hepimiz mübarek ramazan ayında dua edelim içimizi ferah tutalım yine dikkat edelim ama kendimize de çok stres yapmayalım.Onu bize veren rabbim biz ne kadar dikkat etsek de olacak olanı oldurur.
O yüzden herkese sağlıklı ve güzel bir gebelik diliyorum
Aynen bencede tadını çıkar grupta bulantıdan yemek yiyemeyen sürekli halsiz olan arkadaşlar var çok şükür bak demek ki rahat bir gebelik geçiriyoruz inşallah o arkadaşların da bir an evvel geçer belirtileriAynen her şey olacağına varır aslında ama bir o rahatlığa geçemedikSağlık ocağında hemşire hiç belirtim yok tedirginim diyince daha ne istiyorsun ne güzel dedi ☺
Canım ben prilama rağmen her sabah kusuyorum hatta dün rekor kırdım 3 defa yakın aralıklarla kustum hastanelik olmadığıma seviniyorum ben de ablamlar gibi
Ya aşkımmm var ya ne büyük şans oldu bana iyi ki iyi ki seninle aynı ayda doğuruyorum iyi ki aynı gruba düştükEltim spiralı varken hamıle kaldııstemıyorum hatta bıle dıyordu 7-8 yasına gelınce bakarız belkı oda dıyordu 16 aylıktı ilk çocugu hamıle kaldı Askım emın ol hersey unutuluyor benım gorumcem hastanelerde gecırdı hamılelıgını ıkıncıyı yaptı buyukler hep sey der , unutulmasa kımse ıkıncı ucuncu cocuga cesaret edemez harbıden de oyle oluyormus bak cıddıyım ben oğlum bır yasına gırene kadar gecelerı agladım içinde oyle bir güç varkı ınanamayacaksın sabret guzel dusun ve guzel seyler hayal et gececek
Benim hiç göğüs hassasiyetim yok başlarda vardı ama geçti. Şuan üstüne bile yatabiliyorum. Bugün kontrole gittim her şey normal korkma yaniKızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır
Hadi gözün aydın canım inş kanda güzel çıkar. ben birwz stres yapıyorum “ikilitest çok önemli bak” diyenler yüzünden. Yarın bende güzel haberler veririm inşallah dualarınıza talibimCanım bugün bana yaptı doktor.Ben öylesine bir ultrason için gitmiştim (gittiğim doktor takipli olduğum doktor değil ben özele gidiyorum bu devlette) doktor bebeğin pozisyonu müsait dedi bakalım istersen dedi bende kabul ettim.
Karından usg ile baş ense kalınlığı ölçümü felan yapıyor onu ölçtükten sonra da kan istedi kan verdim kan ile ikisi değerlendiriliyor sanırım.
Gel ben seni herturlu rahatlatırım merak etme senİnşallah ikimiz de rahatlarız bir an önce canım yasağ salim şu on ikiyi atlatsaydık bir ikinci trimester pamuk gibi geçer inşallah hepimiz için
Ben de korktum valla sabah ilaca rağmen kustuysam yandım diye neyse ki içimi rahatlattınız
Ya aşkımmm var ya ne büyük şans oldu bana iyi ki iyi ki seninle aynı ayda doğuruyorum iyi ki aynı gruba düştük
Sen konuşunca pamuk gibi oluyorum rahatlıyorum annem bile beni strese sokuyor iyi ki buldum seni
İyi ki varsınkalbin gibi güzelliklerle dolu olsun yolun hep
Haha kız ben bundan sonra Çelik don giyerim o zamanspiralle bile hamile kaldıysa tek çare Çelik don oh temiz başım ağrımaz lfldlslksksl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?