- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Yaaaa evet kuzum
Aylarca el ele topik topik gezdikten sonra sonunda hamileyimPapatyamaviss in grubuna düştüm ben de Ekim annesi olacağım Allah nasip ederse
Epeydir görmüyordum seni hiçbir yerde yaa nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
İdrar bekletilmez oyle5 gebelik testim var 2si erken gebelik 2si kaset 1 innovita onlarla netleştireyim sonra. İdrarı dökmedim başka marka ile yapayım dedim ama biri bekletilmemesi lazım dedi yapsam çıkmaz mı acaba ya yapmak istiyorum
evet kesınlıkle cok rahatsız oldum yanıNe saçma bir uslup
Allah Allah benim de yaş riskinde 1/414 yazıyor. Hangisinde yazıyormuş 650/1 diye650 de 1 dedi sonuca çok risk yok ama tedbir için fetal dna öneriyorum dedi
Aslına bakarsan sanki biraz para işi de dönüyor gibi geldi de işte içimiz rahat etsin dedikAllah Allah benim de yaş riskinde 1/414 yazıyor. Hangisinde yazıyormuş 650/1 diye
Hayirlisi olsun canimEvet yurt dışındayım bende..ben cinsiyete çok takilmamistim sağlıklı olsun önemli olan o..yaş 36 hatta 37 giricem bu nedenler yaptırmak istedi Dr sonuç ne olursa olsun ben onu doğurma karari aldım zaten..ay bu arada eşime dedim bu çok nazlı bak kendini göstermiyor ultrasonda bile ismide hazır kız ise kesin Naz koyalım dedim
Diğer kızlarının adı ne :)Hayirlisi olsun canim
Bende kiz ismi ariyorum
Kiz gibi hissediyorumama biturlu bulamadim ya
Evet bana da öyle geldi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım gönlünüzce olsunAslına bakarsan sanki biraz para işi de dönüyor gibi geldi de işte içimiz rahat etsin dedik
Uzağım evet bayramda bende misafir gibi takılıp döneceğim . İşin ilginci beni geçtim torunlarını geçtim kadın kendi oğlunu eşimi de aramıyor ne yaptın ne ettin diyeBenim eşim tarafıda öyledir buz gibi. Gittiğimde misafir gibi oturur kalkarım banada çok garip geldi nasıl insanlar diye ama öyleler değiştiremiyiz. Çoğu aile kendi çocuğuna ana babadır biz beklenti içinde oluyoruz çünkü ailemiz öyle olmadığı için tuhaf geliyor. En iyisi uzaksın bide şükret. Benimkiler yakın sürekli eşimi arar şuraya götür bizi istekleri bitmez. Ben haftada 1 ya giderim ya gitmem çünkü mutlu olmadığım yere ayaklarım gitmez.
Bendeki yaş riski 1/136 imiş canım toplam risk kısmı 1/650 yaş biraz yüksek total düşükAllah Allah benim de yaş riskinde 1/414 yazıyor. Hangisinde yazıyormuş 650/1 diye
Ben mustelanın eczaneden özellikle çatlak için demiyor ama genel vücut nemlendirmesi için olanını aldım ama pek memnun değilim. Nemlendirmesi genel olarak bile çok yetersiz. Yüzümde bile yetersiz. Biooil yağ aldım her yerime sürüyorum valla çok daha iyi. Birde womm aldım ama daha kullanmadım onu ilerleyen dönemler de açıcam:)Kızlar bir şey soracağım.
Benim doktorum 4. aydan itibaren mustelanın çatlak önleyici kremlerinden kullanmaya başlayabilirsin demişti. Vakit yaklaşıyor ufaktan bakıp alayım diyorum. Tecrübeli anneler kullandınız mı siz? Memnun muydunuz ya da çatlak olmaması için ne gibi önlemler aldınız?
Hımm anladım canım. Baktım tekrar kombine risk olarak yazıyor o sanırım bende 1/7037 yazıyor. Ama zaten doktorum kesinliği olan testler değil değerleri bozuk gelip sağlıklı doğum yapan sağlıklı gelip sorunlu çıkabilen çok kişi oluyor dedi bana. Ben sırf işte bi ihtimal bişey çıkarsa kendimi psikolojik olarak hazırlarım diye baktırdım. Güvenli bulduğumdan değilde. Yaptıracaksınız ozaman fetali öyle miBendeki yaş riski 1/136 imiş canım toplam risk kısmı 1/650 yaş biraz yüksek total düşük
Benimde yaşım var bu arada ufak değilim 34Bendeki yaş riski 1/136 imiş canım toplam risk kısmı 1/650 yaş biraz yüksek total düşük
35 üstü olarak risk baz alıyorlar 1 yaşla kurtarıyorsunBenimde yaşım var bu arada ufak değilim 34
Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallahCanım benim hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah :) Ben bir süre takip ettim planlayanları ama hayat telaşı ve topiğimin sorumlulukları oraları aksatmama sebep oldu :) Bir de malum deprem endişemiz vardı zor zamanlar geçirdik.(Adana). Şimdi iyiyiz elhamdülillah. Çok çok sevindim sana da. Benim de kızım olacak teyzesi oğluşlarımdan sonra Güneş imiz dogacak inşallah
Kızlar bir şey soracağım.
Benim doktorum 4. aydan itibaren mustelanın çatlak önleyici kremlerinden kullanmaya başlayabilirsin demişti. Vakit yaklaşıyor ufaktan bakıp alayım diyorum. Tecrübeli anneler kullandınız mı siz? Memnun muydunuz ya da çatlak olmaması için ne gibi önlemler aldınız?
Hangi firmaya verdin canım?35 üstü olarak risk baz alıyorlar 1 yaşla kurtarıyorsunVerdim bile kanı fetal dna için. 400 eurocukmuş fiyatı Fransa'ya gönderiyorlarmış 12 güne gelir sonuç dedi.
Aa öyle mi hayatta ki tüm şansımı burda kullanmamıiımdır inşallah35 üstü olarak risk baz alıyorlar 1 yaşla kurtarıyorsunVerdim bile kanı fetal dna için. 400 eurocukmuş fiyatı Fransa'ya gönderiyorlarmış 12 güne gelir sonuç dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?