Kuzum bulantıların ne alemde??Basladım kuzum gecen hafta
Doğru söylüyorsun canım tulum tarzı şeyler hiç aklımda yoktu gözüme bile çarpmadı baktıklarım arasında ama mantıklı hatta tulum zıbınlar da bakmaya başladım onu da hep iki parça bakıyodum acemi analık işte öğrenceZ heraldeSoyle cunku dısarda kullanılcak bısey aglar eder kucagjnda gıtmek ıster bısey olur emzırmen gerekır bununla laman koyman muhafaza etmen senın ıcın zor olur oyuzden dedım canım dırek tulum en guzelı dıye al koy et mıh gıbı kapalı cocun elı kolu heryerı bebek arabasında extra olarak kullanılır ama tulum olsa bıle ıcıne koymalık
Ben bagi neoya baktım canım henüz almadım ama ebebekte gördüğüm kadarıyla hem hafif hem kullanışlı gibi duruyor. Senin önerin var mı?Kızlar bebek arabasında neye karar verdiniz şimdi mesajları tam toparlayamadım
Ya dikkat edin geçen başka bir forumda gördüm yüzük sıkışmış kalmış. Eller ayaklar şişiyor hamilelikte ya, siz de çıkarın yüzükleri yavaş yavaş bence sorun olmasınTünaydın anneler saat 1e kadar nasıl uyuyabilirim yabu nasıl bişey inanamıyorum
Elleri şişen var mı arkadaşlar gece inanılmaz şişiyo yüzüklerden ve ağrıdan anlıyorum baya ağrı da yapıyo genel vücutta da olabilir ama onu anlamıyorum elleri farkettim.
Ay gözümde canlandıYa dikkat edin geçen başka bir forumda gördüm yüzük sıkışmış kalmış. Eller ayaklar şişiyor hamilelikte ya, siz de çıkarın yüzükleri yavaş yavaş bence sorun olmasın
Sağlıkla büyüsün paşaKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda
Biz maaile kız istiyorduk ama ailemize bir erkek geliyordoktor kesin olmasa söylemezdim dedi hatta pipisini gösterdi usg fotoğrafını verdi renkli usg ile de gördük beyefendi ellerini kafasının altına koymuş şezlongta güneşleniyor gibi yatıyordu şimdiden rahatına düşkün
@Papatyamavisssandriyon size iki usg atmıştım ikisinde de kız demiştiniz
Yarın devlet hastanesinde kontrolüm var 19 unda da özele gideceğim. kızım çok inatçıydı yanlış hatırlamıyorsam 18.19. Haftalarda öğrenmiştik. Hatta kontrollere hep tek gidiyordum işinden dolayı gelemiyordu eşim en son onunla beraber gittiğimiz hafta göstermişti cinsiyetini. Sıpa babası gelmeden göstermedi diyordu soranlaraBen çarsamba gıdıyorum eger soylemezse ıstedıgım gıbı tarıhe randevu buldum 17 nisana gıdıcem o zaman soylerler gosterırse bence
Bak sana kendi hikayemden örnek vereyim. 18 yaşında evlendim siz boşanırsınız dediler. Gezdik tozduk şimdi geziyorsunuz geçim derdi bilmezsiniz cahilsiniz dediler. Hamile kaldım haah şimdi görecem ben seni çocuk yokken nasıl geziyordun istediğin saatte kalkıyorsun çocuk doğsun görürsün sen dediler. Çocuk doğdu bu iyi günlerin hele Bi emeklesin dediler emekledi hele Bi yürüsün dediler. Doğum yaptım geldim kızımı aldım kucağıma yattım istediğim zaman kalktım eşimin yemek derdi falan yoktu kimse üzmesin diye laf söyleyemesin diye elinden geleni yaptı. Kanguruya koydum misler gibide gezdim. Şimdi 4 yaşında bana hele Bi diyenler bana söylediklerini kendileri yaşadılar. Kimsenin sana olumsuz bişeyler katmasına izin verme duyma görme. Onların başına gelince herkese aynı olacak sanıyorlar sen şimdiden o günleri düşünüp bu güzel anları kendine zehir etme. Herşey çok güzel olacakCocugu olan arkadaslarimin soyledikleri beni sinir ediyor. Yok uykusuz geceler yok biyere gidemiceksin vs vs. yani illaki zorlugu olacaktir ama karsindakine bu kdr negatif seyler yuklemeye ne gerek var anlamis degilim
Bak sana kendi hikayemden örnek vereyim. 18 yaşında evlendim siz boşanırsınız dediler. Gezdik tozduk şimdi geziyorsunuz geçim derdi bilmezsiniz cahilsiniz dediler. Hamile kaldım haah şimdi görecem ben seni çocuk yokken nasıl geziyordun istediğin saatte kalkıyorsun çocuk doğsun görürsün sen dediler. Çocuk doğdu bu iyi günlerin hele Bi emeklesin dediler emekledi hele Bi yürüsün dediler. Doğum yaptım geldim kızımı aldım kucağıma yattım istediğim zaman kalktım eşimin yemek derdi falan yoktu kimse üzmesin diye laf söyleyemesin diye elinden geleni yaptı. Kanguruya koydum misler gibide gezdim. Şimdi 4 yaşında bana hele Bi diyenler bana söylediklerini kendileri yaşadılar. Kimsenin sana olumsuz bişeyler katmasına izin verme duyma görme. Onların başına gelince herkese aynı olacak sanıyorlar sen şimdiden o günleri düşünüp bu güzel anları kendine zehir etme. Herşey çok güzel olacak
Kalp atması gibi pıt pıt oluyor 3 tane öyle Bi şey miKızlar 11+5 bugün ama dün akşam ben hareketini hissettim bebeğimin yaşayan var mı. Geçen ay özeldeki muayene de ultrasonda görünüyordu hareketi.
