MaşallahEvet 12+4 olarak ileriden gidiyor biraz sağlıklı olsunda hayırlısı olsun inşallah.
Aynen öyle erkek kolay tespit ediliyor çünkü bariz ortada belli. Sağlıkla gelsinler.Maşallah
12+4 de erkek olsa demek bende de gösterirdi benim de kız olabilir dediğin de 12+6dı. Şimdi 13+2.
Amin inşallah sağlıkla gelsinler kucaklarımıza.Az kaldı göz açıp kapatıncaya kadar bizimle olacak bebişlerimiz
Amiin canım amin. Hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah sonra da kucağımızaAynen öyle erkek kolay tespit ediliyor çünkü bariz ortada belli. Sağlıkla gelsinler.
Bende yaptırmadım saçma buluyorumİki tarama testi yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen varmı.
Sağlıkla gelsin erkeğimizMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Bugun kac haftalık cıktın kuzum yam bende carsamba gıdıcem ayy ve ben ne yorum yaptım sanaaMerhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Ben yaptırmadımİki tarama testi yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen varmı.
Kontrole geldım de baksın sonra cınsıyetını sorHanımlar benim dr cinsiyet için 16+4 e randevu verdi. Bayramdan sonraya kalıyor. Devlet hastanesinde herhangi bi dr a 15+1 gibi gitsem öğrenebilir miyim ? Bayrama ailemin yanına gideceğim cinsiyeti öğrenip gitmek istiyorumöyle doktora cinsiyet öğrenmek için geldim mi diyeceğim doktora
Evet öyle diyorlar genelde ama yine de insan tedirgin oluyor cevabınız için teşekkür ederimYaş kaçtı canım senin. Normal dediyse bende endişe etme. Yaşa bağlı olarak risk çoğu kişide çıkabiliyomuş ama artık o kısım çok önemsenmiyormuş diye okudum internette
Yaptıranlar pişman mesela benBende yaptırmadım saçma buluyorum
Ay bende yarın gidiyorum 12+6 olması gerekiyor belki bana da söyler. İnşallah herşey yolundadırEvet 12+4 olarak ileriden gidiyor biraz sağlıklı olsunda hayırlısı olsun inşallah.
Ayy bende yarım gideceğim 12+5im inşallah söylerAy bende yarın gidiyorum 12+6 olması gerekiyor belki bana da söyler. İnşallah herşey yolundadır
Bende öyle yapacağım canım kendi doktoruma yarın gideceğim 12+5te gözükmezse devlete 15+2de gideceğim kontrol için geldim diyip görürse soracağımHanımlar benim dr cinsiyet için 16+4 e randevu verdi. Bayramdan sonraya kalıyor. Devlet hastanesinde herhangi bi dr a 15+1 gibi gitsem öğrenebilir miyim ? Bayrama ailemin yanına gideceğim cinsiyeti öğrenip gitmek istiyorumöyle doktora cinsiyet öğrenmek için geldim mi diyeceğim doktora
Ahahajaj aynısını yapmayı düşünüyorum yarın belli olmazsaKontrole geldım de baksın sonra cınsıyetını sorBende oğlumda oyle yapmıstım
Heyecan stres herşey var, hiç ağrımayan kasığım ağrıyor bugünAyy bende yarım gideceğim 12+5im inşallah söylergüzel haberler alırız inşallah kuzum heyecan bastı valla en son 10 gün önce görmüştüm miniğimi çok merak ediyorum nasıl büyümüş diye uygulama bu hafta kivi büyüklüğünde diyor
Merhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli olduErkek geliyor
Çok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?