- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İ mom kullanıyırum ben canım
Ben diafol ve omega kullanıyorum canım yarınki kontrolde multivitamine geçecek
2.trimesterda folik asit bırakılıyormuş
Genel i mom kullanıyor sanırım teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. Trimestir da çoğu doktor kan değerlerinde kayıp yaşamadan depolar dolu kalsın diye başlıyor genelde kan ilacı eksiklik yoksa ihtiyacın en çok arttığı 4. Ay sonu dönemde başlıyor. Bende kullanacağım folik asiti bırakacağım ne alsam kararsız kaldım sadeceHiçbi şey kullanmıyorum folik asit kullanıyordum sadece ama onu da doktorum bıraktırdı dün içmedim. Kan testlerinde vitamin eksikliği olduğu için mi verdi doktorun canım
Maşallah canım.gozunuz aydın olsunMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
15 haftada netleşir benceMaşallah
12+4 de erkek olsa demek bende de gösterirdi benim de kız olabilir dediğin de 12+6dı. Şimdi 13+2.
Valla canım gerek yok hiç kafana takma olumsuz bişey varsa şayetYaptıranlar pişman mesela ben
Ayyy maşallah benim de çarşamba günü randevum belli olurmu ki yakın tarihlerimiz seninle
Bende düşünmüyorum takıntılı bir halim olur kendimi tanıyorum birşey çıkarsa da doguracagimagöre yaptırmayacağım kuzum allah sağlıkla dünyayı getirmemizi nasip etsin inşallah hepimizeİki tarama testi yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen varmı.
Kesin tanı olsa neyse yanılma payı yüksek ya bilmiyorum bende down göze alinabilir ama diğer trizomi 18 göze alinamayacak bir süreç ultrason da bazen geç fark edilebiliyor da o yüzden herkesin kendi kararı bir.cok kişi düzenli gidiyor kontrollerine Allaha emanet hepsi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalimBende düşünmüyorum takıntılı bir halim olur kendimi tanıyorum birşey çıkarsa da doguracagimagöre yaptırmayacağım kuzum allah sağlıkla dünyayı getirmemizi nasip etsin inşallah hepimize
sağlıkla gelsin inş
İnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemenHeyecan stres herşey var, hiç ağrımayan kasığım ağrıyor bugünİnşallah sabah güzel haberlerimizi yazarız buraya canım
Bize de yaz hemenİnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen
Bidaha kontrol 16.haftamda inşallah netleşir diye umuyorum15 haftada netleşir bence
Bence de bence deBidaha kontrol 16.haftamda inşallah netleşir diye umuyorum
Tabiki hemen yazarımBize de yaz hemen
Benim ki folik asiti biraktirdi. Decavit ve kan ilacins baslatti.Genel i mom kullanıyor sanırım teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. Trimestir da çoğu doktor kan değerlerinde kayıp yaşamadan depolar dolu kalsın diye başlıyor genelde kan ilacı eksiklik yoksa ihtiyacın en çok arttığı 4. Ay sonu dönemde başlıyor. Bende kullanacağım folik asiti bırakacağım ne alsam kararsız kaldım sadece
Cok merak ederiz bekliyoruzTabiki hemen yazarım
Benim 09:45 şimdi gidiyorum nerdeyse hiç uyuyamadım gece meraktan, doktora gideceğim günler sabahları midem bulanıyor bi de kesin psikolojik. Bana dua edinnn iyi haberlerle döneyimİnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen
Evet benimde sira beklerken kalbim agzimdan cikcak gibi oluyorBenim 09:45 şimdi gidiyorum nerdeyse hiç uyuyamadım gece meraktan, doktora gideceğim günler sabahları midem bulanıyor bi de kesin psikolojik. Bana dua edinnn iyi haberlerle döneyim
AynıEvet benimde sira beklerken kalbim agzimdan cikcak gibi oluyor
Aynen aynen hadi bakalim hayrli haberlerle gelAynı
Ultrasona yatıyorum sanki koşarak gelmişim nefes nefese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?