Yorumlardan okuduğum kadarıyla sola tutunursa erkek deniyor sizinkinde öyle görünüyor bence erkekBende bir ekim annesiyim ekimin bitişi gözüküyor şuanlık ama olsunduVe cinsiyet tahmini gelir mi? 7+3 üz burada. Kalp atımı 120 çıktı, bi kaç güne yükselecek dedi
Cok emın olamadım yıne erkek dıyorumPapatyamaviss çok net değil ekrandan çekilmişti
Grubun passıflorası oldum adetaSen bizi baya bi rahatlatiyosun yoksa hepimiz timarhanelik olcaz burda kuzum
ErkekBende bir ekim annesiyim ekimin bitişi gözüküyor şuanlık ama olsunduVe cinsiyet tahmini gelir mi? 7+3 üz burada. Kalp atımı 120 çıktı, bi kaç güne yükselecek dedi
Çok şükür inşallah sağlıcakla gelsin tüm bebislerimiz enfeksiyon için suyu eksik etme kuzum ben şükür suyu arttirdigimdsn beri yakalanmadimBende aynıyım kuzum seninle bulantim yok göğüs ağrısı da yok arada kasik ağrısı oluyor oda enfeksiyon sanırım
Kız gibiTeyzeleri bi resim daha atıyorum kusura bakmayın oldu olmadı bilmiyorumtahminleri bekliyorum lütfen
Erkek benceBende bir ekim annesiyim ekimin bitişi gözüküyor şuanlık ama olsunduVe cinsiyet tahmini gelir mi? 7+3 üz burada. Kalp atımı 120 çıktı, bi kaç güne yükselecek dedi
Valla belirti kovalıyoruz sürekliBen de öyle kontrol ediyorumAynıysa sorun yoktur belirtilerin sağı solu belli değil. Benim bikaç gündür akıntı yoktu bugün sarımtrak biraz fazla gelmiş normaldir inşallah
Teşekkür ederim maşallah canımBenim hiç göğüs hassasiyetim yok başlarda vardı ama geçti. Şuan üstüne bile yatabiliyorum. Bugün kontrole gittim her şey normal korkma yani
Bebişimi görmeyede daha çok var çok sabırsızımBelirtilerin hepsı bı anda gıtse hadı dıcemkı takıl bebegım daha sabah selam kustum dıye baslaadınnnn merak etme bıraz rahat sakııın gevseeee
Kan ister mi doktor bilmiyorum Bi de randevum 12 de aç mı gitmeliyim kiEvet olabilir bazı kişilerde dediğin gibi oluyor yarın kontrol tsh vercek misin
Ben artik dinleme karari aldimGrubun passıflorası oldum adetabıde dınlenesenız
Merhaba kızlar sarı akıntı kötü bir şey mi benimde oluyor.Bugun benimde sari bir an lekelenme sandim korktmaz buyuselsr rahat edicez
Ya bilmiyorum ki canim bende yanma kasinti yok. Bol su icmeye calisMerhaba kızlar sarı akıntı kötü bir şey mi benimde oluyor.
Bende ramazanın son gunlerı gıderım bıdaha bakalım bır ay kocaaaBebişimi görmeyede daha çok var çok sabırsızım
Kendı ıyılıgınız ıcın arasa sıze kızıyor olabılırım mazur gorun benıBen artik dinleme karari aldim
11-14 haftalık arası randecular veriliyor devlette. Erkene almışsın. Ben mesela 13 haftaya alacağım herşey daha iyi ve net görünsün.Kızlar bugun doktora gittim doktor ikili test için yeterli boyutta değl dedi ayın sonuna tekrar geldi dedi normal mi bu durum 10+5 günlüğüz devlet hastanesine gittim
Kız gibi
Amin diyeyim ozaman gerçek olsunKız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?