2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim eşim tarafıda öyledir buz gibi. Gittiğimde misafir gibi oturur kalkarım banada çok garip geldi nasıl insanlar diye ama öyleler değiştiremiyiz. Çoğu aile kendi çocuğuna ana babadır biz beklenti içinde oluyoruz çünkü ailemiz öyle olmadığı için tuhaf geliyor. En iyisi uzaksın bide şükret. Benimkiler yakın sürekli eşimi arar şuraya götür bizi istekleri bitmez. Ben haftada 1 ya giderim ya gitmem çünkü mutlu olmadığım yere ayaklarım gitmez.

Canım çok geçmiş olsun. Ağrın devam ederse akşam bi acile git bence.

Doktorun doğru kararı verir herkesin pıhtılaşma derecesi aynı değil. Saglıkla gelsinler sağlıkla doğum yapalım inşallah.
İnşallah canım Aminn. Bu hamilelikte hem oksapar hemde coraspin birlikte kullanıyorum önceki hamilelikte sadece oksapardı. Amaaan doktorum ne derse o güveniyorum

Bende korkuyorum ama göbek yumuşak valla kola göre yüzde 5 i anca acıyor. Benimde eşim yapıyor ama yoksa kendim bile yapabiliyorum.
Mecbur kalınca bende bacağıma yapıyorum canım eşim bazen geç geliyor iğneyi saati saatine yapmaya özen gösteriyorum o evde olmayınca kendi başımın çaresine bakıyorum bende napiim

Ayşeeeeemmmm özledim kız kontrol ne zaman, ay bir de sizin şu cinsiyetleri öğreneydik :) Ben de 2 farklı müslin örtü aldım. Zezig kumaş var instagramda. İstediğiniz ölçülerde satıyor. Belli gün saatlerde satış başlıyor. Çok tatlı modelleri var. Sana bir sorum var. Müslin hiç kullanmadım. Sence 4 kat şekli mi daha kullanışlı yoksa 2 kat şekli mi?? Bu aralar ben geceleri kol agrısından uyuyamıyorum. uyuşuyor geceleri. İki erkek çocugum iki yanımda onlar da sabaha kdr üstümü açıyor. Elim karnımda uyuyorum artık otomatikman

Mecbur kalınca bende bacağıma yapıyorum canım eşim bazen geç geliyor iğneyi saati saatine yapmaya özen gösteriyorum o evde olmayınca kendi başımın çaresine bakıyorum bende napiim
Bacağa bir kere denedim morluğu 1 ay geçmedi. Göbekte aklında olsun canım. İyi eşin olmadan yapabilmen sevindim :)

Aşkımmm bende senı ozledım sen Güneşimiz nasıl :) Sen ne zaman ogrenmıstın cınsıyetı yaaa :)
Çarsamba günü kontrolum var soylemezse bayram öncesi şansımı deneyeceğim yine.
Kuzum bence 4 kat kullanıssız olur iki kat yeterli hatta tek kat bile olmalı oda kullanıslı oluyor epey kuzum
Uygun mu fıyat nasıl kuzum

Yani çok uygun değil ama çok pahalı da değil bence desenlerine göre , fiyatı eder gibi. Kuzu benim 13. haftanın içinde kıza benziyor dedi. Bacak arası boştu. 16 da kesinleşti. :) Güneş iyi teyzesi kuduruyor hanfendi

Maşallah hadi gözünüz aydın canım. Cinsiyet tahmini yapmadı mı

tamamdır üstat favorilerimi senin fikirlerin doğrultusu da güncelliyorum qldlld kızzzz valla iyi ki varsın grupta ana sıcaklığı

Bu arada geçmiş olsun ağrın için bence de geçmezse bi göster ağrıları normal karşılayamıyorum ben artık. Bende ilk haftalar alt karın ağrısından oturup kalkamıyordum heralde normal büyüyor diye düşündüm sona bi baktık kasılma varda ondan ağrıyor. Kendi izle geçmezse git göster canım Papatyamaviss

Büyük boy iki tane yeter sanırım kullanıma göre alırsın yine

İnşallah canım Aminn. Bu hamilelikte hem oksapar hemde coraspin birlikte kullanıyorum önceki hamilelikte sadece oksapardı. Amaaan doktorum ne derse o güveniyorum
Maşallah kuzum çok güzel geçmiş kontrol

Hayır daha erken dedi ama 19 da özele kontrol var o söyler diye umut ediyorum ablası gibi inatçı değilse tabii
Yaa erkek olsa seninki de gösterirdi belki. Göremediyse bi çıkıntı erken yorum yapmak istememiştir benim ki de emin konuşmadı belki de tereddütte kalmaktansa beklemek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…