2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ağız mendilleri de varmış onlar da kullanışlı olurmmu acaba
Herkes onlardan bol bol alın diyor
Ben onları da müslin alacağım
O müslin örtüler ayrıca bebişi yıkarken de kullanılıyor yabancılar çocukları ona sarıp öyle yıkıyor küvette. İlk aylarda su tenlerine değerken örtünün verdiği teni sarma hissi banyo yaparken güvende hissetmelerini daha az korkmalarını sağlıyormuş

Oyyuu maşallah ona bende çarsamba gıdecegım bı bakalım pzrtesı 12 cıkmıstı 10 gun sonra anı çarşamba gıdecegım bakalım tahmın yuruturmu cok merak edıyorum bende
Hepsıburadada ebebek müslinlerınden ıkı model var uygun fıyatlı 79 tl ama erkek modellerı al derdım yoksa bızımkılerde kuduruk zamanlarına gelseler artık keske birde alışveriş yapmak istiyorum yahuuuu

Müslin yanında penye , pazen , kalın battanıyelerde gerek

Ama örtü ıslandıktan çok kısa süre sonra buz gibi olur ve çocuğun her yerine buz gibi değmiş olur.
Ateşli çocuğa yapmak mantıklı da normal zamanda mantıklı gelmedi

Müslin yanında penye , pazen , kalın battanıyelerde gerek
Onları kaçar tane alacağız kuzum valla kafam karıştı müslinleri biliyorum birkaç tane alacağım onlardan biri yıkarken biri de yıkadıktan sonra kurulamak için falan ama diğer penyeler kalınlar ne kadar alınmalı acaba?

Papatyamaviss kuzucum geçmiş olsun şimdi daha iyi misin? Ağrın sızın yok değil mi?
Kızlarım ağrıyor valla sağ kısım yanıyor acılı baya bacagıma kadar gecmedi çarsambaya randevu almıstım zaten yakın tarıh koşarak gıdıcem resmen randevuya

Ama örtü ıslandıktan çok kısa süre sonra buz gibi olur ve çocuğun her yerine buz gibi değmiş olur.
Ateşli çocuğa yapmak mantıklı da normal zamanda mantıklı gelmedi
Direkt çocuk doktorları o şekilde yıkıyor çocuğu valla kaç kere gördüm
Sürekli uygun sıcaklıkta su dökerek yıkıyorlar zaten öyle ıslatıp bırakmıyorlar ki ve bebişler cidden hiç ağlamıyordu o şekilde yıkanınca

Kızlarım ağrıyor valla sağ kısım yanıyor acılı baya bacagıma kadar gecmedi çarsambaya randevu almıstım zaten yakın tarıh koşarak gıdıcem resmen randevuya
Kuzum hassas olduğu için o bölge ondandır muhtemelen için rahat olsun belki geçip gider akşama doğru bir şeycik yoktur inşallah

Kızlar bacaktaki hissizlik ve uyuşma için doktorumun verdiği bilgiyi paylaşayım sizinle.
Bebeğin kesesi bacağa giden damarların üzerine baskı yapıyormuş genellikle olan bir durummuş. Bu tip uyuşmalarda mesela sağ bacakta ise uyuşma onu yukarıda tutacak şekilde sol bacağın üzerine doğru yan yatmak gerekiyormuş. Yani bacağın üzerinde ki baskıyı hafifletmek lazımmış. Bilginiz olsun.

Müslin yıkama sonrası da kullanılabılır evet ama bence havlu battanıye gıbı olanlar daha kullanıslı , muslın denızde ıyı oluyor hemencecık ustunde bıle olsa kuruyor. Ikı buyuk boy muslın 3 penye battanıye pazen cok sart degıl ama ben o kuması sevıyorum alırsan bıtane ondan , orgu yumos battanıyeler oluyor o ve o tarz bısey bır iki tane yeterli ben ufaktan bir adet lazımlar lıstesı cıkarayım basa sabıtleyeyım aklımda guzel fıkırler var

Yaa var ya ne dua ederiz sana kuzum
Çok iyi fikir harika olacak işimize çok yarar kesinlikle

İkili test değerleri ile ilgili fikri olan var mı kızlar? Bulamadım hiç bi yerde

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-03-12-44-00-417-edit_com.google.android.apps.docs.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 58
Müslin konusu geçmiş valla ben kızımda iki tane almıştım hiç kullanmadım.kış bebesi olcak bizimkiler kullanılacağını düşünmüyorum.çünkü çok ince.ha kusmasın diye omzunuza atarım demiştim o da her gün her saat omzuma atmaya üşenirim aklıma bile gelmedi.penye battaniye çok kullanmıştım 6 7 tane falan var.emzirme örtüsü olarak da kullanamadım çünkü iç gösteriyor.yazın denize gittiğimizde kızım 7 aylıkken falan kullandım o da doğru düzgün her yerini örtmedi kısacası ben sevmedim
doktor randevusunu olabildiğince geçe aldım cinsiyeti kesin söylesin diye.ayın 14ünde 15.hafta olcak bekliyoruz sabırsızlıkla

Büyük boy iki tane yeter sanırım kullanıma göre alırsın yine

Maşallah kuzum çok güzel geçmiş kontrol
Evet canım çok şükür hep Bi tedirginlikle giriyoruz içeri ama şükürler olsun yüzümüz gülerek çıkıyoruz. İnşallah güzel haberler almaya devam ederiz sağlıklı mutlu bebişler büyütürüz içimizde

Yaa erkek olsa seninki de gösterirdi belki. Göremediyse bi çıkıntı erken yorum yapmak istememiştir benim ki de emin konuşmadı belki de tereddütte kalmaktansa beklemek daha iyi
Aynen canım da bi ihtimal daha var benim kızım çok inatçıydı 18li haftalarda öğrendik eğer ona çekerse yandık 1 ay beklemem gerekecek sağlıklı olsunlarda varsın geç öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…