2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben kimseyi elestirmiyirun çok eğlenceli oluyor gerçekten heyecanlanıyorum bakalım ne demiş diye

Bu arada sarı akıntı yanında koku yanma kaşıntı varsa bir test yaptırmak en güzeli. Ya da randevubuz denk gelirse ne olur ne olmaz diye bir tahlil yaptırın bence

Aynen her şey olacağına varır aslında ama bir o rahatlığa geçemedik Sağlık ocağında hemşire hiç belirtim yok tedirginim diyince daha ne istiyorsun ne güzel dedi ☺
bende pazartesi 8+2 de doktora dedim mide bulantısı kusma olmadı normalmi dedim. ne güzel işte bulantıdan yemek yiyemeyenler var dedi serum taktırıyorlar şanslısın dedi :)

Bu arada sarı akıntı yanında koku yanma kaşıntı varsa bir test yaptırmak en güzeli. Ya da randevubuz denk gelirse ne olur ne olmaz diye bir tahlil yaptırın bence
kuzum benım sarı beyaz akıntım oluyor sarı agırlıklı dun ıdrar yapıldı tertemız cıktı gebelıkten sanırım

Burada ki olumsuz durumlar o kadar çok etkiliyor ki insanı. Dün bende her yerim küçüldü gibi geldi bir ara ağlayacaktım. Ben çok hassasım güçlü bir kişiliğim yok ne yazık ki
Aynen öyle canım ben yine iyi düşünmeye çalışıyorum ilk defa burdan etkilenip doktora gittim ama öyle düşünmemek lazım kendimizi strese sokmayalım
Herkes Papatyamaviss dinlesin

Kızlar selam benim dün geceden bu yana kasıklarımda ağrı var ama çok şiddetli değil sanki yumurtalıklarıma doğru 10. haftadayım sizzdede böyle birşey oldu mu ? neden ağrır aklım takıldı kaldı doktoramı görünsem napsam

Kızlar dahiliye ye gittim tsh düşüklüğü için gebeliğin ilk 3 ayında bulantısı olan gebelerde gayet normal dedi ilaç yazmam dedi ama kan ve ultrason istedi tiroid bezlerimden ultrasona 1 hazirana gün verdiler ve ben tok karnına gitmiştim doktor bana hiç aç mısın falan diye sormadı kan ver dedi gittim kan verdim ama ne sağlıklı oldu bilemedim sizce ne yapsam şimdi

Ben şuan çok yoğun kasık ağrısı yaşıyorum aynı haftadayız işte bugün çok ayakta kaldım yoruldum belkide ondan bilmiyorum

Ben şuan çok yoğun kasık ağrısı yaşıyorum aynı haftadayız işte bugün çok ayakta kaldım yoruldum belkide ondan bilmiyorum
bende dün koştur koştur eve gittim yemek yapayım iftara diye bulaşıktı çamasırdı derken baya yoruldum ayakta kaldım ondan mı acaba dşye düşünüyorum

kuzum benım sarı beyaz akıntım oluyor sarı agırlıklı dun ıdrar yapıldı tertemız cıktı gebelıkten sanırım
Benim de idrar testlerim temiz çıktı kasıntı yanma yok ama benimde sarı renkte sanırım hormonlardan oluyor inşallah herşey yolundadır arada akşamları yada dinlenince alt karnımın tam ortasında sızılar oluyor. Çekiliyor gibi oluyır 11 haftay gireceğim normal midir.

Benimde kasıklarım değil karnımın tam ortası kasıklarımın ortasında çekilme gibi birşeyler oluyor arada bi. Acaba büyüdğünden midir.

Ay sorma zaman geçmezde şimdi benim bugğn çok kasık ağrım var ya uzandım şimdi geçmedi
Benımde cok oluyor genelde ertesı gune gecıyor , ay hele doktora gıttıgım gun bırazda gezdım avmde fln bı reyonda bıseyı almaya uzandım baya pısman oldum sonradan bosluguma denk geldı yanı eve gıttım hemen bırazda ıs yaptım yattım sonra ama gecmedı tabı ertesı gun kalktıgımda gecmıstı genelde oyle gecıyor benım ertesı gun uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…