Her türlü düşünceye fikre saygım var. Bazı şeyleri kaçırmış olabilirim üni için başka şehire gitmemiş olsamda üni mezunuyum çok şükür. Allah kimseye pişman olacağı kararlar aldırmasın. o zamanın şartları yaşanan olaylar kimse bilemez nedenini niçinini.tabi cahillikte var onu da eklemek lazım. Bu zamana kadar evliliğimden de aldığım kararlardan da pişman olmadım inşallahta olmam"Boşanırsınız" demeleri hiç hoş olmamış. Ancak 18 yaşında evlenmek isteyen biri bana danışmış olsa ( çocuğum, kardeşim, kuzenim vs ) bende ertelemesi gerektiğini düşünürdüm.
Fikirler ve düşünceler aynı kalabilir ancak o yaşta evlilikten ziyade üniversite hayatını yaşamak çok daha yerinde olur diye düşünüyorum. Her ne kadar okumanın yaşı olmaz desek de , evliyken örgün bir bölüm okumak kolay değil. Başka bir şehirde kazanılan üniversiteye gitmek kolay değil vs vs.
Yani çok iyi bir evlilik olabilir ancak erken dönemde evlenmek, erken yaşta kazanılacak diğer şeyleri zorlaştırabilir veya es geçilmesine sebep olabilir. Dolayısıyla o yaşlarda evliliğe olumsuz bakılmasının sebebi bu yüzden genellikle.
Ama boşanmak ayrı bir mevzu. Her konumda insanın, her yaşında başına gelebilecek bir şey. Allah herkesin yuvasına geçim versin
Çocuk olduğunda da elbet hayat düzeni değişecektir. Hangi yaşta evlat sahibi olunursa olunsun, ilk iki sene fizyolojik olarak anneyi elbet zorlar. Bende uykusuzluk çok zorlar diye tedirginim. Ancak günün birinde mutlaka çocuk sahibi olmak istiyorsak, bunları elbet yaşayacağız demek.Ve kadınların biyolojik olarak belli bir yaştan sonra gebe kalması zor ve riskli olacağı için, illa çocuk isteniyorsa 40 yaşına kadar ertelemek mantıklı da değil.
Bende böyle düşünüyorum.
Yok canım onu hissediyorum zaten her gün bakıyorum ama bu ayrı ya nasıl anlatsam bilemedim.Kalp atması gibi pıt pıt oluyor 3 tane öyle Bi şey mi
Ben joie litetrax 4 dlx aldım puseti yoktu pusetinide dolap uygulamasından temiz buldum ordan aldımKızlar bebek arabasında neye karar verdiniz şimdi mesajları tam toparlayamadım
Bende 12+3 üm ama henüz bişey yok sabırsızlıkla bekliyorumYok canım onu hissediyorum zaten her gün bakıyorum ama bu ayrı ya nasıl anlatsam bilemedim.
İnternete falanda baktım ilk hamilelikte erken farkedilmeyebilir 2.3. Gebelikler de erken dönemde hissedilebilir yazıyor.Ben 13+3 sadece ağırlık gibi bi baskı hissediyorum bazen. Orada bişry olduğu belli yani artık yoksa hareket hissettiğim söylenemez hala.
Evet olabilir canım ztn karında sonra ki gebelikler de daha çabuk çıkarmış bende onu okumuştumİnternete falanda baktım ilk hamilelikte erken farkedilmeyebilir 2.3. Gebelikler de erken dönemde hissedilebilir yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?