şanslı olanlardan sanırım kilo bende aldım. Birde benim bulanmıyor kusmadım. Sanırım ondan :)
Çünkü bulantı kusma ve tiksinmek
hıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorumtatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım
ultrasona gore soyluyorum 13+2 normalde 12+4 oluyor ama pazartesı 12+0 cıktı :) şansımı denerım olmazsa artık devleteKaç.olacaksin ay çok heyecanlı
Aaa hayırlı olsun.Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim
malum soru gelıyor ben ne dedımKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
boylesı daha guzel emın ol aldıgın kılolara da takılma verılıyor :)Ben her şeyi yiyorum.
Sürekli bir şeyler yemek geliyor içimden
Aa öyle mi. Bende sadece ikili için kan verdim ensesine baktı burun kemiğine acaba bende de baktı da söylemedi mi herşey normal olunca. Kan sonucun çıktımı canım bende sonuç bekliyorum meraklaCanım detaylı bakıldı ense kalınlığı, burun kemiği, iç organlar, gebelik sıvısı hepsine bakıldı bir de ikili tarama için kan verdim haftaya çıkacak. Ama 20-24 hafta arası bir detaylı daha yapılacak
Hadi gözünüz aydın canımKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
Dogru hatirliyorum demekki :)2,5 ustu riskli kuzum evet
Fetal dna olduğu için sonuç kesin canımAaa hayırlı olsun.
Diğer arkadaşların değişebilir ama sizin cinsiyet kesin öyleyse
Kız mı istiyordunuz ?
Kız demiştin ama senin dışında çevremde de kim baksa kız diyordu süpriz yaptı ufaklıkmalum soru gelıyor ben ne dedım
Hayırlı olsun kuzum ne guzel erkenden öğrendınız ya :)
Hadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olursus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdımhıcbırfıkrım yok suan an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım bakalım devamı nasıl gelecek almalara ne zaman baslıcam suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum
Canım bu kadar az yemeye yine iyi yani daha fazla bile verebilirdin inşallah artık bulantılar geçer de düzenli yiyebilirsinhıc bısey yemıyorum kı tost makarna peynır zeytın patates o kadar onlarıda cok yıyemıyorumtatlı yuzde95 yok hayatımda bırkez tam cıkolata yedım bıskuvı vs de yıyemıyorum serbetlı tatlı yıyemıyorum muhallebı olursa bıraz ıkı uc kasık. abur cuburum sıfırlandı nerdeyse kı normalde yerım tatlı cok yerım yerdım yıyemıyorum dıye gıdıyor yanı simit susamlı olan hıcbıseyı yıyemıyorum sulu yemek yıyemıyorum et tavuk yıyemıyorum şimdi kendinle kıyasla nasıl vermısım
anam ben sokKız demiştin ama senin dışında çevremde de kim baksa kız diyordu süpriz yaptı ufaklık
Çok tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahKızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür
anam ben sok
kılo az alsakta gobus buyuyup asagı dogru baskı yapacagı ıcın yınede paytaklaşırız yaa ama tatlı oluyor bosverHadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olur
yedıklerımde karbonhıdrat hep o bıraz ayakta tutmus olabılır vıtamın degerlerıme cok yansımaz ınsallah :)Canım bu kadar az yemeye yine iyi yani daha fazla bile verebilirdin inşallah artık bulantılar geçer de düzenli yiyebilirsin
%50 şans benımde var ama aa deme oyleYelkenleri indirmeyelim yüzde 50 şansım var
Haftaya çıkacak canım heyecanla bekliyorumAa öyle mi. Bende sadece ikili için kan verdim ensesine baktı burun kemiğine acaba bende de baktı da söylemedi mi herşey normal olunca. Kan sonucun çıktımı canım bende sonuç bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?