- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
bata az kaldıysa yada bat gectıyse evet , yınede muallakta , Daha cok varsa 4-5 gun ıhtımal düşer canım benımKızlar sabahki ilk idrarı bir kaç saat bekletsem test alsam gelsem sonra test yapsam sağlıklı sonuç elde eder miyim ?
7 gün var ve az önce bir testte silik çizgiyi gördüm başka marka alıp denemek istiyorumbata az kaldıysa yada bat gectıyse evet , yınede muallakta , Daha cok varsa 4-5 gun ıhtımal düşer canım benım
amanın bı ıkı gun hıssetım suan yokAy nasıl hissediyorsunuz ya ben daha hamileliğe bile alışamadım
testın markası ne7 gün var ve az önce bir testte silik çizgiyi gördüm başka marka alıp denemek istiyorum
İnnovitatestın markası ne
cok cok sılıkse cıkmayabılır , o testte golge cıkma durumu cok olluyor daha gecen ay arkadasım yaptı sılık verdı hep kaset yaptı temız alırsanız sabah ılk ıdrarla yapın umarım pozıtıftır :)İnnovita
Ne marka alayım peki önereceğiniz bir marka varsa bulmaya çalışırımcok cok sılıkse cıkmayabılır , o testte golge cıkma durumu cok olluyor daha gecen ay arkadasım yaptı sılık verdı hep kaset yaptı temız alırsanız sabah ılk ıdrarla yapın umarım pozıtıftır :)
herhangi bi marka olabilir ama artımed freely paketlerınde satılan sahte testler var onlara denk gelmezsın ınsallah reglının 5.gunu bıle poz cıkmıstı prodoctor gıbı markalarıda onermem - aklıma gelen bunlarNe marka alayım peki önereceğiniz bir marka varsa bulmaya çalışırım
Yohturrrrr sen ne zaman gıdıyorsunBugün cinsiyet öğrenen arkadaşlar var mı
Erken gebelik mi alayım kaset test miherhangi bi marka olabilir ama artımed freely paketlerınde satılan sahte testler var onlara denk gelmezsın ınsallah reglının 5.gunu bıle poz cıkmıstı prodoctor gıbı markalarıda onermem - aklıma gelen bunlar
ben olsam ıkısınde de bırer tane alırımErken gebelik mi alayım kaset test mi
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canımValla birşey de bulamadım şaşkın oldumDoktorla görüşelim bakalım yaş da var bende 37 yaşındayım tedirginim
Aynen canım hayırlısıBenimde göbeğimde oldu hafif topaklanma canım. birazdaha şişsin göbek sertleşince zaten kola geçerim heralde bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Yok yaaa daha erken dedi ayın 19unda özelde kontrol var inşallah o zamana öğrenirizmaşallah cinsiyet için birşey dedi mi :)
Öyle yapayım ı zaman çok teşekkür ederimben olsam ıkısınde de bırer tane alırım
Aynen bende de öyle. Eşime diyorum kızlar kızlar. Kızlar kim diyor kulüp diyorumPaylaşırım paylaşırım valla sizler de hayıtımın parçası oldunuz. Kardeşim geçen yanımda oturuyor kadınlar kulübünden çıkmıyon mu sen diyorÇok güzel aynı tedirginlikleri aynı mutlulukları beraber yaşamak. Birbirimize pozitif enerji yolluyoruz
Testini koysana sabah tekrarla öyle yapabilirisn7 gün var ve az önce bir testte silik çizgiyi gördüm başka marka alıp denemek istiyorum
Testini koysana sabah tekrarla öyle yapabilirisn
DOĞUMA KADAR KULLANINCA O İKİ AYDA KULLANIRIZ HERŞEY SAĞLICAKLA İLERLESİNDE. AMA HER DOKTOR DOĞUM SONRASI DEVAM ET DEMİYOR. DAHA DÜN BİR TANIDIĞIMLA KONUŞTUM DOĞUMDAN 20 SONRA CİĞERLERİNE PIHTI ATMIŞ NEYSEKİ İLAÇLA TEDAVİSİ OLABİLMİŞ. ÇOK HASSAS BİR KONU PIHTILAŞMA TESTİNİ DOĞUMA YAKIN YİNE GÖSTER DOKTORUNA SANA KESİN BİR BİLGİ VERİR.evet öyleymiş canım. Doğumdan sonra kullanıldığını bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?