- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Belirtilerin hepsı bı anda gıtse hadı dıcemkı takıl bebegım daha sabah selam kustum dıye baslaadınnnn merak etme bıraz rahat sakııın gevseeeeKızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır
Nuba gore kız dıyorum kucuk varmı 7-8 haftalık
Bugun benimde sari bir an lekelenme sandim korktmBen de öyle kontrol ediyorumAynıysa sorun yoktur belirtilerin sağı solu belli değil. Benim bikaç gündür akıntı yoktu bugün sarımtrak biraz fazla gelmiş normaldir inşallah
Sen bizi baya bi rahatlatiyosun yoksa hepimiz timarhanelik olcaz burda kuzumBelirtilerin hepsı bı anda gıtse hadı dıcemkı takıl bebegım daha sabah selam kustum dıye baslaadınnnn merak etme bıraz rahat sakııın gevseeee
İnşallah canım ense kalınlığı normal iyi görünüyor dedi doktor kan testi de güzel çıkar İnşallah sende içini ferah tut her şey güzel olacakHadi gözün aydın canım inş kanda güzel çıkar. ben birwz stres yapıyorum “ikilitest çok önemli bak” diyenler yüzünden. Yarın bende güzel haberler veririm inşallah dualarınıza talibim
Ben basladim kuzum ilk gun iyi gecti sukurKizlar hayirli ramazanlar
Aranizda oruc tutabilen varmi yada deneyen
Ayniyiz ebrus senle bende 11+3um bugün orucluydum ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında normal mi göğüs sizlamasi ya da bulantı yok artikBende orucum 11+4
Ondan ben de korktum iyice dikkat ettim ama sarı demek ki normal hepimiz aynı dönemlerdeyiz her hafta değişik birşey oluyor. Kusmalar zor o inşallah geçer bi an önce sizlerin, bende o yok çok şükür.Bugun benimde sari bir an lekelenme sandim korktmaz buyuselsr rahat edicez
Nub teorisine göre kız bence de.
Amin inşallah canımİnşallah canım ense kalınlığı normal iyi görünüyor dedi doktor kan testi de güzel çıkar İnşallah sende içini ferah tut her şey güzel olacak
Ben basinda tutamadiysam sonlara dogru hic tutamamsonlara dogru denemek ıstıyorum ama suan mummkun degıl gıbı oglen yedım bısıler suan cok fenayım arada da su falan ıcıyorum
Bende oyle canim ama saglik olsunBen tutamıyorum maalesef bu hamileliğim ağır geçiyor bulantı ve halsizlik oluyor bulantı olunca hap atıyorum yeni yeni yemek yemeye başladım acıkınca çok kötü oluyorum ama tutamadığım içinde çok üzülüyorum
Ben. Bugun orucum canım 10+5 günlüğüz
Allah kabul etsin kizlar masallahBende orucum 11+4
Çok istiyorum ama susuz kalmktan korkuyorum deneyen arkadaşlar lütfen yazsın
Ben doktoruma sormuyorum bile cunku doktorum musluman degil.Ramazan boyunca sadece 2 defa tutsam mı diye düşünmüştüm. (Başında - sonunda gibi).
Doktorum tutma dediAslında şaşırdım. Sadece 2 gün tutmaya bir şey demez sanıyordum. Çünkü kardeşim hamileyken doktoru üç dört günde bir tutulabilir , ben tut veya tutma diyemem demişti. Her doktorun görüşü farklı oluyor.
Şimdiye kadar olumsuz bir durum bildirilmemiş ama doktorum hamilelikte dengeli beslenmenin, bol su tüketmenin önemli olduğunu, tamamen bana bağlı bir bebeği riske atmamam gerektiğini söyledi. Bende tutmuyorum o yüzden. Tutsaydım da sadece 2 defa tutacaktım ama onlardan da vazgeçtim.
Fizyolojik olarak kendimi iyi hissediyorum ama.. İçimdekinden emin olamam tabi hiç bir zaman.
Dinen gebelikte de izin var diyerek, bu seneyi es geçiyorum bakalım.
Tesbih falan çekiyorum sahurda. Manevi açıdan kendimi iyi hissetmek için.
Allah kabul etsin canımBen basladim kuzum ilk gun iyi gecti sukur
Katılıyorum, benimde öyleKızlar bence belirtilere çok takılmayın gebeliğini hiç belirtisiz ağır spor ve iş yaparak geçiren kadınlar var.
Bende de aşırı bir bulantı yok göğüs ağrısı yok sadece dokununca hassasiyet var aşırı bir belirtim yok yani normal hayatıma devam ediyorum kendimde belirti aramıyorum
Bende aynıyım kuzum seninle bulantim yok göğüs ağrısı da yok arada kasik ağrısı oluyor oda enfeksiyon sanırımAyniyiz ebrus senle bende 11+3um bugün orucluydum ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında normal mi göğüs sizlamasi ya da bulantı yok artik
Benim doktorum nub a göre erkek olarak yorumladı kızımda ne kadar dayanakları da olsa pek inanmıyorum benNub teorisine göre kız bence de.
Nub teorisi diyoruz ama bilimsel bir dayanağı da varmış. Bazı doktorların açıklamaları var, araştırabilirsin
Kesinlik yok tabi. Sonuçta daha küçük
Ay bu arada bende 11+3Ayniyiz ebrus senle bende 11+3um bugün orucluydum ama hiç belirtim yok bel ağrısı dışında normal mi göğüs sizlamasi ya da bulantı yok artik
Benim doktorum nub a göre erkek olarak yorumladı kızımda ne kadar dayanakları da olsa pek inanmıyorum benama çok eğlenceli oluyor farklı bir heyecan yorumlamak da çok güzel ama bazı insanlar kendini çok kaptiriyor o yüzden biraz üzülüyorum da
Dimi ya . Çok iyi yaptın canım söyleyin tabi baksana denk gelen de çok . Bence en güzeli 14 hafta dolduktan sonra söylemeli doktor oda yine 16 sonrası netleştirmek en güzeliAhaha.
Ben çok anlamamBir doktorun ultrason resimleri ile örnekler verip, bilimsel bir dayanağının olduğunu söylemesini okudum. Oradan yola çıkarak yorumladım Forumda epey baktım ultrason görüntülerine ancak doktorun vermiş olduğu örneklere uygun görüntü de pek az rastladım. Rastlamışken yazdım. Bakalım hayırlısı
Erken dönemde yanılma olasılığı yüksek olduğu için, ben doktora bile tahmin istemediğimi söyledim geçen gittiğimdeönce x sonra y demelerinden korkuyorum
Burada ki olumsuz durumlar o kadar çok etkiliyor ki insanı. Dün bende her yerim küçüldü gibi geldi bir ara ağlayacaktım. Ben çok hassasım güçlü bir kişiliğim yok ne yazık kiAynen bencede tadını çıkar grupta bulantıdan yemek yiyemeyen sürekli halsiz olan arkadaşlar var çok şükür bak demek ki rahat bir gebelik geçiriyoruz inşallah o arkadaşların da bir an evvel geçer belirtileri
Bir de burası da etkiliyor insanı yani bir olayda bilgilenmek için yazıyoruz okuyoruz ama daha çok evhamlanıyoruz ama ne kadar evhamlansamda buraya girmekten de vazgeçmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?