2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bir ekim annesiyim ekimin bitişi gözüküyor şuanlık ama olsundu Ve cinsiyet tahmini gelir mi? 7+3 üz burada. Kalp atımı 120 çıktı, bi kaç güne yükselecek dedi

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 87
Bende bir ekim annesiyim ekimin bitişi gözüküyor şuanlık ama olsundu Ve cinsiyet tahmini gelir mi? 7+3 üz burada. Kalp atımı 120 çıktı, bi kaç güne yükselecek dedi
Yorumlardan okuduğum kadarıyla sola tutunursa erkek deniyor sizinkinde öyle görünüyor bence erkek

Benimki de böyle görünüyor ortada gibi ama sizce cinsiyeti ne olabilir

Eklentiler

• 0323B40C-BB44-4482-8094-A838D8CA50D8.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 85
ebru_can_ebru bende sadece eğlencesine tahmın yapıyorum bırı dedıkı yuzde kac dogrudur dedım yuzde 50 yuzde 50 ben ne doktorum nede bunun egıtımını almıs bırıyım zevklı oluyor sadece dedıgın gıbı bazen bende dusunuyorum goruyorum yada kaptıran kendını oluyor gıbı sırf buyuzden tahmın etmeseydım keske diyorum bazen cın takvımı ne kadar dogruysa benım tahmınlerım de o kadar dogru genşlerr

Ben de öyle kontrol ediyorum Aynıysa sorun yoktur belirtilerin sağı solu belli değil. Benim bikaç gündür akıntı yoktu bugün sarımtrak biraz fazla gelmiş normaldir inşallah
Valla belirti kovalıyoruz sürekli
Benim hiç göğüs hassasiyetim yok başlarda vardı ama geçti. Şuan üstüne bile yatabiliyorum. Bugün kontrole gittim her şey normal korkma yani
Teşekkür ederim maşallah canım

Kızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim
11-14 haftalık arası randecular veriliyor devlette. Erkene almışsın. Ben mesela 13 haftaya alacağım herşey daha iyi ve net görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…