2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah :) Ben bir süre takip ettim planlayanları ama hayat telaşı ve topiğimin sorumlulukları oraları aksatmama sebep oldu :) Bir de malum deprem endişemiz vardı zor zamanlar geçirdik.(Adana). Şimdi iyiyiz elhamdülillah. Çok çok sevindim sana da. Benim de kızım olacak teyzesi oğluşlarımdan sonra Güneş imiz dogacak inşallah

Hayirlisi olsun canim
Bende kiz ismi ariyorum
Kiz gibi hissediyorum ama biturlu bulamadim ya

Uzağım evet bayramda bende misafir gibi takılıp döneceğim . İşin ilginci beni geçtim torunlarını geçtim kadın kendi oğlunu eşimi de aramıyor ne yaptın ne ettin diye soğuk olursun anlarımda azıcık çocuğunu ararsın yani ..

Kızlar bir şey soracağım.
Benim doktorum 4. aydan itibaren mustelanın çatlak önleyici kremlerinden kullanmaya başlayabilirsin demişti. Vakit yaklaşıyor ufaktan bakıp alayım diyorum. Tecrübeli anneler kullandınız mı siz? Memnun muydunuz ya da çatlak olmaması için ne gibi önlemler aldınız?

Ben mustelanın eczaneden özellikle çatlak için demiyor ama genel vücut nemlendirmesi için olanını aldım ama pek memnun değilim. Nemlendirmesi genel olarak bile çok yetersiz. Yüzümde bile yetersiz. Biooil yağ aldım her yerime sürüyorum valla çok daha iyi. Birde womm aldım ama daha kullanmadım onu ilerleyen dönemler de açıcam:)

Bendeki yaş riski 1/136 imiş canım toplam risk kısmı 1/650 yaş biraz yüksek total düşük
Hımm anladım canım. Baktım tekrar kombine risk olarak yazıyor o sanırım bende 1/7037 yazıyor. Ama zaten doktorum kesinliği olan testler değil değerleri bozuk gelip sağlıklı doğum yapan sağlıklı gelip sorunlu çıkabilen çok kişi oluyor dedi bana. Ben sırf işte bi ihtimal bişey çıkarsa kendimi psikolojik olarak hazırlarım diye baktırdım. Güvenli bulduğumdan değilde. Yaptıracaksınız ozaman fetali öyle mi

Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah iyi olmanıza çok sevindim
Ayyyy demeeee yaa ne güzel iki meyveyi de tattırıyor Rabbim katlanarak artsın güzellikler hayatınızda inşallah adı da çooook güzelmiş yaaa
Güneş gibi doğsun evinize yuvanıza vatanına milletine inşallah Sağlıkla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun

Tecrübeli değilim ancak ben çatlaklar için önlem almaya başladım.
Mustela ve Lierac krem olarak , Bio-oil yağ olarak en çok önerilen markalarmış. Üçünü de araştırdım. Hepsinde kullanıp , işe yaramadığını söyleyenler olmuş ancak genel olarak krem formunda olanlarda olumsuzluk daha fazla gibi geldi bana yorumlarda. Yağ dokulu şeyler daha fazla nemli tutuyormuş.

Ben şuan göğüs altından itibaren, ayak bileklerime kadar zeytinyağı kullanıyorum. İki günde bir yapıyorum şuan. 13+6dayım.
16dan itibaren günlük olarak kullanmayı düşünüyorum.
Ancak zeytinyağı ile birlikte farklı ürünler de düşünüyorum. Bio oil kesin alacağım. Bir de krem formunda bir şey almayı düşünüyorum.
Tek bir ürüne bağlı kalmadan, değiştire değiştire kullanmayı düşünüyorum. Çünkü hangisi işe yarar bilmiyorum.
Ben boyuma göre az kilo ile hamile kaldım ve şuan bile 4 kilo aldım. Zayıf - ince belli bir insanın her önleme rağmen çatlakları da olabilir gibime geliyor. Yine de elimden geleni yapacağım. Özellikle bacak , kalça vs unutulmamalı kullanımlarda :)

35 üstü olarak risk baz alıyorlar 1 yaşla kurtarıyorsun Verdim bile kanı fetal dna için. 400 eurocukmuş fiyatı Fransa'ya gönderiyorlarmış 12 güne gelir sonuç dedi.
Hangi firmaya verdin canım?
Ben de cuma günü kontrole gidince soracağım doktora ikili üçlü falan yaptırmayacağım için muhtemelen önerecek belki anlaşmalı olduğu yer vardır ama ben yine de bakıyorum bütün firmalara şimdiden bayramdan önce vereyim çıksın aradan diye düşünüyorum

35 üstü olarak risk baz alıyorlar 1 yaşla kurtarıyorsun Verdim bile kanı fetal dna için. 400 eurocukmuş fiyatı Fransa'ya gönderiyorlarmış 12 güne gelir sonuç dedi.
Aa öyle mi hayatta ki tüm şansımı burda kullanmamıiımdır inşallah
Off iyi para ama sağlık olsun bazen her şeyin önüne geçiyo. Her şeyi çıkar onda cinsiyet dahil. Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Kızlar 12+5 im bugün dr kan idrar testi istedi
Tshıma aylık olarak bakılıyor hiç sorun yoktu en son 3 martta 1.75
Bugün ilk kez düşük çıktı 0.23

Bir ay içinde 1.75 den 0.23 e düşmesi normal mi?
Yarın sonuçlarımı göstereceğim ama endişelendim bilginiz var mı ne yapıyorlar düzeltmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…