İmom kullanıyorum benKızlar canlar hangi multivitaminleri kullaniyorsunuz
ay benım ozelde gıttıgımde kovabılır vallaçok teşekkür ederimm :)
çoğunlukla panikleyip buraya yazıyorumve herseferinde rahatlatıyorsunuz
benimde her hafta gidip kontrol olasım var içten içeama allahtan doktorum o yüzü vermiyor
Bol bol dua hayatım.. Hamilelerin duaları kabul olur derlerKızlaarr ikili kan sonucum temiz geldi dileyin benden ne dilerseniz
O her daim hepimiz için. Hepimize güzel günlerini güzel haberlerini almak nasip olsunBol bol dua hayatım.. Hamilelerin duaları kabul olur derler
Evet canım diafolü dr önerdi omega 3 kendim aldım ikisi de takviye olduğu için devlet karşılamıyorhanim
canim vitaminleri ozel olarakmi aldin
Gebelikte folat yüksekliği de zararlı diye biliyorum yüksek dozlarda folik asit verilmiyor genelde 400-600 mcg oluyor sizin iki takviyede ne kadar folik asit var bir de demir takviyesi demir baya düşük ise 12.haftada normalse 16.haftada başlanıyor 16.haftadan önce bulantı oluyor çoğu gebede demir takviyesi de bulantı yapıyor o yüzden çok gerekli değilse 16.haftada başlanıyor diye biliyorumBenim doktor imom harici birde demir hapı yazdı ondada folik asit var. Ben çok yüksek doz olmuyor mu dedim hayır dedi. Yani hem imom içinde folik asit var hem demirde. Acaba benim doktor da mı sıkıntı var? Genel olarak kimler nasıl kullqnıyor yazarsanız sevinirim.
buradaki yorumlardan sonra hep kendi doktorumu sorguluyorum acaba gereken yapılmıyor mu diye :/
ben sadece folik asit kullanıyorum. onun dışında kendi kendime gebelik öncesi kullanmaya başladığım kapsül ruşeym yağı var bitkisel vitamin. istersen kullanmaya devam edebilirsin bir zararı olmaz dedi.
ilk gebelik öğrendiğimde aile hekimi tüm kan tahlillerini yapmıştı o sonuçlara baktı onun dışında tekrar bir kan verme durumu olmadı.
geçen yıl 5. haftada düşük yaşadım o zaman ki doktor 5 haftada 3 kere çağırdı tahlilde tahlil kanda kan. yok kese görelim yok haftaya gel yolk görelim 2 gün sonra gel kalp görelim, göremedik 3 gün sonra gel gibi gibi..
şimdi bir geçen seneye bakıyorum bir bu seneye. geçen sene sanırım özel hastane kazıklanması yaşamışım. düşmesi bile beklenmeden kürtaja alınmıştım. kanamam bile yoktu. halbuku gebeliğin başındaki düşüklerde önce kendi kendine düşmesi beklenirmiş bilmiyordum
şimdiki doktorumsa hamileliğin doğal bir süreç olduğunu, normal hayatıma devam etmemi bir aksilik olmadığı sürece ilk aşamalar ayda bir gelmemin yeterli olacağını söylüyor. (tabi ne yiyip ne yememem gerektiği konusunda uyardı) yine özel hastane bu arada.
arada kafam karışıyor ihmal ediliyorum gibi geliyor. sonra düşünüyorum evet doğal bir süreç sorun yoksa adam ekstra napsın ki diyorum..
hormonlar ve kafa karışıklığı çok zor :)
Sağlıkla gelsin yakışıklıMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Ayyy maşallah canım sağlıkla kucağına alMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Evet 12+4 olarak ileriden gidiyor biraz sağlıklı olsunda hayırlısı olsun inşallah.Sağlıkla gelsin yakışıklı
seninle de aynı günlerdeyiz sanırım.
Hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Sağlıkla gelsin yakışıklı
seninle de aynı günlerdeyiz sanırım.
Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunSağlıkla gelsin inşallah
Çok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.Ayyy maşallah canım sağlıkla kucağına albebişler birer birer cinsiyetlerini belli etmeye başladı
Az kaldı göz açıp kapatıncaya kadar bizimle olacak bebişlerimizÇok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?