2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de öyle düşünmek istiyorum hani vücudum alıştı gibi ama yine de insan endişeleniyor… Küçülme yok da hassasiyet geçti. Böyle olup bebişi sağlıklı olan var mı aramızda acaba?
Ben kontrole gitmeden önce geçmişti hassasiyet ama bebiş iyiydi. Küçülme falan yoksa bence iyidir.

Evet sert yani ben evlenince epey kilo almıştım hiç böyle midemden aşa doğru şiştiğimi bilmem heralde ki artık çıktı
Ben de aynı dertten muzdaribim evlenince 15 kilo aldım Şimdi bi de bebiş geliyor bakalım beni yuvarlarsın artık son zamanlarda diyorum eşime

Canım sehırden sehre degısıyor tabı 1000-3000 arası fıyat gordu bu gozler
acil araştırma yapmam lazım acemilik işte bilmiyo insan.
2.gebelikler de karın daha çabuk çıkıyor diye okumuştum. Ben yağ da kullanmaya başladım artık biooil aldım.

Ben de aynı dertten muzdaribim evlenince 15 kilo aldım Şimdi bi de bebiş geliyor bakalım beni yuvarlarsın artık son zamanlarda diyorum eşime
aaaa ne kadar da aynı cümleler kuruyoruz
Bende 10 kilo aldım tam spora başlıyodum koşu bandı aldım hatta aaaa bi baktık bebiş geldi oda yasaklandı

acil araştırma yapmam lazım acemilik işte bilmiyo insan.

2.gebelikler de karın daha çabuk çıkıyor diye okumuştum. Ben yağ da kullanmaya başladım artık biooil aldım.
Vall benım asırı kasınmaya basladı sımdıden oncekınden kalma catlagımda mevcut nem ıstıyolar barız bellı bende bıan once alsam ıyı ya onun bı oembesı var bı turuncusu farkı ne bılıyormusun ona gore alacagım bende

aaaa ne kadar da aynı cümleler kuruyoruz
Bende 10 kilo aldım tam spora başlıyodum koşu bandı aldım hatta aaaa bi baktık bebiş geldi oda yasaklandı
Evet bizim endişeler,şikayetler baya benziyor Evlendiğimden beri şu kilo ile hamile kalmak var bunla kalmak var diye zayıflama hesabı yapıyorken hamilelik sonunda olmayı düşündüğüm kiloda hamile kaldım

Kanama insanı endişelendiriyor benim de içerde vardı dışa gelmedi ama bgn göremedi doktor geçtimi cihaz mı kötü bilmiyorum artık
Benim de 2 hafta önce kontrolde hiç bir şey söylemedi baktı kalp atışını kırmızı mavi yanıp sönüyor diye gösterdi o kadar ağızlarından cımbızla laf almaya sinir oluyorum herhalde geçmiştir dedim ben de.şu 3 ayı geçirelim doğumu da kapsayan paketlere sıcak bakmaya başladım tekrar ki bu detaylıyı falan da kapsar hem. biraz imkanları zorlayacak ama yapacak bir şey yok

Yok kızzz baktım şimdi yine sadece turuncu var rengi pembe gibi duruyo görseller de ama turuncu. Ben de onu aldım. Kokusu dokusu güzel hakkaten memnun kalmam sanıyodum ama yüzüme bile hafif pıt pıt sürüyorum

Bende genel bi fiyat alıcam doktor hastane normal sezeryan vs olarak. Ay inşallah gönlümüzce olur her şey.

Evet bizim endişeler,şikayetler baya benziyor Evlendiğimden beri şu kilo ile hamile kalmak var bunla kalmak var diye zayıflama hesabı yapıyorken hamilelik sonunda olmayı düşündüğüm kiloda hamile kaldım
Ayyyy resmen iç sesim bende evlendiğim gibi kalsam heh en fazla şimdiki kiloda doğururum diyodum ama olmaktan korktuğum yerde hamile kaldım inşallah sağlık sıhhatle veririz geri

Ayyyy resmen iç sesim bende evlendiğim gibi kalsam heh en fazla şimdiki kiloda doğururum diyodum ama olmaktan korktuğum yerde hamile kaldım inşallah sağlık sıhhatle veririz geri
İnşallah, bebişler iyi olsun da peşlerinde koşarken gitsin kilolar

