2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar benim dr cinsiyet için 16+4 e randevu verdi. Bayramdan sonraya kalıyor. Devlet hastanesinde herhangi bi dr a 15+1 gibi gitsem öğrenebilir miyim ? Bayrama ailemin yanına gideceğim cinsiyeti öğrenip gitmek istiyorum öyle doktora cinsiyet öğrenmek için geldim mi diyeceğim doktora

Merhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli oldu Erkek geliyor
Bugun kac haftalık cıktın kuzum yam bende carsamba gıdıcem ayy ve ben ne yorum yaptım sanaa hayırlı olsun sağlıkla gelsın mınnosss

Kontrole geldım de baksın sonra cınsıyetını sor Bende oğlumda oyle yapmıstım

Kızlar ultrason fotoğrafa bakınca biz nazal kemiği görebiliyor muyuz

Ay bende yarın gidiyorum 12+6 olması gerekiyor belki bana da söyler. İnşallah herşey yolundadır
Ayy bende yarım gideceğim 12+5im inşallah söyler güzel haberler alırız inşallah kuzum heyecan bastı valla en son 10 gün önce görmüştüm miniğimi çok merak ediyorum nasıl büyümüş diye uygulama bu hafta kivi büyüklüğünde diyor

Bende öyle yapacağım canım kendi doktoruma yarın gideceğim 12+5te gözükmezse devlete 15+2de gideceğim kontrol için geldim diyip görürse soracağım

Heyecan stres herşey var, hiç ağrımayan kasığım ağrıyor bugün İnşallah sabah güzel haberlerimizi yazarız buraya canım

Merhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli oldu Erkek geliyor

Çok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.

Yaa canım çok sevindim senin adına
İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…