2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım mhrs de perinatolog diye görünüyor mu?bizim şehir hastanesi nde görünmüyor sadece gebe olan bana uyuyor içlerinden. bir de beni iki hafta sonra gel diye direkt kendisi çağırdı ikili için o da gebe polk. doktoruydu. ben de ona gitmeyi düşünüyordum

Baktım da bu şekilde uyarı çıkıyor direkt alınmıyor yönlendirilmesi yani sevk gerekiyormuş perinatolog için ya da takip gerektiren hastalar direkt alabiliyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20230324_181639_Chrome.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
Acaba ordan kendilerimi kayıt açıp yönlendiriyor bana o tarz bişeyler söyledi sanki ama ben çok dikkatle dinleyemedim kendi doktoruma giderim diye düşünerek. Ama şimdi baktım senin için gittiğim şehir hastanesinde perinatolog görünüyor randevu alınıyor canım

Baktım da bu şekilde uyarı çıkıyor direkt alınmıyor yönlendirilmesi yani sevk gerekiyormuş perinatolog için ya da takip gerektiren hastalar direkt alabiliyormuş.
Bende böyle uyarı vermedi canım. Alınıyo gibi ama dolu sanırım ama dediğim gibi çok zor alındığını da söyledi doktor

Bende böyle uyarı vermedi canım. Alınıyo gibi ama dolu sanırım ama dediğim gibi çok zor alındığını da söyledi doktor
Anladım canım ben yine normal gittiğim doktora gidicem inşallah sıkıntı çıkmaz insan hamileyken daha gergin oluyor olay çıkarırım yoksa hastanede

Canım ben de de oluyordu rahîm büyüdüğü için baskı oluyormuş bebekde büyüyor ya sıkıntı yapma derim

Kızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
Canım vücuduna göre ben ramazan için temizlik yaptım hergun bir odayı yaptım camları içten sildim yüksek değil benim camlarım esik aştı perdeleri koltukların arkasını çekti mutfak dolaplarını sildim ama yoruldum o gün dinlene dinlene yap yaparsan kendi vücudunu dinle yani mutfak yordu beni belim agrimisti

İnşallah iyilerine denk geliriz. Doktor çok önemi ya her anlamda her konuda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın canım
Istanbuldasin avrupa yakasindaysan doktor onereyim kuzum istanbul eah bagli suleymaniye kadin dogum da şener yalçınkaya var muhteşem bir doktor ben ona gidiyorum aşılama da da benim doktorumdu şimdi hamile kalınca yine ona gidiyorum aklında olsun

Kızlar bugün verdim ama aç değildim ya nasıl sizce 10 gün önce 0.34 dü

Eklentiler

• Screenshot_20230324-190127_Chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20230324-190114_Chrome.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 58
Yok Hayatım ya Anadolu yakasındayım. Kendi doktorumdan memnun gibiyim şuan ama özel muayenehane işte bide tam teşekküllü bi hastanede iyi bi doktor bulabilsem yedek içim daha rahat olacak. Ama teşekkür ederim önerin için

Göğüsleriniz küçüldü mü yoksa aynı mı? Yani sürekli ağrı olmuyor benim de ama bi küçülme yok. Eğer onlarda da küçülme varsa doktorunuza bi yazın ya da arayın bence ona sorun

Benim de yok öyle dayanılmaz bi sıkıntım. Belim ağrıyor arada bi , bi de çabuk yoruluyorum onun dışında hiç bişey yok. Güzel birşey bu tadını çıkarmamız lazım ☺

Kızlar ev temizliği konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle cam silme ve mutfak dolapları hakkında bahar temizliği yapmak istiyorum ama korkuyorum da aranizda yapan var mı hiç
bende esimle girisip oda oda yapacagim ama agir isler icin kadin cagiracagim bende korkuyorum bi kere misafirden sonra lekelenmem olmustu

Cok normal tabiki cunku salgilanan hormondan dolayi vucudumuzda degisiklik oluyor sonra alisiyo artik benimde gogus hassasiyetim gecti ama hala normale gore buyukler
Benim lekelenmem oldugunda doktora gittim panik oldum baya kipkirmizi kanaman olursa gel ve artarsa demisti
Merak etmeyin hersey yolundadir artik uykuyla istahin acik olmasiyla cabuk yorulmakla ve icerde hareket etmesiyle buyuyen gobuslerle kendini belli edecekler buyudukce

Ben o kadarına cesaret edemem yarım gün yardımcı alır ona yaptırırım Allah korusun bir leke şu bu olsa kendime çok kızarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…