2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
çok teşekkür ederimm :)
çoğunlukla panikleyip buraya yazıyorum ve herseferinde rahatlatıyorsunuz
benimde her hafta gidip kontrol olasım var içten içe ama allahtan doktorum o yüzü vermiyor
ay benım ozelde gıttıgımde kovabılır valla ama carsamba gıdıcem kontrol muayenesıne belkı bakar oglumda 13.hafta bakarız dedı ama gostermemıstı azıcık yalan atıp oglumda 13.haftada soyledınız ama dıcıımm 5 sene gecmıs ustunden hatırlamaz

Gebelikte folat yüksekliği de zararlı diye biliyorum yüksek dozlarda folik asit verilmiyor genelde 400-600 mcg oluyor sizin iki takviyede ne kadar folik asit var bir de demir takviyesi demir baya düşük ise 12.haftada normalse 16.haftada başlanıyor 16.haftadan önce bulantı oluyor çoğu gebede demir takviyesi de bulantı yapıyor o yüzden çok gerekli değilse 16.haftada başlanıyor diye biliyorum

Benim doktorum da özelde yaşadığım yerde tercih ve talep edilen iyi bir doktor.
Aynı senin doktorun gibi bence riskli bir durum yoksa eğer olması gereken de bu zaten çok ayrıntıcı bir doktor olursa bende stres olurdum.
Vitamin 4.haftada diafol verdi.12.haftada multivitamine başlayacağız dedi.Demir şu an gerek yok 16.haftada başlarız mideni yormayalım dedi.Benim ilk ay kabızlığı oldu şimdi ara ara devam ediyor burda sormuştum freejourney bi probiyotik saşe önermişti onu aldım kontrolde doktora sordum kullanma etkisini bilmiyoruz sonuçta sabahları ekmeğe doğal zeytinyağı banıp ye kuru kayısı kuru incir ye dedi.
Adam doğalcı yani
Ben keseyi gördüğüm hafta sordum cinsel ilişkide kısıtlama var mı hayır yok normal hayatına devam edebilirsin dedi.
Hemşireyim 24 saat nöbet tutuyorum ilk trimesterda sorun olur mu dedim çok yorulunca arada dinleniyorsan sorun olmaz dedi sonraki kontrolde nöbetlerde ve nöbetlerden sonra çok ağrım oluyor dedim kanaman yoksa dinlenince geçiyorsa bir şey olmaz dedi.
Kısacası adam çok rahat ama ona da güveniyorum hamile olduğumu bilen arkadaşlarım hiç hamile gibi değilsin diyor.Çok şükür dr riskli bir durum yok diyor benim de aşırı fazla bir belirtim yok kendimi iyi hissediyorum o yüzden normal hayatıma devam ediyorum

Son düzenleme:
Yok kizlar ben bu vitaminleri birakiyorum
Gecen hafta 4gun ishal oldum
O sirada vitaminleri biraktim duzeldi
2 gundur tekrar aliyorum yine ishal oldum
Basladigima pisman oldum , emin degildim ondanmi kaynaklaniyo degilmi diye tamam karar verdim ondan kaynaklaniyo

Ayyy maşallah canım sağlıkla kucağına al bebişler birer birer cinsiyetlerini belli etmeye başladı
Çok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…