İçi de polarlı sıcacık tutar fiyatı 350 dedi biraz çok gbi ama çok beğendimBen de seviyorum bu tarz şeyleri bi de pofuduk tulumlara bayılıyorum
Çok sağol canım bebiş iyi olsun da yeter. Dutu da deneyim bol su içmeye çalışıyorumGeçmiş olsun canım. Monurol çok rahatlatır seni bol su iç ve dut suyu da kaynatıp içebilirsin oda iyi gelir.
Genel olarak o fiyatlardadır diye düşünüyorum normalde de herşey uçuk çünkü içinde kalmasın al gitsin bebiş güle güle kullansın inşallah. Ben instagram alışverişi yapmadım hiç cesaret edemedim.İçi de polarlı sıcacık tutar fiyatı 350 dedi biraz çok gbi ama çok beğendim
Geçen gün tuvaletteydim ama gelmesin diye kendimi o kadar sıktım kastım ki anlatamam resmen ter döktüm acıdan ağlamaya başladım o kadar zorlandım ki çok kötü bişeyBen yaşıyorum çok ciddi
Bende pek yapmadım aslında ama göz attım güzel şeyler var. Alcam teyzesi amin inşallahhGenel olarak o fiyatlardadır diye düşünüyorum normalde de herşey uçuk çünkü içinde kalmasın al gitsin bebiş güle güle kullansın inşallah. Ben instagram alışverişi yapmadım hiç cesaret edemedim.
Bugün instada şöyle bir şeye denk geldim çooook tatlı değilmi. Kış bebesi olcaklar çok lazım olacaktır sanıyorum ben alcam da galiba kuzucuğuma
İçi de polarlı sıcacık tutar fiyatı 350 dedi biraz çok gbi ama çok beğendim
Bol su tüketin oda iyi gelir lavaboya çıktıkça rahatlarsınızMonurol şase vermiş dr aldık geldik. Karnım da sancıyor bugün iyidir inşallah bebiş. İdrar yolu enfeksiyonunda verilen tek kullanımlık bi ilaçmış, yeterli olur pazartesi geçmiş olur umarım
Bende o teyzelere nenelere onu dıyen herkese cok sınır olurdum ılk hamılelıgımdeCocugu olan arkadaslarimin soyledikleri beni sinir ediyor. Yok uykusuz geceler yok biyere gidemiceksin vs vs. yani illaki zorlugu olacaktir ama karsindakine bu kdr negatif seyler yuklemeye ne gerek var anlamis degilim
Tulumla daha rahat edersın kuzumBugün instada şöyle bir şeye denk geldim çooook tatlı değilmi. Kış bebesi olcaklar çok lazım olacaktır sanıyorum ben alcam da galiba kuzucuğuma
Hocam ben meslegi birakiyorumKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
Papatyamaviss sandriyon size iki usg atmıştım ikisinde de kız demiştiniz
Hocam ben meslegi birakiyorumPapatyamaviss
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım bende bagi bakıyorum şunu buldum e bebekte tek bebek arabası fiyatı neydi acaba?Kızlar günaydın, e bebekte her 500tl alışverişe 100 tl hediye çeki veriyorlarmış. Dün bebek arabası baktım. Bagi neo bebek arabası hoşuma gitti çok hafif ve sürmeside çok kolay. İçinde puseti yok ama hediye çekiyle herhangi bir markanın puseti bedavaya gelecek gibi bir durum oldu. Bebek arabası için önerileriniz neler? Hafif ve kullanışlı olsun istiyorum. 4 Baby esse modelini beğenmiştim aslında trendyolda ama kararsız kaldım
Canim hayirli olsun ama anlayamadimBende yorum istiyorum stresli haftalarin ardından bebeği gördük anca hamileyim diyebiliyorum kendime bile 6 haftalikmis bebisim
Oyyyiii Allahım
Yaaa öyle mi diyorsun canım aslında tecrübeli annelerden fikir de olur diye paylaştım burda da iyi yapmışım ozaman.Tulumla daha rahat edersın kuzum
Benim baktığımda puset yoktu canım 7000 civarıydı. Almayı düşünüyorum açıkçası, bugün tekrar gideceğim e bebeğe. Baya hoşuma gitti ama youtubeda videolarınıda izledim neo modele karar verdim gibi Herşey zamlanıyor ne alırsak o kâr kalacak bize diye düşünüyorumCanım bende bagi bakıyorum şunu buldum e bebekte tek bebek arabası fiyatı neydi acaba?
Günaydın canım, bana birşey demedi ama normal doğum yanlısı bir doktor olduğunu biliyorum. Bende eğer olursa normal olmasını çok istiyorum. Sanırım son haftalarda belli oluyordur doğum şekliMinnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlarasimdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama
37 haftadan sonra cati muayenesi olir aksi bir durum olmazsa bazen doğum anında bile sezeryana dönebilir o yüzden kendini çok hazırlama ikisine deMinnos anneler gunaydin. Bu sorum ilk bebisleri olanlarasimdiden doktorlar ilki sezeryan degilse normalya da sezeryan olacagina karar verebiliyor mu erken diye dusunuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?