Canım mhrs de perinatolog diye görünüyor mu?bizim şehir hastanesi nde görünmüyor sadece gebe olan bana uyuyor içlerinden. bir de beni iki hafta sonra gel diye direkt kendisi çağırdı ikili için o da gebe polk. doktoruydu. ben de ona gitmeyi düşünüyordumKızlar herkese selamlar,
Bilgilendirme amaçlı yazıyorum bugün ikili test için şehir hast.randevum vardı gebe takip eden bi dr aldım. Ama ikiliyi perinatologlar yapıyormuş devlette bilginiz olsun gitmeden onlara randevu alın. Ben yaptıramadım biraz da randevu almak zormuş kendi doktoruma yaptırıcam artık.
Bebişim de iyi görünüyormuş çok şükür kanama alanı da göremedi geçmiş olabilir dedi
Kızlar herkese selamlar,
Bilgilendirme amaçlı yazıyorum bugün ikili test için şehir hast.randevum vardı gebe takip eden bi dr aldım. Ama ikiliyi perinatologlar yapıyormuş devlette bilginiz olsun gitmeden onlara randevu alın. Ben yaptıramadım biraz da randevu almak zormuş kendi doktoruma yaptırıcam artık.
Bebişim de iyi görünüyormuş çok şükür kanama alanı da göremedi geçmiş olabilir dedi
Baktım da bu şekilde uyarı çıkıyor direkt alınmıyor yönlendirilmesi yani sevk gerekiyormuş perinatolog için ya da takip gerektiren hastalar direkt alabiliyormuş.Canım mhrs de perinatolog diye görünüyor mu?bizim şehir hastanesi nde görünmüyor sadece gebe olan bana uyuyor içlerinden. bir de beni iki hafta sonra gel diye direkt kendisi çağırdı ikili için o da gebe polk. doktoruydu. ben de ona gitmeyi düşünüyordum
Acaba ordan kendilerimi kayıt açıp yönlendiriyor bana o tarz bişeyler söyledi sanki ama ben çok dikkatle dinleyemedim kendi doktoruma giderim diye düşünerek. Ama şimdi baktım senin için gittiğim şehir hastanesinde perinatolog görünüyor randevu alınıyor canımCanım mhrs de perinatolog diye görünüyor mu?bizim şehir hastanesi nde görünmüyor sadece gebe olan bana uyuyor içlerinden. bir de beni iki hafta sonra gel diye direkt kendisi çağırdı ikili için o da gebe polk. doktoruydu. ben de ona gitmeyi düşünüyordum
Bende böyle uyarı vermedi canım. Alınıyo gibi ama dolu sanırım ama dediğim gibi çok zor alındığını da söyledi doktorBaktım da bu şekilde uyarı çıkıyor direkt alınmıyor yönlendirilmesi yani sevk gerekiyormuş perinatolog için ya da takip gerektiren hastalar direkt alabiliyormuş.
Anladım canım ben yine normal gittiğim doktora gidicem inşallah sıkıntı çıkmaz insan hamileyken daha gergin oluyor olay çıkarırım yoksa hastanedeBende böyle uyarı vermedi canım. Alınıyo gibi ama dolu sanırım ama dediğim gibi çok zor alındığını da söyledi doktor
Canım ben de de oluyordu rahîm büyüdüğü için baskı oluyormuş bebekde büyüyor ya sıkıntı yapma derimKızlar selam benim dün geceden bu yana kasıklarımda ağrı var ama çok şiddetli değil sanki yumurtalıklarıma doğru 10. haftadayım sizzdede böyle birşey oldu mu ? neden ağrır aklım takıldı kaldı doktoramı görünsem napsam
Canım vücuduna göre ben ramazan için temizlik yaptım hergun bir odayı yaptım camları içten sildim yüksek değil benim camlarım esik aştı perdeleri koltukların arkasını çekti mutfak dolaplarını sildim ama yoruldum o gün dinlene dinlene yap yaparsan kendi vücudunu dinle yani mutfak yordu beni belim agrimistiKızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
