Kızlar ben de bi tahmin rica etsem ?ilki 6.hafta ikincisi bugünden
Ikinizinkide erkek gibi duruyoKızlar cinsiyet tahmini olan var mı ?
Ya teşekkürler nasip bakalımIkinizinkide erkek gibi duruyo
Kizlar benim soyledigime gonul baglamayin yinede
Tsh kaç ciktiKızlar perşembe kan vermiştim bugün sonuç için doktora gittim tiroid için endokrine git dedi. Bu ne anlama geliyor
Tiroitleriniz az ya da çok çalışıyor olabılır tsh değerinize göre anlaşılır , endokrin i de dahiliyenin daha özel alanlısı gibi düşünebilirsiniz değerlerinize bakıp gerek görürse ilaçla dengelerKızlar perşembe kan vermiştim bugün sonuç için doktora gittim tiroid için endokrine git dedi. Bu ne anlama geliyor
Tsh kaç cikti
Randevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuçTiroitleriniz az ya da çok çalışıyor olabılır tsh değerinize göre anlaşılır , endokrin i de dahiliyenin daha özel alanlısı gibi düşünebilirsiniz değerlerinize bakıp gerek görürse ilaçla dengeler
Ben türkiyedeyken endokrin için önce dahiliyeye gidiyorduk dahiliye endokrin e yönlendirip kayıt açınca randevu alabılıyorduk ama şuan nasıl bilmiyorum canım , yakın zamanda giden arkadaşlar var diye biliyorum bilgilendirirler mutlaka
Canım tsh sınırın altında ve ya üstündedir o yüzden yönlendirmiştir muhtemelen. ilaca gerek var mı yok mu endokrin bakar belki testi yeniler hemen korkma geçmiş olsunKızlar perşembe kan vermiştim bugün sonuç için doktora gittim tiroid için endokrine git dedi. Bu ne anlama geliyor
O zaman sistem hala değişmemiş , siz dahiliyeye gidince dahiliye doktoru da onay verirse size direkt ordan endokrin kaydı açacaklar o şekilde Randevu alabıleceksınız aslında değeriniz tam referans aralığında ve normal ama gebelikte acaba daha mı düşük isteniyor o konuda bilgim yok maalesefRandevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
Aslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.Canım tsh sınırın altında ve ya üstündedir o yüzden yönlendirmiştir muhtemelen. ilaca gerek var mı yok mu endokrin bakar belki testi yeniler hemen korkma geçmiş olsun
Bende anlamadım randevu alabilirsem baktıracağım inşallahO zaman sistem hala değişmemiş , siz dahiliyeye gidince dahiliye doktoru da onay verirse size direkt ordan endokrin kaydı açacaklar o şekilde Randevu alabıleceksınız aslında değeriniz tam referans aralığında ve normal ama gebelikte acaba daha mı düşük isteniyor o konuda bilgim yok maalesef
bende 2 haftadır var 7.hafta başladı 12 saatte bir gelen kahverengi akıntı,doktorum progestan verdi ilk hafta geçmedi günde 2 defa kullanmama rağmen,geçen hafta kontrole çağırdı ultrasonda kanama bölgesi görmedi,her şey yolunda yerleşme lekesi de olabilir dedi,ama lekelenmem geçmediği için kullanmaya devam ettim bu hafta tekrar kontrole gidicem sanki 2 gündür kayboldu gibi.Ben ayakta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum belki de ondan oldu çünkü ,evde halsizlikten zaten hep yattım.Progestan bi de feci uyutuyor yalnızAz once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklındebu donemlerde olan varmı boyle durumlar
aynı şeyleri ben de yaşıyorum,su da acı geliyor,çay da ,meyve dışında her şeyin tadı bir garip sanki ama bulantılarım azalmaya başladı koku hassasiyetim de,şimdi en azından lezzetli gelmese de karnım doyuyor.Benim bulantım son bi haftadır baya azaldı. Ama ağzımdaki o metalik acı tat asla geçmiyo yediklerimden 3dk sonra pişman oluyorum çünkü sanki dünyanın en acı şeyini yemiş gibi oluyo ağzım midem. Bende bu ne zaman geçecek merakla bekliyorum hergün uyanıyorum her gün aynı acılıkkk
benim bulantılarıma soğuk süt ve ayran iyi geliyor,ilaçsız idare etmeye çalışıyorum,belki size de iyi gelir.Ben de sekizinci hafta ortasında kusmaya da başladım artık öyle kötü ki kabus resmen su içmekten korkuyorum ağzımın içi susuzluktan ve besinsizlikten yara oldu midemin bulanmadığı tek an yok oturup kusacağım anı bekliyorum banyoda
Giderek daha beter oluyor Prilam falan hikaye yine de almasam daha da kötü olacak belki diye alıyorum
Araştırıp duruyorum kimin bulantısı ne zaman geçmiş diye ama 12 de geçen çok fazla kişi de yok maalesef ortalama 14 çoğunluk 16 da kurtulmuş
12 de geçmeyenleri okudukça yıkıldım dün resmen. Allah sabır versin ama dün gece tek bir damla uyku uyumadım bulantı ve kusmadan. Hastaneye gidip uyutulmak istiyorum artık o dereceyim
biiri sizden habersiz koltupun bir köşesine bıcak diğer köşesine makas koyuyor sen hangi tarafa üzerine oturursan bebeğin cinsiyeti o oluyor derler. Biz annemle eğlencesine yaptık.Bıçağa nasıl oturuluyor ne için yapılıyor benimde aydinlatirmisiniz hamis arkadaşlarım
Merhaba benim çok fazlaydı ilaçlarım değişti demir ilacı ve i mom eklendi şuan kabızlık geçti bende normal yapıyor. Yemektne 2 saat sonra demir ilacını alıyorum.Hamilelikten dolayı bağırsak problemi (kabızlık) sorunu yaşayan var mı ?
HANGİSİ ERKEK KIZ OLUYOR. SENİN NE ÇIKTI CANIM :)Tabi ki
biiri sizden habersiz koltupun bir köşesine bıcak diğer köşesine makas koyuyor sen hangi tarafa üzerine oturursan bebeğin cinsiyeti o oluyor derler. Biz annemle eğlencesine yaptık.
Meyve de aynı. Tatlı bile yesem 5dk sonra o kötü tat hep yerinde :)aynı şeyleri ben de yaşıyorum,su da acı geliyor,çay da ,meyve dışında her şeyin tadı bir garip sanki ama bulantılarım azalmaya başladı koku hassasiyetim de,şimdi en azından lezzetli gelmese de karnım doyuyor.
Ben kesenin sekline bakarak yorum yaptimYa teşekkürler nasip bakalımdoktor bi şey gösterdi bu ne bilmiyorum dedi biz eşimle biraz pipi gibi gördük ama bakalım çok sağol
Ah kızlar bizim bu her şeyden endişelenme halimiz ne olacak
Gebeliğimi öğrendiğimden beri gaz-kabızlık sorunu yaşıyorum. 2 gündür gaz sorunum yok, bir şey mi oldu acaba moduna girdimgöğüs hassasiyetim zaten azalmıştı ama bir yerlerinde hassasiyet kalmış mı diye bayağı yoğurdum bugün kendimi ( azıcık kalmış bu arada :d )
Bir yanım saçmalama her belirti sonsuza kadar sürmeyecek tabii ki diyor, bir yanım neden belirti azaldı diyor. Hamilelik cidden ne zormuş ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?