Benim bacaklar ve popo gitti resmen eridi sadece belden gelen sert bir göbek çıktı en az 5 aylık gibi göğüsler de hafif şişti ki hoşuma gitmedi değil çünkü küçükler kendileri baya kıvama geldiler şimdiden

Bu ayrıntılı usg fiyatı mı İnşallah özel sigorta karşılıyordur. Annelik teminatı var, kapsıyordur herhalde
Bulundugun hastanede bakan doktor varsa tada alternatif hastane karsılar ama sonomsr gıbı baslı basına goruntuleme merkezıne gıdersen onu sanmam bıde ayrı olarak muayenede bakan perınatologlar var onu sormanız gerekır

Ya arkadaşlar okuyorum yazılanları ve gerçekten çok şaşırdım neden Turkiyede devlette bu kadar ilgisizler..ister devlet olsun ister özel olsun sizi ayrıntılı bilgilendirmek zorunda ultrason görüntüsünü vermek zorunda...ben başından geçen bir durumu anlatayım ve burda tam tersi durumlar herlade şaşkınım şu anda..keseyi gördükten birkaç gün sonra gece yarısı kanamam oldu ve acile gittim normalde özel Dr gidiyorm (tüp bebek Dr İstanbul'da) ilk kez acilde devlette kalp atışını duydum..2gun sonra özel kendi Dr gittim bana dediği kese boş kan akisida yok bekleyelim belki bebek gelismemistir(hatta ultrason görüntüsü bile var elimde) ben diyorum ki duydum kalbini gördüm bebeği..neyse cikiyorum ordan gidiyorum hastaneye buluyorum acilde beni muayene eden Dr biraz ortalığı karıştırmış olabilirim (Dr doğumdan çıkıyor üzeri hala kanlı düşünün) anlatıyorum durumu ve diyorumki tekrar baktırmak istiyorum gidiyoruz baş hemşire Dr ben tekrar ultrasona bebek orda kalp atıyor herşey normal..ve sonra özel Dr gidiyorum tekrar bak diyorum tekrar ultrasona alıyor oda görüyor çok şükür (ellerimi belimin altına koymam gerekiyormus oysaki heralde rahim veya bebek nazlı)..uzun yazdım kusura bakmayın ama şu anda hala devlette devam ediyorum bedava,üstelik her gittiğimde test vs yazdiriyorum ücretsiz hatta Dr cepten bile ulaşıyorum..yani belki ben çok şanslıyım ama biraz cingar çıkarmak mi lazım acaba anlayamadım böyle olur mu ki yaa gerçekten çok üzüldüm okurken bunları hele hamileliğin erken dönemlerinde insan daha hassas kanaması var vs daha bir dikkat ilgi istiyor herseyi sormak istiyor..şikayet durumu falan yok mu böyle durumlarda...

Benim gögslerde önden gidiyo ztn biraz vardı.
9aya napcaz biz, Allahım sağlıklı çok güzel az kilolu hiç çatlaklı musmutlu bi hamilelik nasip et amin

Hmm gidince bi sorayım o zaman. İşyerinden özel sigortam var ücretsiz gidiyorum bazı hastanelere, inşallah vardır kapsamlı bi hastane.

Ben genel olarak şikayetçi değilim aslınfa devlet hastanelerinden. Ben ilk düşük yaşadığımda özel hastane de özel doktora gidiyordum. Gece kötüleştim ve doktorum baksın diye sabahı zar zor ettim başka yere gitmedim. Sabah şiddetli sancı ve kanamayla gittiğim hastane de ne doktor ne acil ne başka bi hekim ilgilendi. Öylece kalakaldım ortada. Sekreter bile üzülmüştü halime . Sonra meşhur benimde doğduğum Zeynep kamile gittik saatlerce yakın takip yaparak en az yarım saat benimle dertlenen asistan hekim bana uzun uzun olasılıkları anlattı. Üzülmemem için teselli etti vs. Şuan bile duygulandım ilgisine. Yani demem o ki devlet veya özel gerçekten iyi insanlara iyi doktorlara rabbim denk getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…