2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Puset şuanki e bebekteki kampanyadan dolayı (500tlye 100tl hediye çeki) baya uygına gelecek. Nerdeyse 300 400 tl olacak. Bence bulunduğun şehirde e bebek varsa ordan baksan daha iyi olur
Tamam canım teşekkür ederim.
Bakabilirsem bakalım ben ilçede yaşıyorum bir de çalışıyoruz her zaman merkeze gitme imkanım olmuyor

Kaç kiloya kadar alabiliyor kaçmyalına madar kullanabilir acaba onusa araştırayım
25 kiloya kadar alıyor benim büyük oğlum anasınıfına gidiyor 22 kilo yani okula gidene karar bile kullanabilirsiniz biz uçakla seyahat ediyoruz herzaman kabine alıyorum en güzel tarafı o bizim için çok memnunuz

Yaaa öyle mi güzel bilgiler bunlar değerlendirelim bikaç tane aliyim ozaman

Ah çok geçmiş olsun. İnşallah rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin. İlk düşük gibi durumlar da sanırım pek bişey bakmıyorlar sonrakiler de detaylı inceleniyor kan pıhtılaşmasına vs bakılıyor. Genetik inceleniyor. Bildiğim kadarıyla.

İkili test değerleri ile ilgili fikri olan var mı kızlar? Bulamadım hiç bi yerde
Valla canım ben kızımda internetten bakmaya çalıştım can sıkmaktan kafanda soru işareti yaratmaktan başka bişeye yaramadı. Zaten doktor ultrasonla birlikte değerlendiriyor diye biliyorum

Benim beta 28 pap 4,24 çıkmış iyi dediler sadece o konuda bilgi verebilirim. diğer oranlar da var sağ altta oluyo risk tablosu gibi 1/10000 gibi oranlar onlar yazmıyormu.
Rapor oluşmamış daha sanırım canım. Doktor var akşamüstü bakalım. Araştırdım benzer değerleri olan bulamadım hiç. Senle de çok uçuk farklarımız yok aslında pap yarı yarıya bi ama bakalım

Valla canım ben kızımda internetten bakmaya çalıştım can sıkmaktan kafanda soru işareti yaratmaktan başka bişeye yaramadı. Zaten doktor ultrasonla birlikte değerlendiriyor diye biliyorum
Valla birşey de bulamadım şaşkın oldum Doktorla görüşelim bakalım yaş da var bende 37 yaşındayım tedirginim

Normaldir canım endişe etme. Bizi de bilgilendir en azından arayışta olup denk gelen olursa içi rahatlar ben çoğu şeyi o sebeple de paylaşıyorum. Aradığımız her şeyi bulamıyoruz çünkü benzer bişeylere denk gelmek rahatlatıyo

Paylaşırım paylaşırım valla sizler de hayıtımın parçası oldunuz. Kardeşim geçen yanımda oturuyor kadınlar kulübünden çıkmıyon mu sen diyor Çok güzel aynı tedirginlikleri aynı mutlulukları beraber yaşamak. Birbirimize pozitif enerji yolluyoruz

Kııızzz canım benim maşallah sen de mi hamilesin

Benimde göbeğimde oldu hafif topaklanma canım. birazdaha şişsin göbek sertleşince zaten kola geçerim heralde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar sabahki ilk idrarı bir kaç saat bekletsem test alsam gelsem sonra test yapsam sağlıklı sonuç elde eder miyim ?

Anasayfada güncellenme kabataslak temel aklıma gelen şeyleri yazdım.Bakabilirsiniz kızlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…