2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ne güzel cinsiyetler belli olmuş benim doktor uzun uzun bakıp söylemedi.ultrason görüntüsü de aynı kızımınkine benziyor kız gelecek sanırım 2 hafta daha bekleyeceğiz

İnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen

Aynen aynen hadi bakalim hayrli haberlerle gel cinsiyeti soyleyecek mi bakalim

Hayırlı haberlerle gel inşallah
Çıktık şimdi bir sıkıntı yok çok şükür ense kalınlığı 2.00 dedi normalmiş. İkili test için kan verdim. Cinsiyet için bekledi dr ama göstermedi

19 nisan canim daha cok var. Zaman gecmek bilmiyor
oyy varmış valla.. ama öyle düşünme sayılı gün çabuk geçer :d
En azından gittiğinde cinsiyeti kesin öğreneceksin öyle düşün. Biz erken öğrendik ama kesin değil doktor 16. haftada kesinleşir diyo. Ben hala kızım olacak diyemiyorum bu yüzden

Bizim ki umarim soyler gecen sordugumda kizda olabilir erkekte olabilir dedi bana

Cinsiyet için erken haftalar :)
Bu haftalarda x , sonra y olan çok olmuş :)
Fetal DNA yapmadıkça, bu haftalardaki tahminlerden emin olunmamalı
Su sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti

Eylül annelerinde de ogrenemeyen var daha benim doğum sezeryandan dolayı aslında Eylül olaxak arada bakıyorum. Hevesleniyorum gitsem mi diye sonra bir hafta dayan modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…