İlacı bırakınca nasıl olacak haber ver canım bana da mutlaka merak ediyorum o geçiş sürecinitabi canım benim de öyle ben de asla tamamen kesmedi. Ha kusuyordum kusturmadı. Ama bulantım hep devam etti ilaca rağmen. Amaaa son bu haftada sanki bulantımda azaldı. Acaba dedim. Acaba cidden 12. Haftadan sonra azalıyor mukendimi ilaçsız denemek istiyorum not 13. Haftadayım
Bir sorun çıkmışmıydı benim birkaç değer yüksek onu öğrenmek istiyorumBen yaptırdım gebeliğin başında
benim pozitif cikmis hepsi acaba enfeksiuonu geciriyorum belkideBenim de öyle maalesef o tahlil yüzünden psikolojim bozuldu ama orda 2 değer var biri önce geçirilmiş diğeri şuan geçirilen i gösteriyor bende içim rahat etmedi hala haftaya hepsini sorcam
Ay dimi ya sanki su değil de Allah affetsin zehiray bana da kokuyor ben de markasını değiştirdim ama aynı yani,içine salatalık atıp içiyorum,bazen limon öyle aromasını değiştiriyorum veya taze zencefil,böyle böyle içiyorum mecbur
Kuzum benim tsh 3,61 bana ilaç kullandırıyorlar bir aydır Avrupa da sistem farklı mı acaba?Bende kan ve idrar tahlil sonuclarimi aldim bugun
Tsh 3,37 ki bu normal bi deger fakat
T4 11 buda hafif dusuk oldugunu gosterir
Diger sonuclarima bakilirsa kan degerlerim az bise sinirin altinda . Belki demir vitamini verir.
Yorgunlugumuda Bu ikisine bagliyorum
Haftaya gidince ogrenirim artik
EveeetYaaaa bir kız daha mı
Nerdeyse hiç olmadı ya bende. Altıncı hafta civarı midem yanıyordu çok aç kalınca. Bir de kocam kokuyordu allah affetsinNe zaman kesildi belirtiler
Canım detaylı bakıldı ense kalınlığı, burun kemiği, iç organlar, gebelik sıvısı hepsine bakıldı bir de ikili tarama için kan verdim haftaya çıkacak. Ama 20-24 hafta arası bir detaylı daha yapılacakSelamlar kızlar, detaylı yaptıran arkadaş erken yaptırmamış mı. Detaylı dediği detaylı değil mi aslında kafam karıştı.
Grubun tahminler çoğunluk kız olarak gidiyor şuan. Ay hepimizin gönlünde ki olsun inşallah. Herkesler havalara uçsun sevinçten
Yaaa teşekkürler bakalım tutacak mıerkek :)
şanslı olanlardan sanırım kilo bende aldım. Birde benim bulanmıyor kusmadım. Sanırım ondan :)Siz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya
Çünkü bulantı kusma ve tiksinmekSiz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya
hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorumSiz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya
benn naptım carsambaya kontrol randevusu olussturdum doktor kovmaz ınsallahDoktor kontrolünde söyleyin rhogam olacaksınız gebelikte başka bir şey yapılmasına gerek yok
herkese soylıcem carsamba gunune randevu aldımBugün kontrolü olan arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarla gelmiştircinsiyet merakından bende kıvranıyorum
askım asıl bahsettıgın detaylı organ taraması 20-24 haftalar arası bakılır organların gelısımı o haftalarda daha ızlenebılır boyutta olduğundan , arkadasımıza genel bır tarama yapılmıs farklı bırsey :)Selamlar kızlar, detaylı yaptıran arkadaş erken yaptırmamış mı. Detaylı dediği detaylı değil mi aslında kafam karıştı.
Grubun tahminler çoğunluk kız olarak gidiyor şuan. Ay hepimizin gönlünde ki olsun inşallah. Herkesler havalara uçsun sevinçten
bana doktor 15 inde gel ikiliyide yaparız dedi. 12-13haftalık oluyor. uygun sanırım hiç bilmiyorum :)bende 10+1 im :) ikilinin randevusunu yarın alıcam 17-18-19 nisan gibi uygun sanırım dimi 13 hafta oluyor
Canim 0,27 ile 4,20 arasi normal kabul ediliyo ama hamilelerde yanlis hatirlamiyosam 2,50 uzeri ilac veriliyodu . Ikincide oyle denilmisti sankiKuzum benim tsh 3,61 bana ilaç kullandırıyorlar bir aydır Avrupa da sistem farklı mı acaba?
2,5 ustu riskli kuzum evetCanim 0,27 ile 4,20 arasi normal kabul ediliyo ama hamilelerde yanlis hatirlamiyosam 2,50 uzeri ilac veriliyodu . Ikincide oyle denilmisti sanki
Haftaya gittigimde gorucem bakalim
Kaç.olacaksin ay çok heyecanlıbenn naptım carsambaya kontrol randevusu olussturdum doktor kovmaz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?