2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hamilelikten dolayı bağırsak problemi (kabızlık) sorunu yaşayan var mı ?
Ben her sabah 3adet kuru kayısı veya 3adet kuru erik yiyiyorum üzerine bol su içiyorum çok şükür her gün saati belli denemeni tavsiye ederim zorlama kendini eğer ise yaramazsa mutlaka Dr konus

Kızlar dua edın bana sabah kalkınca bıanda fosurdadı pembeye de donuk gıbı kahve yoğunluklu doktora gıdıyorum dua edın
Canım benimde öyle sabah artarak gelmişti gece yatınca birikip geliyor olabilir. İyi haberlerle gel inşallah

Kızlar dua edın bana sabah kalkınca bıanda fosurdadı pembeye de donuk gıbı kahve yoğunluklu doktora gıdıyorum dua edın
Kuzum hiçbir şey yok eminim ki yorulduğun için oldu güzel haberler ver bize dua ediyorum sana tüm kalbimle

12+3'üm inanılmaz koku hassasiyetim ve iştahsızlığım var midem hala bulanıyor. Resmen açım bilenler beni de bir aydınlatsın ne zaman biteceek bulantı
Ben de sekizinci hafta ortasında kusmaya da başladım artık öyle kötü ki kabus resmen su içmekten korkuyorum ağzımın içi susuzluktan ve besinsizlikten yara oldu midemin bulanmadığı tek an yok oturup kusacağım anı bekliyorum banyoda
Giderek daha beter oluyor Prilam falan hikaye yine de almasam daha da kötü olacak belki diye alıyorum
Araştırıp duruyorum kimin bulantısı ne zaman geçmiş diye ama 12 de geçen çok fazla kişi de yok maalesef ortalama 14 çoğunluk 16 da kurtulmuş
12 de geçmeyenleri okudukça yıkıldım dün resmen. Allah sabır versin ama dün gece tek bir damla uyku uyumadım bulantı ve kusmadan. Hastaneye gidip uyutulmak istiyorum artık o dereceyim

Kızlar cok sukur ıyıyız Ozeldekı doktoruma gıttım , dogumu varmıs falan bekledik biraz,sonra baktı hemen. İğne yaptılar düşük önleyici , ilaç verdi ikigün istirahat verdı dınlenıcez Cok korktum

Eklentiler

• 009ECA38-7022-4BFC-9950-45A3A057B27B.webp
    39 KB · Görüntüleme: 90
Çoooook şükür kuzummm
Allah bir daha korkutmasın hiç güzel güzel dinlen şimdi

Ay çok sevindim kurban olurum daha çok minikler rabbim korusun bol bol dinlen canım

Maşallah çok şükür sen iki gün değil bu haftayı istirahatle gecir bence daha iyi olur.. Allahım nasıl güçlüler ya ne zorluklara rağmen nasıl korunup kollaniyorlar bin şükür bize de çok çok dikkat etmek kalıyor..çok sevindim

Ay çok sevindim kurban olurum daha çok minikler rabbim korusun bol bol dinlen canım

Oh maşallah, dikkat et kendine hadi geçmiş olsun.
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar korktum vallahı cok sukur ıyı Rabbım bebeklerımıze sağlık versın

Kızlar sümüksü akıntı yaşayan var mı? Sarı değil ama sarımsı gibi bir akıntı yaşıyorum. Koku yok, kaşıntı yok. Nasıl tarif edeceğimide bilemiyorum ama yumurta akı gibi değil tam bir sümük kıvamında işte.

Benimde biraz önce sağ kasigima bıçak saplanır gibi ağrı girdi belime ve bacağıma vurdu çok endişelendim şimdi hafifledi sanırım rahîm büyüdüğü için ne dersiniz?
Evet biraz dinlenince gecer

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim iyi olmanıza

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Dinlenmek iyi gelir. Benim de biliyosun ciddi kasılmalarım vardı yaklaşık 10gündür progestan ve dinlenmeyle epey hafifledi. İnşallah içerde de durumlar iyidir

Canım benim çok geçmiş olsun. Ben de korktum vallahi.. Güzelce dinlen. Çok sevindim bir şey olmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…