2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende ankara şehir hastanesine gidiyorum oda ikili perinatalog bakacak dediği için memnun kalmasam da şu ozeldekine gittim kontrol muayene vardı. Sıra da alamıyorsun sabah gel bekle dedi ama ayrintiliyi şimdiden al dedi doktor gerçekten ancak hazirana alabildim şu an aklınızda olsun devlete gidenler ayrıntılı usg için görüşün kesin

Ya öylemi dediler sana da. Bende ikiliyi kendi doktoruma yaptırıcam artık özele. Detaylı ne zaman yapılıyor kaçıncı haftalar

Zaten bu tarama testlerinin en önemlisi ayrıntılı ultrason organ taraması. Bazı hastalıkların tespiti ameliyatı gerçekten hayat kurtarıyor

Göğüsleriniz küçüldü mü yoksa aynı mı? Yani sürekli ağrı olmuyor benim de ama bi küçülme yok. Eğer onlarda da küçülme varsa doktorunuza bi yazın ya da arayın bence ona sorun

Kızlr ben bu göğüs ağrısına çok takılıyorum ya olmayınca en çok korkutan beni o galiba bugün hiç ağrı yok sıfır

Ben de öyle düşünmek istiyorum hani vücudum alıştı gibi ama yine de insan endişeleniyor… Küçülme yok da hassasiyet geçti. Böyle olup bebişi sağlıklı olan var mı aramızda acaba?

Bugun kara kara onu dusundum baya ıkı aya fln randevu verıyolarmıs detaylı ıcın . Ben ılcedeyım bunun ıcın bursaya gitmem lazım bı saat suruyor sonrasında ne zamana verırler kım bılır su aralar gıtsem anca kurtarıyor resmen , ozellerı sordum 1000 tl den baslıyor resmen cok geldı napıcam bılmıyorum

aynen gel dediyse ona git bi bildiği vardır heralde (inşallah)
Kaçında randevun
5.randevum olacak 6.haftada kanamam olduğu için biraz fazla oldu yoksa sakin bir anne adayıyım en azından şimdilik

Ayy o kadar varmıymış fiyatı bende devlete bakim ozaman. Ona da mı peritanolg bakıyo acaba

internete bile 4-5 aydan itibaren çıplakken anlaşılır vs gibi şeyler yazıyo ama yok ya baya bebek ozaman bunlar
Ya o konumdan konuma degısır gercekten bak benım oğlumda 15-16 haftada adam akıllı hamıs gobegı cıkmıs genısleme yıne vardı . Bu mınnosta cok cabuk cıktı bugun ısyerınde bırı hatta bellı ettı kendını artık dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…