2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar perşembe kan vermiştim bugün sonuç için doktora gittim tiroid için endokrine git dedi. Bu ne anlama geliyor

Kızlar perşembe kan vermiştim bugün sonuç için doktora gittim tiroid için endokrine git dedi. Bu ne anlama geliyor
Tiroitleriniz az ya da çok çalışıyor olabılır tsh değerinize göre anlaşılır , endokrin i de dahiliyenin daha özel alanlısı gibi düşünebilirsiniz değerlerinize bakıp gerek görürse ilaçla dengeler
Ben türkiyedeyken endokrin için önce dahiliyeye gidiyorduk dahiliye endokrin e yönlendirip kayıt açınca randevu alabılıyorduk ama şuan nasıl bilmiyorum canım , yakın zamanda giden arkadaşlar var diye biliyorum bilgilendirirler mutlaka

Randevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç

Canım tsh sınırın altında ve ya üstündedir o yüzden yönlendirmiştir muhtemelen. ilaca gerek var mı yok mu endokrin bakar belki testi yeniler hemen korkma geçmiş olsun

Randevu almaya çalışınca vermiyor dahiliyeye gitmem gerekiyormuş. 2.05 çıkmış sonuç
O zaman sistem hala değişmemiş , siz dahiliyeye gidince dahiliye doktoru da onay verirse size direkt ordan endokrin kaydı açacaklar o şekilde Randevu alabıleceksınız aslında değeriniz tam referans aralığında ve normal ama gebelikte acaba daha mı düşük isteniyor o konuda bilgim yok maalesef

Canım tsh sınırın altında ve ya üstündedir o yüzden yönlendirmiştir muhtemelen. ilaca gerek var mı yok mu endokrin bakar belki testi yeniler hemen korkma geçmiş olsun
Aslında e nabızda normal yazıyordu. Randevu bulmak zor oluyor devlette. Bir de detaylı bilgi vermiyorlar hiç.

Bende anlamadım randevu alabilirsem baktıracağım inşallah

Az once yatmadan yıne gordum akıntı kahve seklınde bu donemlerde olan varmı boyle durumlar
bende 2 haftadır var 7.hafta başladı 12 saatte bir gelen kahverengi akıntı,doktorum progestan verdi ilk hafta geçmedi günde 2 defa kullanmama rağmen,geçen hafta kontrole çağırdı ultrasonda kanama bölgesi görmedi,her şey yolunda yerleşme lekesi de olabilir dedi,ama lekelenmem geçmediği için kullanmaya devam ettim bu hafta tekrar kontrole gidicem sanki 2 gündür kayboldu gibi.Ben ayakta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum belki de ondan oldu çünkü ,evde halsizlikten zaten hep yattım.Progestan bi de feci uyutuyor yalnız Daha öncesinde bir düşüğüm olduğu için önlem alma amaçlı devam ediyorum ben biraz da.İçimiz rahat olsun en azından

aynı şeyleri ben de yaşıyorum,su da acı geliyor,çay da ,meyve dışında her şeyin tadı bir garip sanki ama bulantılarım azalmaya başladı koku hassasiyetim de,şimdi en azından lezzetli gelmese de karnım doyuyor.

benim bulantılarıma soğuk süt ve ayran iyi geliyor,ilaçsız idare etmeye çalışıyorum,belki size de iyi gelir.

Tabi ki
Bıçağa nasıl oturuluyor ne için yapılıyor benimde aydinlatirmisiniz hamis arkadaşlarım
biiri sizden habersiz koltupun bir köşesine bıcak diğer köşesine makas koyuyor sen hangi tarafa üzerine oturursan bebeğin cinsiyeti o oluyor derler. Biz annemle eğlencesine yaptık.

Hamilelikten dolayı bağırsak problemi (kabızlık) sorunu yaşayan var mı ?
Merhaba benim çok fazlaydı ilaçlarım değişti demir ilacı ve i mom eklendi şuan kabızlık geçti bende normal yapıyor. Yemektne 2 saat sonra demir ilacını alıyorum.

Meyve de aynı. Tatlı bile yesem 5dk sonra o kötü tat hep yerinde :)
Sabah uyanınca açken güzeldim bgn yiyince yine başladı. Her hafta başka başka şeyler oluyo ne garip şeymiş hamilelik

Merhaba benimde aynı canım bazen kasıklarımda çok belirgin seyrelme oluyordu çekilme gibi bi kaç gündür olmuyor acayip korkuyorum kabızlığım gitti yerine gaz dolu karnım çıktı gögüslerim aynı hala acıyorlar insan çok korkuyor burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlarımızın yaşadıklarınımı yaşıyorum diyip morellim bozuluyor herşey Allahtan ama insan sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. Rabbim nerede ne dileği varsa kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…