2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır
Belirtilerin hepsı bı anda gıtse hadı dıcemkı takıl bebegım daha sabah selam kustum dıye baslaadınnnn merak etme bıraz rahat sakııın gevseeee

Ben de öyle kontrol ediyorum Aynıysa sorun yoktur belirtilerin sağı solu belli değil. Benim bikaç gündür akıntı yoktu bugün sarımtrak biraz fazla gelmiş normaldir inşallah
Bugun benimde sari bir an lekelenme sandim korktm az buyuselsr rahat edicez

Hadi gözün aydın canım inş kanda güzel çıkar. ben birwz stres yapıyorum “ikilitest çok önemli bak” diyenler yüzünden. Yarın bende güzel haberler veririm inşallah dualarınıza talibim
İnşallah canım ense kalınlığı normal iyi görünüyor dedi doktor kan testi de güzel çıkar İnşallah sende içini ferah tut her şey güzel olacak

Bugun benimde sari bir an lekelenme sandim korktm az buyuselsr rahat edicez
Ondan ben de korktum iyice dikkat ettim ama sarı demek ki normal hepimiz aynı dönemlerdeyiz her hafta değişik birşey oluyor. Kusmalar zor o inşallah geçer bi an önce sizlerin, bende o yok çok şükür.

sonlara dogru denemek ıstıyorum ama suan mummkun degıl gıbı oglen yedım bısıler suan cok fenayım arada da su falan ıcıyorum
Ben basinda tutamadiysam sonlara dogru hic tutamam
Cunku saatler yükseliyo hatta pazar gunu burda saatler ileri alinacak cok uzun benim icin
Bende oyle canim ama saglik olsun
Gunaha girmiyoruz borcumuz olacak :)

Ben. Bugun orucum canım 10+5 günlüğüz

Bende orucum 11+4
Allah kabul etsin kizlar masallah
Çok istiyorum ama susuz kalmktan korkuyorum deneyen arkadaşlar lütfen yazsın

Ben doktoruma sormuyorum bile cunku doktorum musluman degil.
Kendi vucudumu dinliyorum hamileliklerde
Ilk hamileligimde agustosda oruc olmustu daha 2 3 aylikdim tutuyodum ama bunda normal halim halsiz uykulu bulantili geciyo tutsam tepe taklak giderim heralde
Ben basladim kuzum ilk gun iyi gecti sukur
Allah kabul etsin canım

Katılıyorum, benimde öyle
Çok şükür güzel geçiriyorum diyorum

Doğum ve sonrası hem fizyolojik hem de psikolojik olarak çok daha fazla zorlayacaktır. O nedenle şimdiden hamilelikte kafamızı stres ile doldurmayalım

Ayniyiz ebrus senle bende 11+3um bugün orucluydum ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında normal mi göğüs sizlamasi ya da bulantı yok artik
Bende aynıyım kuzum seninle bulantim yok göğüs ağrısı da yok arada kasik ağrısı oluyor oda enfeksiyon sanırım

Nub teorisine göre kız bence de.
Nub teorisi diyoruz ama bilimsel bir dayanağı da varmış. Bazı doktorların açıklamaları var, araştırabilirsin

Kesinlik yok tabi. Sonuçta daha küçük
Benim doktorum nub a göre erkek olarak yorumladı kızımda ne kadar dayanakları da olsa pek inanmıyorum ben ama çok eğlenceli oluyor farklı bir heyecan yorumlamak da çok güzel ama bazı insanlar kendini çok kaptiriyor o yüzden biraz üzülüyorum da

Ahaha.
Ben çok anlamam Bir doktorun ultrason resimleri ile örnekler verip, bilimsel bir dayanağının olduğunu söylemesini okudum. Oradan yola çıkarak yorumladım Forumda epey baktım ultrason görüntülerine ancak doktorun vermiş olduğu örneklere uygun görüntü de pek az rastladım. Rastlamışken yazdım. Bakalım hayırlısı

Erken dönemde yanılma olasılığı yüksek olduğu için, ben doktora bile tahmin istemediğimi söyledim geçen gittiğimde önce x sonra y demelerinden korkuyorum

Dimi ya . Çok iyi yaptın canım söyleyin tabi baksana denk gelen de çok . Bence en güzeli 14 hafta dolduktan sonra söylemeli doktor oda yine 16 sonrası netleştirmek en güzeli

Burada ki olumsuz durumlar o kadar çok etkiliyor ki insanı. Dün bende her yerim küçüldü gibi geldi bir ara ağlayacaktım. Ben çok hassasım güçlü bir kişiliğim yok ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…