2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İçi de polarlı sıcacık tutar fiyatı 350 dedi biraz çok gbi ama çok beğendim
Genel olarak o fiyatlardadır diye düşünüyorum normalde de herşey uçuk çünkü içinde kalmasın al gitsin bebiş güle güle kullansın inşallah. Ben instagram alışverişi yapmadım hiç cesaret edemedim.

Bende pek yapmadım aslında ama göz attım güzel şeyler var. Alcam teyzesi amin inşallahh

Monurol şase vermiş dr aldık geldik. Karnım da sancıyor bugün iyidir inşallah bebiş. İdrar yolu enfeksiyonunda verilen tek kullanımlık bi ilaçmış, yeterli olur pazartesi geçmiş olur umarım
Bol su tüketin oda iyi gelir lavaboya çıktıkça rahatlarsınız

Cocugu olan arkadaslarimin soyledikleri beni sinir ediyor. Yok uykusuz geceler yok biyere gidemiceksin vs vs. yani illaki zorlugu olacaktir ama karsindakine bu kdr negatif seyler yuklemeye ne gerek var anlamis degilim
Bende o teyzelere nenelere onu dıyen herkese cok sınır olurdum ılk hamılelıgımde sonra dedımkı haklılarmıs demekki bende bazen o mınık teyzelere dönüşüyor olabılırım ama guzel yanlarından bahsetmeden devamlı negatıf konusmak da yenı hamıle bırını ozellıkle ılk bebegıyse farklı etkıleyebılıyor. Bugun eltımdeyız mesela konustugumuz seyler hazırmısın ıkı bebelı hayata oh hazırada alıstın sımdı uykusuzluk gazlı geceler tokat gıbı carpacak suratına dıyor haklı bende arar arar aglarım sana artık dıyorum bılıyorum cunku ama bunların hepsı gecıyor bır bebegın tum zorlugu 2 yasına kadar hatta en zorlu zamanları sonrasında gercekten de gecıyor benım cok zor bı bebegım olmasına ragmen ben cok gezdım aldım kanguruma gezdım bebek arabamda gezdım evlere hıc tıkılmadım aldım emzırme onlugumu parkta bagda cayırda kafede heryerde emzırdım cokta ıyı yaptım cokta guzel yaptım hayatın gerceklerı dıye de bısey var ama devamlı negatıf de kotu senın yasadıklarını yasadım bısey dıyemem takılma sen bu kadar ama teyzelere soyleyenlere hep derler hep dıyecekler hayatın degısmez kanunu o teyzlerın
Ben hep sey derdım e bılıyoruz herhalde ınsan getırıyoruz dunyaya mınıcık bırsey elbet zorlugu olacak sankı bılmıyoruz allah allah falan gıbı cumlelerım vardı
Suan hıc yorum yapamıyorum ıkı bebelı hayat hakkında sıfır
Ama sunun rahatlıgı var gectıgım yolları bılerek bu sefer farklı bı bebısle tekrar yuruyecegim bu bana guzel bı güç katıyor annelık zor ama ne demısler bır gülüsu var bın ömre bedel o gülüş yeter
Bide o teyzelere sey de madem o kadar zordu sen nıye ıkı tane uc tane yaptım bıtanede bıraksaydın de eger bırden fazla cocukları varsa işleri güçleri moral bozmak bunlar bıde dogum zaman baslıcaklar dogurmadın mı daha bugun de mi doğurmadın o daha kotu bak emın olabılırsın

Son düzenleme:
Hocam ben meslegi birakiyorum Papatyamaviss

Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Hocam ben meslegi birakiyorum Papatyamaviss

Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bende yorum istiyorum stresli haftalarin ardından bebeği gördük anca hamileyim diyebiliyorum kendime bile 6 haftalikmis bebisim

Eklentiler

• IMG-20230401-WA0004.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar günaydın, e bebekte her 500tl alışverişe 100 tl hediye çeki veriyorlarmış. Dün bebek arabası baktım. Bagi neo bebek arabası hoşuma gitti çok hafif ve sürmeside çok kolay. İçinde puseti yok ama hediye çekiyle herhangi bir markanın puseti bedavaya gelecek gibi bir durum oldu. Bebek arabası için önerileriniz neler? Hafif ve kullanışlı olsun istiyorum. 4 Baby esse modelini beğenmiştim aslında trendyolda ama kararsız kaldım

Canım bende bagi bakıyorum şunu buldum e bebekte tek bebek arabası fiyatı neydi acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20230402_085133_Hepsiburada.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 67
Minnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlara simdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama

Canım bende bagi bakıyorum şunu buldum e bebekte tek bebek arabası fiyatı neydi acaba?
Benim baktığımda puset yoktu canım 7000 civarıydı. Almayı düşünüyorum açıkçası, bugün tekrar gideceğim e bebeğe. Baya hoşuma gitti ama youtubeda videolarınıda izledim neo modele karar verdim gibi Herşey zamlanıyor ne alırsak o kâr kalacak bize diye düşünüyorum

Minnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlara simdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama
Günaydın canım, bana birşey demedi ama normal doğum yanlısı bir doktor olduğunu biliyorum. Bende eğer olursa normal olmasını çok istiyorum. Sanırım son haftalarda belli oluyordur doğum şekli

37 haftadan sonra cati muayenesi olir aksi bir durum olmazsa bazen doğum anında bile sezeryana dönebilir o yüzden kendini çok hazırlama ikisine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…