Oy maşallah minigimizeSonunda bizim de bir ultrason fotoğrafımız var bir düzgün alan olmadıense kalınlığı ile burun kemiğine baktırdım kan vermedim Rabbım sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Istanbuldasin avrupa yakasindaysan doktor onereyim kuzum istanbul eah bagli suleymaniye kadin dogum da şener yalçınkaya var muhteşem bir doktor ben ona gidiyorum aşılama da da benim doktorumdu şimdi hamile kalınca yine ona gidiyorum aklında olsunİnşallah iyilerine denk geliriz. Doktor çok önemi ya her anlamda her konuda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın canım
Anladım canım ben yine normal gittiğim doktora gidicem inşallah sıkıntı çıkmaz insan hamileyken daha gergin oluyor olay çıkarırım yoksa hastanede
Yok Hayatım ya Anadolu yakasındayım. Kendi doktorumdan memnun gibiyim şuan ama özel muayenehane işte bide tam teşekküllü bi hastanede iyi bi doktor bulabilsem yedek içim daha rahat olacak. Ama teşekkür ederim önerin içinIstanbuldasin avrupa yakasindaysan doktor onereyim kuzum istanbul eah bagli suleymaniye kadin dogum da şener yalçınkaya var muhteşem bir doktor ben ona gidiyorum aşılama da da benim doktorumdu şimdi hamile kalınca yine ona gidiyorum aklında olsun
Göğüsleriniz küçüldü mü yoksa aynı mı? Yani sürekli ağrı olmuyor benim de ama bi küçülme yok. Eğer onlarda da küçülme varsa doktorunuza bi yazın ya da arayın bence ona sorunKızlar meme hassasiyetim geçti gibi benim. Bulantım falan zaten pek olmadı. Bebeğim sağlıklı mıdır sizce? En son geçen ptesi 9+0’da muayene olduk her şey yolundaydı. Şu an 10+4’teyiz ama hiç hamilelik belirtim kalmadı. Kanamam ağrım falan da yok ama endişelendim biraz
Benim de yok öyle dayanılmaz bi sıkıntım. Belim ağrıyor arada bi , bi de çabuk yoruluyorum onun dışında hiç bişey yok. Güzel birşey bu tadını çıkarmamız lazım ☺Ya ben bugün 10+1im ama benim hiç yoğun göğüs ağrım olmadı,birkaç defa böyle uyandığımda kalkarken sanki hassas gibiydi onun dışında tık yok..bulantı sabahları oluyordu ozellikle su içince ve ilaçları tutunca..kasık ağrım evet oluyor dinlenince geçiyor,kanamam oldu birkaç defa ama yoğun değil...burada okuyorum herkesin belirtisi yoğun ama ben çok normalmisim gibi hissediyorum benim tüp bebek belkide o yüzden böyledir bilemiyorum..endişe o hep var hatta en üst düzeyde
Bende ekstradan sirt agrisi basladi fenaBenim de yok öyle dayanılmaz bi sıkıntım. Belim ağrıyor arada bi , bi de çabuk yoruluyorum onun dışında hiç bişey yok. Güzel birşey bu tadını çıkarmamız lazım ☺
Tsh sınırın üzerine çıkmış canım sevindim için biraz daha rahat etmiştir eminim..Kızlar bugün verdim ama aç değildim ya nasıl sizce 10 gün önce 0.34 dü
bende esimle girisip oda oda yapacagim ama agir isler icin kadin cagiracagim bende korkuyorum bi kere misafirden sonra lekelenmem olmustuKızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
Cok normal tabiki cunku salgilanan hormondan dolayi vucudumuzda degisiklik oluyor sonra alisiyo artik benimde gogus hassasiyetim gecti ama hala normale gore buyuklerKızlar meme hassasiyetim geçti gibi benim. Bulantım falan zaten pek olmadı. Bebeğim sağlıklı mıdır sizce? En son geçen ptesi 9+0’da muayene olduk her şey yolundaydı. Şu an 10+4’teyiz ama hiç hamilelik belirtim kalmadı. Kanamam ağrım falan da yok ama endişelendim biraz
Ben o kadarına cesaret edemem yarım gün yardımcı alır ona yaptırırım Allah korusun bir leke şu bu olsa kendime çok kızarımKızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?