2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kesinlikle devlet hastanelerini genelleme yaparak kötüleyemem zira özellerde ilgilenmeyen doktorlar da denk geldi bana.işini iyi yapan ve yapmayan diye bir ayrım var kesinlikle ve bana denk gelmedi ilgili doktor.ben de ilk kanamamda özele gittim doktor bey dışarıdaydı nazlandı gelmeye diğer doktorlarda siz o doktorun takipli hastasısınız ve doktorunuz da izinli görünmüyor bizim bakmamız etik değil dedi mecbur kaldı kendi doktorumuz gelmeye o da yeterli bilgiyi vermedi her şeyi ben sordum keseye yakın mı uzak mı ne zaman kontrole geleyim vs.ben de bu muamele için para vermek istemediğim için devlete gitmeye karar verdim.en azından şimdilik böyle devam ediyoruz

Benim kartım kocaman oldu sanki, artık bariz farkeden var mı kızlarrrrrr.
Benim çıktı canım bariz sert hamiş göbeği küçük ama belli Ben hiç kilo almadım bu kilo ile alakalı değil bence yapı ile alakalı kiminin erken kiminin geç çıkıyor göbeği Bende kalça basen büyümesi yok sadece göbek ve göğüslere büyüme var
Benim bütün pantolonlarım yüksek bel haliyle onlar sıkıyor bende baharda bu aralar giymek için triko bir şeyler bakıyorum hatta triko etek aldım üstüne tshirtle kot ceketle felan giyerim diye trikolar bir de genişliyor gebelikten önceki bedenimi aldım doğumdan sonra da giymek için ( doğumdan sonra eski kiloma dönmeyi düşünerek çok iyimser düşünüyorum )
Ama bence artık çıkmaya başlaması normal bana öyle geliyor ki 1 aya kadar kilo da almaya başlarım

acil araştırma yapmam lazım acemilik işte bilmiyo insan.

2.gebelikler de karın daha çabuk çıkıyor diye okumuştum. Ben yağ da kullanmaya başladım artık biooil aldım.
Nasıl memnun musun canım ben ekstra bir şey almadım normal nemlendirici kullanıyorum şu an ama almam lazım

Devlette ben tansiyonum u ölçen hemşireye sordum nasıl tansiyonum diye bana ukala bir şekilde Google yın öğrenin dedi şimdi ne diyeyim ben bu kadına ben de sağlıkçıların işi ne o zaman dedim sinirli bir şekilde kadın bir şey diyemedi tamam sağlık çalışanlarına şiddetin her zamn karşısındayız ama bu şekilde bir cevap da yanlış rahrik edebilir o anda sonuçta kimse oraya gezmeye gitmiyor herkesin bir derdi var bu da sevmediğim konularından biri devlet hastanesinin

Kesinlikle, şuan ki doktoruma geçmiş tecrübemi danıştığımda zaten kendi düşermiş kürtajı para için yapmışlar biraz dedi. Bu da ayrıca üzdü beni. Yani para için bunları yapabilen insanlara hakkımı helal etmiycem hiç bi zaman. En iyisini yapıyosun bende devlette iyi güvenebileceğin bir doktor araştırıyorum yedek olarak

Ah iyimser yanlarımız inşallah ümit ettiğimiz gibi olur

Nasıl memnun musun canım ben ekstra bir şey almadım normal nemlendirici kullanıyorum şu an ama almam lazım
Bende nemlendirici kullandım ama yetersiz olduğunu hissetim cildim baya kuru çünkü. Ayıptır söylemesi ben duşta hatır hutur sabunlanırım ondan mütevellit
Evet memnun kaldım şimdilik yani nemlendirmesi kreme göre daha yoğun inş etkisi de güzel olur

Benim annem kanserdi kanserli hastaya bile ama çok soru soruyorsunuz zaten oruçluyum diye çıkışan doktor bile gördü bu gözler. Sizin yaptığınızı bende yaparım standartları söylemeyin merak ettiklerimize cevap verin diye bende baya çıkışmıştım. İyi kötü her yerde var maalesef

Bu arada bugün kan vermiştim tsh 7.haftamda 0.53 olarak sınırdaydı iyice düşmüş 0,28 olmuş. Sanırım yarın bunu acil danışmam gerekicek

