2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Minnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlara simdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama
Anam sen yaslı teyzeler gıbı banada sınır oldun dımı cevap bıle vermemıssın bana bence doktorun bunu karar vermesı gıbı bı durum olmamalı normal beklenmelı dogum zamanında karar verılmelı ama cogu doktor ıstege baglı sez yapıyor

Yaaa öyle mi diyorsun canım aslında tecrübeli annelerden fikir de olur diye paylaştım burda da iyi yapmışım ozaman. onu da değerlendiricem sağolasın
Soyle cunku dısarda kullanılcak bısey aglar eder kucagjnda gıtmek ıster bısey olur emzırmen gerekır bununla laman koyman muhafaza etmen senın ıcın zor olur oyuzden dedım canım dırek tulum en guzelı dıye al koy et mıh gıbı kapalı cocun elı kolu heryerı bebek arabasında extra olarak kullanılır ama tulum olsa bıle ıcıne koymalık

Yok be yavrum neden sinir olayimm digerleri beni deli ediyor hic pozitif yonu yokmuscasina. Niye yaptin o zaman diyesim geliyor

Yok be yavrum neden sinir olayimm digerleri beni deli ediyor hic pozitif yonu yokmuscasina. Niye yaptin o zaman diyesim geliyor
Yaniiii bence de şükür edecekleri yerde. Baksana Nisan da gebe kalmak isteyenleri filan bir oku şimdi insanlar neler çekiyor tedaviler dualar her zaman şükür etmek lazım

Valla bende almayı düşünüyorum ama puset yok o yüzden bu seti almayı düşündüm

Valla bende almayı düşünüyorum ama puset yok o yüzden bu seti almayı düşündüm
Puset şuanki e bebekteki kampanyadan dolayı (500tlye 100tl hediye çeki) baya uygına gelecek. Nerdeyse 300 400 tl olacak. Bence bulunduğun şehirde e bebek varsa ordan baksan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…