2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
şanslı olanlardan sanırım kilo bende aldım. Birde benim bulanmıyor kusmadım. Sanırım ondan :)

Çünkü bulantı kusma ve tiksinmek

Ben her şeyi yiyorum.
Sürekli bir şeyler yemek geliyor içimden

Aaa hayırlı olsun.
Diğer arkadaşların değişebilir ama sizin cinsiyet kesin öyleyse
Kız mı istiyordunuz ?

malum soru gelıyor ben ne dedım
Hayırlı olsun kuzum ne guzel erkenden öğrendınız ya :)

Aa öyle mi. Bende sadece ikili için kan verdim ensesine baktı burun kemiğine acaba bende de baktı da söylemedi mi herşey normal olunca. Kan sonucun çıktımı canım bende sonuç bekliyorum merakla

Hadi gözünüz aydın canım
Ben erkek olursa Ömer Aslan ve ya Ömer Alp düşünüyorum. Fikir olsun sana da. Öyle yeni nesil isimlerden pek hoşlanmıyorum

Aaa hayırlı olsun.
Diğer arkadaşların değişebilir ama sizin cinsiyet kesin öyleyse
Kız mı istiyordunuz ?
Fetal dna olduğu için sonuç kesin canım
Kız erkek farketmezdi bizim için ama içimde hep kız olacakmış hissi vardı. Burada ultrason fotosu yorumlattığımda da kız denildi bir de bu instada cinsiyet bakan sayfa da kız demişti o yüzden ben kesin kızmış gibi dolaştım hep:))

Hadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olur

Canım bu kadar az yemeye yine iyi yani daha fazla bile verebilirdin inşallah artık bulantılar geçer de düzenli yiyebilirsin

Çok tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah Biz kız olursa Defne erkek olursa Deniz düşünüyoruz

Hadi bakalım sen vermişsin bende 200 gr almışım inşallah çok şişmem temmuz ağustos sıcağında paytak paytak yürümek çok zor olur
kılo az alsakta gobus buyuyup asagı dogru baskı yapacagı ıcın yınede paytaklaşırız yaa ama tatlı oluyor bosver

Aa öyle mi. Bende sadece ikili için kan verdim ensesine baktı burun kemiğine acaba bende de baktı da söylemedi mi herşey normal olunca. Kan sonucun çıktımı canım bende sonuç bekliyorum merakla
Haftaya çıkacak canım heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…