- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bel ve kasık agrım mevcut kuzum ıkı gun dınlenırım sonra ıs devam ıyı olsunlar kuzucumÇok sevindim canım iyi olmanıza. Dinlenmek iyi gelir. Benim de biliyosun ciddi kasılmalarım vardı yaklaşık 10gündür progestan ve dinlenmeyle epey hafifledi. İnşallah içerde de durumlar iyidir
Cok sukur kuzum bende cok korktum gordum ya ıcıme sular serpıldı cok sukurCanım benim çok geçmiş olsun. Ben de korktum vallahi.. Güzelce dinlen. Çok sevindim bir şey olmamasına
Hoş geldin hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza inşallah İzmir'in neresindensinMerhabalar yeni üye oldum beni de gruba ekler misiniz.
Sat:04.01.2023
11+0 günlük
Tahmini doğum tarihi: 11 Ekim
Amin canım inşallah. Ağrılarınada lekeye de iyi gelecek iğne ve dinlenmek Allah izniyleBel ve kasık agrım mevcut kuzum ıkı gun dınlenırım sonra ıs devam ıyı olsunlar kuzucum
Amin inşallahHoş geldin hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza inşallah İzmir'in neresindensin
Çok şükür canım Allah ım esirgesin minnaklarımızıKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Ay çok şükür çok sevindim iyi olmanıza dinlen iyice canım yormamaya calıs kendınıKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Canim gecmis olsun iyi oldugunuza sevindimKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç doktor baya büyümüş bebişKızlar cok sukur ıyıyızOzeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum
Nerden anladınCanim gecmis olsun iyi oldugunuza sevindim
1 hafta alsaydin istirahatii iyice dinlenirdin
Bu arada bebis kiz gibi gorunuyo
Yok hayatım erken buluyor acıkcası ozeldı bu gıttıgımde 11+2 yim sata goreCinsiyet tahmini yapmadı mı hiç doktor baya büyümüş bebiş
Özel diye belkim söylemiştir dedim ya, ben de bu cumartesi gidicem 12+6 olacak inşallah, merak ediyorum tahmin eder mi acaba diye ☺Yok hayatım erken buluyor acıkcası ozeldı bu gıttıgımde 11+2 yim sata gore
Meslek sirri dermisimNerden anladın
Evet ama uzağız seninleAmin inşallahteşekkürler hoşbuldum, Karşıyaka’da yaşıyorum…sizde mi İzmirde yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?