Ya tabiiki şiddete karşıyız sadece şikayet edilenilecekleri bir yer mutlaka vardır...örnek olarak hemşire veya doktor öyle kötü davranma durumunda sadece ismini almanız yeterli diye düşünüyorum çünkü siz bir şikayet edersiniz belki birşey olmaz ama bir başkasi,bir başkası şikayet ederek o zaman hakkında araştırma başlatılabilir ve bu şekilde hatasını alabilir..en basiti otellerin bile şikayet forumları var..şiddete,kavgaya hatta söze bile gerek yok bence gerekli yere şikayette bulunuldu yeterli...bakın gerçekten işe yariyor size kötü davranan kim olursa olsun ona sadece sorun sakinlikle "isminiz ve soyadınız nedir diye" ardından da burdan sonrasını yüksek kurula anlatirsiniz deyin bu kadarının yeterli olacağını düşünüyorum..hicbirsey yapmasanız bile bir ders olsun...çünkü nasıl rüşvete doktorları alistiran hastalar ise susarak kötü muameleye de izin verdiren yine hastalar diye düşünüyorum "susarak"...

Bende Türkiye'de tüp bebek sektöründe canım yanarak nasibini almış biri olarak biraz hassasım bu konulara...bir yıl önce çok çok ünlü bir prof ve klinikle başlayan tüp bebek maceram sırf para alabilmek için (iyimser dusunemicem) tedavim ilaçlar kontroller üstelik 10gun İstanbul'da kalma masraflarım dahil herşey evlilik kağıdimi istemeyi unuttukları için iptal oldu...şaka gibi dimi bana tedaviye evlilik kağıdimi istemeden başlamışlar ki Türkiye'de en ilk istenen şeymiş bu (yurt dışında evliliğim ve vatandaşlığım oldugu için) ve ben yumurtalıklarimda büyümüş onca folikul ile İstanbul sokaklarinda Dr ve klinik arıyordum toplatabilmek için çünkü kiste donusmelerinden korkuyordum (tek yumurtaligim kalmıştı çünkü onuda kaybetme korkum vardı)...ve toplanmadan geri döndüm ,kist oldu çok şükür geçti kalıcı olmadi ve çok şükür sonrasında başka bir profla devam ettik ve bugundeyiz..ama İstanbul denince bir çiz eder içim o sokaklarin dili olsada anlatsa..çok şükür bugünüme geçti...ama şikayet edeceğim her yere şikayetimi verdim kanıt olarak konuşmalarımda vardı çünkü..başka birinin cani yanmasin yeterki...

Sende epey tatsız şeyler yaşamışsın canım. Düşündükçe aklıma geliyor bikeresin de yine annemi yatış vermesi gerekirken yanlışlıkla taburcu edip gecesine eve dönünce defalarca karışık oldu gelmeniz lazım öyle gönderemem sizi en azından imza atmanız lazım rızamla gidiyorum diye dedi. Sonra biz şikayet ettik tabi çok ciddi bi durumdu. Uyarı gitti sanırım ki özür vs diledi ama özürle olacak iş değildi tabi.
Rabbim kötü tecrübeler ettirmesin ne diyelim. Önce ona emanetiniz. İnşallah senin de bundan sonraki sürecin çok güzel geçer canım

Siz şikayet ederek doğrusunu yapmışsınız ama türkiyede biraz biz alıştık kanıksadık bazı şeyleri, biraz da uğraşmak istemedik canımızı sokakta bulmadık diye münakaşaya bile girmiyoruz trafikte insanlar birbirine baltayla saldırıyor maalesef burası yurtdışından çok uzak o anlamda çok şükür o dönemleri atlatmışsınız bence İstanbula bir şans daha verirsiniz çocuğunuzla beraber tatile gidersiniz belki

En son tedavimi yine İstanbul'da yaptım çok şükür o şekilde hamileyim önce kötü şeyler olması gerekiyor demek kı güzel şeyler sonra geliyor İstanbul bebesi bekledi geçen yıl hazirandan beri annesini çok şükür ki kavuştukhaftaya yine İstanbul'dayım bende de ne inat ama kötü tecrübeleri inadına iyiye çevirme gibi bir huyum var İstanbulu çok severim sık sık giderim ne güzel ki hamileligime de vesile oldu bir nevi

Bende alıp deneyeyim madem

Canım bende bursadayım benim haftam biraz ileri 14+6 bugün. Esentepe hastanesinde 2li test yaptırdım muayene ve kan tahlili için yanlış hatırlamıyorsam 785TL aldılar, bilgin olsun diye yazdım

Kızlar Selam gördük keseyi çok şükür bebek yok henüz. 6+1 olması gerekirken kesem 5 haftalık çıktı. Dr normal toparlar dedi ama benim canım çok sıkkın normal mi sizce yaşayan oldu mu böyle birsey Papatyamaviss 7.7 cm kese

Merhaba, ben de yeni aldım. Sarısını aldım o yeni çıkmış galiba içeriği daha doğalmış. İçeriğine bakınca zaten anlaşılıyor, yağ karışımı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…