2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İ mom kullanıyırum ben canım

Ben diafol ve omega kullanıyorum canım yarınki kontrolde multivitamine geçecek
2.trimesterda folik asit bırakılıyormuş

Hiçbi şey kullanmıyorum folik asit kullanıyordum sadece ama onu da doktorum bıraktırdı dün içmedim. Kan testlerinde vitamin eksikliği olduğu için mi verdi doktorun canım
Genel i mom kullanıyor sanırım teşekkür ediyorum cevaplar için. 2. Trimestir da çoğu doktor kan değerlerinde kayıp yaşamadan depolar dolu kalsın diye başlıyor genelde kan ilacı eksiklik yoksa ihtiyacın en çok arttığı 4. Ay sonu dönemde başlıyor. Bende kullanacağım folik asiti bırakacağım ne alsam kararsız kaldım sadece

İki tarama testi yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen varmı.
Bende düşünmüyorum takıntılı bir halim olur kendimi tanıyorum birşey çıkarsa da doguracagimagöre yaptırmayacağım kuzum allah sağlıkla dünyayı getirmemizi nasip etsin inşallah hepimize

Bende düşünmüyorum takıntılı bir halim olur kendimi tanıyorum birşey çıkarsa da doguracagimagöre yaptırmayacağım kuzum allah sağlıkla dünyayı getirmemizi nasip etsin inşallah hepimize
Kesin tanı olsa neyse yanılma payı yüksek ya bilmiyorum bende down göze alinabilir ama diğer trizomi 18 göze alinamayacak bir süreç ultrason da bazen geç fark edilebiliyor da o yüzden herkesin kendi kararı bir.cok kişi düzenli gidiyor kontrollerine Allaha emanet hepsi inşallah sağlıcakla kucağımıza alalim

Herkese iyi akşamlar tatlış anneler
Bugün doktor randevumuz vardı benden kan almamışlardı daha önce tiroid vs için 7 tüp kan verdim
Minnoşum büyümüş 10hafta 5 günlük
İlk başta elini ayağını oynattı sonra kalp atışını dinledik şükür
Cinsiyetini çok merak ediyorum dedim istersen genetik testi yapabilirsin 2 haftaya çıkar dedi
Bende negatif bir durumda kafama çok takacağımı söyledim birde hiç bir müdahale olamayacağı için strese girmek istemiyorum dedim yani genetik rahatsızlığı varmı diye test yaptırmayıp cinsiyeti için bi dahaki randevumu bekleyeceğim bayramdan sonra giderim inş
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize kızlar gerçekten şu ramazan günlerinde birbirimizede dua edelim

Heyecan stres herşey var, hiç ağrımayan kasığım ağrıyor bugün İnşallah sabah güzel haberlerimizi yazarız buraya canım
İnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen

Benim ki folik asiti biraktirdi. Decavit ve kan ilacins baslatti.

İnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen
Benim 09:45 şimdi gidiyorum nerdeyse hiç uyuyamadım gece meraktan, doktora gideceğim günler sabahları midem bulanıyor bi de kesin psikolojik. Bana dua edinnn iyi haberlerle döneyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…