- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Kız sorma Eylül analarından dmden de hep bıldın dıye donuyolarHocam ben meslegi birakiyorumPapatyamaviss
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Cok mınık askımBende yorum istiyorum stresli haftalarin ardından bebeği gördük anca hamileyim diyebiliyorum kendime bile 6 haftalikmis bebisim
Anam sen yaslı teyzeler gıbı banada sınır oldun dımı cevap bıle vermemıssın banaMinnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlarasimdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama
Soyle cunku dısarda kullanılcak bısey aglar eder kucagjnda gıtmek ıster bısey olur emzırmen gerekır bununla laman koyman muhafaza etmen senın ıcın zor olur oyuzden dedım canım dırek tulum en guzelı dıye al koy et mıh gıbı kapalı cocun elı kolu heryerı bebek arabasında extra olarak kullanılır ama tulum olsa bıle ıcıne koymalıkYaaa öyle mi diyorsun canım aslında tecrübeli annelerden fikir de olur diye paylaştım burda da iyi yapmışım ozaman.onu da değerlendiricem sağolasın
Nasılsın kuzum ise başladın miNe dedım kutsal soruve hayırlı olsun
Cok mınık askım
Basladım kuzum gecen haftaNasılsın kuzum ise başladın mi
İyi canım dikkat etBasladım kuzum gecen hafta
Yok be yavrum neden sinir olayimmAnam sen yaslı teyzeler gıbı banada sınır oldun dımı cevap bıle vermemıssın banabence doktorun bunu karar vermesı gıbı bı durum olmamalı normal beklenmelı dogum zamanında karar verılmelı ama cogu doktor ıstege baglı sez yapıyor
AhahahahHocam ben meslegi birakiyorumPapatyamaviss
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yaniiii bence de şükür edecekleri yerde. Baksana Nisan da gebe kalmak isteyenleri filan bir oku şimdi insanlar neler çekiyor tedaviler dualar her zaman şükür etmek lazımYok be yavrum neden sinir olayimmdigerleri beni deli ediyor hic pozitif yonu yokmuscasina. Niye yaptin o zaman diyesim geliyor
Valla bende almayı düşünüyorum ama puset yok o yüzden bu seti almayı düşündümBenim baktığımda puset yoktu canım 7000 civarıydı. Almayı düşünüyorum açıkçası, bugün tekrar gideceğim e bebeğe. Baya hoşuma gitti ama youtubeda videolarınıda izledim neo modele karar verdim gibi Herşey zamlanıyor ne alırsak o kâr kalacak bize diye düşünüyorum
Ben ilk bebegimi kaybettikten sonra tamam dedim bir daha olmayacak. Gercekten sukretmek lazimYaniiii bence de şükür edecekleri yerde. Baksana Nisan da gebe kalmak isteyenleri filan bir oku şimdi insanlar neler çekiyor tedaviler dualar her zaman şükür etmek lazım
Evet canım Allahim güzel günler nasip etsin inşallah kadınlar cok güçlü herseyi başarabilirBen ilk bebegimi kaybettikten sonra tamam dedim bir daha olmayacak. Gercekten sukretmek lazim
Puset şuanki e bebekteki kampanyadan dolayı (500tlye 100tl hediye çeki) baya uygına gelecek. Nerdeyse 300 400 tl olacak. Bence bulunduğun şehirde e bebek varsa ordan baksan daha iyi olurValla bende almayı düşünüyorum ama puset yok o yüzden bu seti almayı düşündüm
Günaydınn, mutlu pazarlarGunaydinlaaaaaarrrr
Evet o dediğini bende bir kaç kez yaşadım kanamam oldu hattaGeçen gün tuvaletteydim ama gelmesin diye kendimi o kadar sıktım kastım ki anlatamam resmen ter döktüm acıdan ağlamaya başladım o kadar zorlandım ki çok kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?