2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İlacı bırakınca nasıl olacak haber ver canım bana da mutlaka merak ediyorum o geçiş sürecini
Yazın bana anlatın mide bulantım geçti hayat ne güzel kuşlar uçuyor dünya dönüyor filan diyin ya ne kadar duysam da daha çok duyasım var zaman geçmiyor böyle of dertli başımmm

Benim de öyle maalesef o tahlil yüzünden psikolojim bozuldu ama orda 2 değer var biri önce geçirilmiş diğeri şuan geçirilen i gösteriyor bende içim rahat etmedi hala haftaya hepsini sorcam
benim pozitif cikmis hepsi acaba enfeksiuonu geciriyorum belkide

ay bana da kokuyor ben de markasını değiştirdim ama aynı yani,içine salatalık atıp içiyorum,bazen limon öyle aromasını değiştiriyorum veya taze zencefil,böyle böyle içiyorum mecbur
Ay dimi ya sanki su değil de Allah affetsin zehir
Bana tadı da böyle apacı geliyor ağzımda zaten hiç geçmeyen acı bir tat var su içince ikiye katlanıyor
Bana suya bir şey atmak da yaramadı biraz maden suyuna bol limon sıkmak işe yarıyor gibi akşamları yemekten sonra çıkarmamak için onu yudum yudum içerek idare etmeye çalışıyorum hem de kurumuş bünyeme azıcık su giriyor

Bende kan ve idrar tahlil sonuclarimi aldim bugun
Tsh 3,37 ki bu normal bi deger fakat
T4 11 buda hafif dusuk oldugunu gosterir

Diger sonuclarima bakilirsa kan degerlerim az bise sinirin altinda . Belki demir vitamini verir.

Yorgunlugumuda Bu ikisine bagliyorum
Haftaya gidince ogrenirim artik

Kuzum benim tsh 3,61 bana ilaç kullandırıyorlar bir aydır Avrupa da sistem farklı mı acaba?

Canım detaylı bakıldı ense kalınlığı, burun kemiği, iç organlar, gebelik sıvısı hepsine bakıldı bir de ikili tarama için kan verdim haftaya çıkacak. Ama 20-24 hafta arası bir detaylı daha yapılacak

Siz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya
hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorum tatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım

askım asıl bahsettıgın detaylı organ taraması 20-24 haftalar arası bakılır organların gelısımı o haftalarda daha ızlenebılır boyutta olduğundan , arkadasımıza genel bır tarama yapılmıs farklı bırsey :)

Kuzum benim tsh 3,61 bana ilaç kullandırıyorlar bir aydır Avrupa da sistem farklı mı acaba?
Canim 0,27 ile 4,20 arasi normal kabul ediliyo ama hamilelerde yanlis hatirlamiyosam 2,50 uzeri ilac veriliyodu . Ikincide oyle denilmisti sanki
Haftaya gittigimde gorucem bakalim

Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…