Herkes onlardan bol bol alın diyorAğız mendilleri de varmış onlar da kullanışlı olurmmu acaba
Oyyuu maşallah onaYani çok uygun değil ama çok pahalı da değil bence desenlerine göre , fiyatı eder gibi. Kuzu benim 13. haftanın içinde kıza benziyor dedi. Bacak arası boştu. 16 da kesinleşti. :) Güneş iyi teyzesi kuduruyor hanfendi
Herseye bır yorumu olan bılmedıgınede hıc yorum yapmayan bentamamdır üstat favorilerimi senin fikirlerin doğrultusu da güncelliyorum qldlld kızzzz valla iyi ki varsın grupta ana sıcaklığı
Bı paket alabılırsın ama duz penye pamuklular daha rahat oluyo daha yumusakAğız mendilleri de varmış onlar da kullanışlı olurmmu acaba
Müslin yanında penye , pazen , kalın battanıyelerde gerekHerkes onlardan bol bol alın diyor
Ben onları da müslin alacağım
O müslin örtüler ayrıca bebişi yıkarken de kullanılıyor yabancılar çocukları ona sarıp öyle yıkıyor küvette. İlk aylarda su tenlerine değerken örtünün verdiği teni sarma hissi banyo yaparken güvende hissetmelerini daha az korkmalarını sağlıyormuş
Herkes onlardan bol bol alın diyor
Ben onları da müslin alacağım
O müslin örtüler ayrıca bebişi yıkarken de kullanılıyor yabancılar çocukları ona sarıp öyle yıkıyor küvette. İlk aylarda su tenlerine değerken örtünün verdiği teni sarma hissi banyo yaparken güvende hissetmelerini daha az korkmalarını sağlıyormuş
Onları kaçar tane alacağız kuzum valla kafam karıştı müslinleri biliyorum birkaç tane alacağım onlardan biri yıkarken biri de yıkadıktan sonra kurulamak için falan ama diğer penyeler kalınlar ne kadar alınmalı acaba?Müslin yanında penye , pazen , kalın battanıyelerde gerek
Bu arada geçmiş olsun ağrın için bence de geçmezse bi göster ağrıları normal karşılayamıyorum ben artık. Bende ilk haftalar alt karın ağrısından oturup kalkamıyordum heralde normal büyüyor diye düşündüm sona bi baktık kasılma varda ondan ağrıyor. Kendi izle geçmezse git göster canımPapatyamaviss
Kızlarım ağrıyor valla sağ kısım yanıyor acılı baya bacagıma kadar gecmedi çarsambaya randevu almıstım zaten yakın tarıh koşarak gıdıcem resmen randevuyaPapatyamaviss kuzucum geçmiş olsun şimdi daha iyi misin? Ağrın sızın yok değil mi?
ARTIK GÖBEKTEN YAPINCA MORLUK OLMADI BENDE SADECE İLK HAFTALARDA OLDU. GÖBEK TABİ ŞİŞKİNLİK VAR ESKİSİNE GÖRE MORARMA OLMUYOR CANIM TOPAKLANMADA OLMUYOR.Morluklar doğuma kadar devam ediyor bizde canım hatta topaklanmalar da cabası
Direkt çocuk doktorları o şekilde yıkıyor çocuğu valla kaç kere gördümAma örtü ıslandıktan çok kısa süre sonra buz gibi olur ve çocuğun her yerine buz gibi değmiş olur.
Ateşli çocuğa yapmak mantıklı da normal zamanda mantıklı gelmedi
Kuzum hassas olduğu için o bölge ondandır muhtemelen için rahat olsun belki geçip gider akşama doğru bir şeycik yoktur inşallahKızlarım ağrıyor valla sağ kısım yanıyor acılı baya bacagıma kadar gecmedi çarsambaya randevu almıstım zaten yakın tarıh koşarak gıdıcem resmen randevuya
Müslin yıkama sonrası da kullanılabılır evet ama bence havlu battanıye gıbı olanlar daha kullanıslı , muslın denızde ıyı oluyor hemencecık ustunde bıle olsa kuruyor. Ikı buyuk boy muslın 3 penye battanıye pazen cok sart degıl ama ben o kuması sevıyorum alırsan bıtane ondan , orgu yumos battanıyeler oluyor o ve o tarz bısey bır iki tane yeterli ben ufaktan bir adet lazımlar lıstesı cıkarayım basa sabıtleyeyım aklımda guzel fıkırler varOnları kaçar tane alacağız kuzum valla kafam karıştı müslinleri biliyorum birkaç tane alacağım onlardan biri yıkarken biri de yıkadıktan sonra kurulamak için falan ama diğer penyeler kalınlar ne kadar alınmalı acaba?
Yaa var ya ne dua ederiz sana kuzumMüslin yıkama sonrası da kullanılabılır evet ama bence havlu battanıye gıbı olanlar daha kullanıslı , muslın denızde ıyı oluyor hemencecık ustunde bıle olsa kuruyor. Ikı buyuk boy muslın 3 penye battanıye pazen cok sart degıl ama ben o kuması sevıyorum alırsan bıtane ondan , orgu yumos battanıyeler oluyor o ve o tarz bısey bır iki tane yeterli ben ufaktan bir adet lazımlar lıstesı cıkarayım basa sabıtleyeyım aklımda guzel fıkırler var
Amın kuzucum bende oyle dusunuyorumKuzum hassas olduğu için o bölge ondandır muhtemelen için rahat olsun belki geçip gider akşama doğru bir şeycik yoktur inşallah
Evet canım çok şükür hep Bi tedirginlikle giriyoruz içeri ama şükürler olsun yüzümüz gülerek çıkıyoruz. İnşallah güzel haberler almaya devam ederiz sağlıklı mutlu bebişler büyütürüz içimizdeBüyük boy iki tane yeter sanırım kullanıma göre alırsın yine
Maşallah kuzum çok güzel geçmiş kontrol
Aynen canım da bi ihtimal daha var benim kızım çok inatçıydı 18li haftalarda öğrendik eğer ona çekerse yandık 1 ay beklemem gerekecekYaa erkek olsa seninki de gösterirdi belki. Göremediyse bi çıkıntı erken yorum yapmak istememiştir benim ki de emin konuşmadı belki de tereddütte kalmaktansa beklemek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?